Kaldığımız yerden devam :)

kız artık baktı gerçek hayat yok dizilerdekilerle idare ediyo

Söleseydin gelseydi geri yaa benim pek muhabbetim olmamasına rağmen arada görünüp kaybolması hoş oluyodu

yok kuzum ya ne geri gelicek.
burada insanların kahrını mı çeksin? sana da tavsiye ederm diyor hatta
dedim ben zati 1 haftaya uı isticem yoksa istemediğim şeyler olacak yani sınavdan sonra gelicem ama inşallah kuzum az kafam rahat etsin tekk isteğim bu

Bak gene uı diyorya

Başvuru yapmaya ya sabah erkenden spora ordan para yatırmaya sonra da başvuru için kampüse
Oo senin baya işin var yarın şimdiden kolay gele

hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi

İşte sevgili bilimnç altım o hortumu bu hortum almış ne akdar masum olduğunu oradan anla

Rick nereden çıktı geldi rüyamda bekretimi felan aldı töbe töbe hep bu fazla test çözmekten

Yawrum senin bileceğin iş ben yap ya da yapma diyemem,doğrusunu sen bilirsin.
Ama değişmiyor sanalda da reelde de karışalaiacağın insanlar karşılaşacağın olaylar değişmiyor.Burayı yok saysan gerçek hayat var.Bence artık kimseyi önemseme,kafana takacak kadar değerli görme.Senin fazlaca iyi niyetinden oluyor bu

sağolasın stim

ya öyle haklısın. benim sinirim olmasa umrumda olmuyor ama sinirlerime hakim olamıyorum olamayınca da istemedıiğim şeyler yapabilirim cidden öfke kontrolü sağlayamıyorum.

zaten aus da dedi iki üç ay kafanı dinle uı olunca bakası gelmiyor insanın diyor. ben de düşünüyordum zaten şu banlandıgım günden beri söylemiştim size de.

sonrası da Allah kerim.

Sen bilirsin kuzum böylesi daha iyi diyorsan.

Sadece seninle burada sohbet etmeyi özleyeceğiz

Sem gidince kalbime daş basıp unutmaya çalışıcam
gıyamam guzuma
Senin değil o erkek arkadaşının numarasını ver bi alnını karışlıyayım bukadar müdahele etmesin ya sanki çok eylencen varda hoş sende onu bahane ediyosun zaten artık

aynen aslında benim de bahanem o yoksa kimse zorla bir şey yaptıramaz bana ama hep izlicem sizi

Ay beynimin bazı kısımlarının yandığını hisediyorum.700 tane tarih sorusu bitirdimçKaldı 300

Maşallah ben en fazla 300 çözüyorum.

sen günde 300 çözüyorsundur benden farkı yok o zaman.Ben koca bi hafta soru çözemeyip bunu son 2 güne bıraktığımdan böyle oldu.2 günde 2 bin soru bitirmek zorundayım şimdi.dün bini bitti şimdi 850 tane tarih bitirdim 150 mat felan çözsem günleri dengelerim

kızım birden yüklenmesene kendine. en azından hafta içi de çözmeye çalış

Ya bu kadar biriktirmiyordum.Bu hafta birde geçen hafta böyle oldu.Bir daha böyle yığmayacağım en azından kurs harici kalan 4 güne yaysam günde 400-500 çözsem daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…