How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaldığımız yerden devam :)

ne bileyim ya gerçekten zaman kaybımı

Temelin varsa zaman kaybı hocalar sadece olan bilgini tazeliyor.Öğreterek anlatmıyorlar.Çok büyük katkıları olmuyor.Ben geçen seferi kendi kendime hazırlandım.6 saatimi kursta geçirmektense 6 saat evde aralıksız soru çözsem daha faydalı olur

Temelin varsa zaman kaybı hocalar sadece olan bilgini tazeliyor.Öğreterek anlatmıyorlar.Çok büyük katkıları olmuyor.Ben geçen seferi kendi kendime hazırlandım.6 saatimi kursta geçirmektense 6 saat evde aralıksız soru çözsem daha faydalı olur

ben dersaneye hiç gitmedim bir keresinde lise sondayken ücretsiz gidiyorduk ama ona da devam etmedim zamanım çok gidiyordu

ben dersaneye hiç gitmedim bir keresinde lise sondayken ücretsiz gidiyorduk ama ona da devam etmedim zamanım çok gidiyordu
Evet zamandan çok çalıyor.Bir iyi yanı var ilgini hep ayakta tutuyor.Dönem dönem artık bıkıyorsun ama bi şekilde görev gibi yapıyorsun.Hocalar felan ilgleniyorlar

napıyonuz bacılar :ssz:

Didikodu,bibikodu,stikodu,badekodu :27::27: seç beğen al

Evet zamandan çok çalıyor.Bir iyi yanı var ilgini hep ayakta tutuyor.Dönem dönem artık bıkıyorsun ama bi şekilde görev gibi yapıyorsun.Hocalar felan ilgleniyorlar

Didikodu,bibikodu,stikodu,badekodu :27::27: seç beğen al
ahahah o ne be :9: ben sırf koduyu alayım o zaman :52:
Nerdesin la karabatak gibi görünüp kayboluyon.:27:
can sıkıntımı gideriyordum hacı:27:

Anne adaylarımmm,hepinizin anneler gününü kutlarım.:16::16:

Yarın akşama kadar yokum,tükan size emanet.

Öpüyom hepinizi,iyi geceler.:4::4:

Back