- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #9.201
kız artık baktı gerçek hayat yok dizilerdekilerle idare ediyo
Söleseydin gelseydi geri yaa benim pek muhabbetim olmamasına rağmen arada görünüp kaybolması hoş oluyodu
yok kuzum ya ne geri gelicek.
burada insanların kahrını mı çeksin? sana da tavsiye ederm diyor hatta
dedim ben zati 1 haftaya uı isticem yoksa istemediğim şeyler olacak yanisınavdan sonra gelicem ama inşallah kuzum az kafam rahat etsin tekk isteğim bu
Bak gene uı diyorya
yok kuzum benimkiyle sürekli tartısıyoruz ya burdaki olaylara canını sıkıyorsun ders calısmıyorsun diyor
ki haklı da.
zaten facemız var bebekim istersen telefonu mu da veririm
Oo senin baya işin var yarın şimdiden kolay geleBaşvuru yapmaya ya sabah erkenden spora ordan para yatırmaya sonra da başvuru için kampüse
hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi
kız artık baktı gerçek hayat yok dizilerdekilerle idare ediyo
Söleseydin gelseydi geri yaa benim pek muhabbetim olmamasına rağmen arada görünüp kaybolması hoş oluyodu
yok kuzum ya ne geri gelicek.
burada insanların kahrını mı çeksin? sana da tavsiye ederm diyor hatta
dedim ben zati 1 haftaya uı isticem yoksa istemediğim şeyler olacak yanisınavdan sonra gelicem ama inşallah kuzum az kafam rahat etsin tekk isteğim bu
Yawrum senin bileceğin iş ben yap ya da yapma diyemem,doğrusunu sen bilirsin.
Ama değişmiyor sanalda da reelde de karışalaiacağın insanlar karşılaşacağın olaylar değişmiyor.Burayı yok saysan gerçek hayat var.Bence artık kimseyi önemseme,kafana takacak kadar değerli görme.Senin fazlaca iyi niyetinden oluyor bu
sağolasın stim
ya öyle haklısın. benim sinirim olmasa umrumda olmuyor ama sinirlerime hakim olamıyorum olamayınca da istemedıiğim şeyler yapabilirim cidden öfke kontrolü sağlayamıyorum.
zaten aus da dedi iki üç ay kafanı dinle uı olunca bakası gelmiyor insanın diyor. ben de düşünüyordum zaten şu banlandıgım günden beri söylemiştim size de.
sonrası da Allah kerim.
Sen bilirsin kuzum böylesi daha iyi diyorsan.
Sadece seninle burada sohbet etmeyi özleyeceğiz
ahahah istersin istersiinn
ben de özlerim tabi kuzum
hayırlısı olsun
gıyamam guzumaSem gidince kalbime daş basıp unutmaya çalışıcam
Senin değil o erkek arkadaşının numarasını ver bi alnını karışlıyayım bukadar müdahele etmesin ya sanki çok eylencen varda hoş sende onu bahane ediyosun zaten artık
Ay beynimin bazı kısımlarının yandığını hisediyorum.700 tane tarih sorusu bitirdimçKaldı 300
Ay beynimin bazı kısımlarının yandığını hisediyorum.700 tane tarih sorusu bitirdimçKaldı 300
Maşallah ben en fazla 300 çözüyorum.
kızım birden yüklenmesene kendine. en azından hafta içi de çözmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?