- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #9.221
Ya bu kadar biriktirmiyordum.Bu hafta birde geçen hafta böyle oldu.Bir daha böyle yığmayacağım en azından kurs harici kalan 4 güne yaysam günde 400-500 çözsem daha rahat olur
bencede. günde bin taneyle bi süre sonra anlamazsın bile soruları yanlışın çok çıkabilir
Kesinlikle badem hep tembellikten ileri geliyor
sen ne yaptın :26:
ben bugün türkçeden çalıştıklarıma baktım stim anlamadığım soruları rengiye sordum oda bazılarını anlamadı
Ay bazen öyle sorular oluyor ki hocalar bile dumur oluyor
Mesela bak bugün bu soru vardı testlerin birinde
Han-Germen mücadelelerinin anlatıldığı alman nibelungen destanında etzel adı ile anılan türk hükümdarı kimdir
Bu ne be
Sorubende şapamadım ilk okuduğumda hala şapamadım ya neyse
AtillaAy bazen öyle sorular oluyor ki hocalar bile dumur oluyor
Mesela bak bugün bu soru vardı testlerin birinde
Han-Germen mücadelelerinin anlatıldığı alman nibelungen destanında etzel adı ile anılan türk hükümdarı kimdir
Cevap neymiş peki Atilla falan mı?
Atilla
Yes beybiler atilladan başkası olması na mümkün zatendestan diyor hali ile eski türk beyliklerinde avrupaya geçen tek hükümdar atilla neyin kılıcıydı bu at,lla bide ha tanrının kılıcı
sen şu mesajına baksana bi kızım
uygurlar'güç kuvvet'
Çin kaynakları 'miğfer'
Arap kaynakları 'göç edenler'
Türk adının anlamı ile ilgili bilgilerden hangileri doğrudur
Miğfer ile güç kuvvet i biliyorum ama göç eden diye bir şey duymadım. :26:
Doğrusun kuzucan.Sen bu işi biliyorsun
Benim kurtuluş savaşı sonrası dönemde yanlışım çıkıyor ya oraları hep tekrar ettim bakalım bir dahaki denemede nasıl olacak. Bir de vatandaşlık.
Bendede şu şey ya osmanlının yıkılışı felan varya ıslahatlar tanzimatlar,yenilikler 3.selimler 4.muratlar mecitler azizler hamiter arakdaş sanki isimlerin soyu tükenmiş gibi 4. murat ne arkadaş ya karıştırıyorum sürekli murtaları 3.selim felan.
Koysana atilla ne bileyim hasan hüseyin arkadaş ide son dönem abdüllere bağlamışlar onları hep karıştırıyorum
Ya ne güzelmiş ilk türk beylikler felan hep tek isism kül tigin teoman atille birinin ismi 2.kez gçmemiş.Sonra koca imparatorluk niye yıkılmış işte bu yüzden bu ne böyle
Kızlar ben bişi sorcam kpss parası atm den yatırınca makbuz veriyor mu of eğitim bilgilerim de değişti umarım fazla uğraş olmaz.
Kızlar ben bişi sorcam kpss parası atm den yatırınca makbuz veriyor mu of eğitim bilgilerim de değişti umarım fazla uğraş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?