Kaldığımız yerden devam :)

La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine ban insan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum

La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine ban insan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum

Ahahaha
Fanteziler boyut değiştirmiş sende

Son düzenleme:
sorma yaw

Ama geçen gece ne gördüm biliyormusun walking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi,

Hemde ne boyut

Lori yi seninle mi aldatıyordu
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum

yes beybi loride kimmiş benim yanımda

İşte bizim gibi garibanların gerçek hayatta icraatların olmayınca böyle rüyalara vuruyor

Bende biriktiriyorum fantezileri patlama yaşatacağım
Ulen yarın tüm gün koşuşturcam

Ausumla konustum :124:

yanlışlıkla oğlu aramış ben de açtım telefonu cocugun sesleri geliyor o bahaneyle de konusmus olduk

hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi

sorma yaw

Ama geçen gece ne gördüm biliyormusun walking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi,

Hemde ne boyut

Lori yi seninle mi aldatıyordu
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum

hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi

kız artık baktı gerçek hayat yok dizilerdekilerle idare ediyo

Ausumla konustum :124:

yanlışlıkla oğlu aramış ben de açtım telefonu cocugun sesleri geliyor o bahaneyle de konusmus olduk

Söleseydin gelseydi geri yaa benim pek muhabbetim olmamasına rağmen arada görünüp kaybolması hoş oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…