- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #9.181
kendi düşen ağlamazStinin bana verdiği cevaba bak bu sonu oldu bencesüreci hızlandırdı
kendi düşen ağlamaz
anlatmayın nan istemiyom bende yatayım bari
banane siz gizli konuşun
insan uzun uzun çaldırır nerden okuyayım burayı kapalıyken
kendi düşen ağlamaz
Her koyun kendi bacağından asılırbütün deyimler stiye gelsin
La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine baninsan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum
La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine baninsan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum
Ahahahaha göre göre onumu gördün
Ahahaha
Fanteziler boyut değiştirmiş sende
sorma yaw
Ama geçen gece ne gördüm biliyormusunwalking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi,
Hemde ne boyut
Lori yi seninle mi aldatıyordu
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum
yes beybi loride kimmiş benim yanımda
İşte bizim gibi garibanların gerçek hayatta icraatların olmayınca böyle rüyalara vuruyor
Bende biriktiriyorum fantezileri patlama yaşatacağım
Ulen yarın tüm gün koşuşturcam
Nereye koşturuyorsun öyle
sorma yaw
Ama geçen gece ne gördüm biliyormusunwalking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi,
Hemde ne boyut
Lori yi seninle mi aldatıyordu
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum
hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi
Ausumla konustum :124:
yanlışlıkla oğlu aramış ben de açtım telefonu cocugun sesleri geliyoro bahaneyle de konusmus olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?