- 20 Ocak 2010
- 45.984
- 163.518
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.941
rengin nerelere gittin sen yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de ara ver artık 51 den aşağı düşme
Alışkanlık olması iyi olmuş benimde tezden kazanmam lazım tekrar
En iyisini yapıyorsun baştan aşağı zaman kaybı
O neymiş öyle ya argan kompostosu
işte o benim dostum çekirdek yerim tek sivilce çıkmaz zaten sivilce nedir bilmedimki ben
ne bileyim ya gerçekten zaman kaybımı
Temelin varsa zaman kaybı hocalar sadece olan bilgini tazeliyor.Öğreterek anlatmıyorlar.Çok büyük katkıları olmuyor.Ben geçen seferi kendi kendime hazırlandım.6 saatimi kursta geçirmektense 6 saat evde aralıksız soru çözsem daha faydalı olur
Evet zamandan çok çalıyor.Bir iyi yanı var ilgini hep ayakta tutuyor.Dönem dönem artık bıkıyorsun ama bi şekilde görev gibi yapıyorsun.Hocalar felan ilgleniyorlarben dersaneye hiç gitmedim bir keresinde lise sondayken ücretsiz gidiyorduk ama ona da devam etmedim zamanım çok gidiyordu
napıyonuz bacılar
napıyonuz bacılar
ahahah o ne be ben sırf koduyu alayım o zamanEvet zamandan çok çalıyor.Bir iyi yanı var ilgini hep ayakta tutuyor.Dönem dönem artık bıkıyorsun ama bi şekilde görev gibi yapıyorsun.Hocalar felan ilgleniyorlar
Didikodu,bibikodu,stikodu,badekodu seç beğen al
can sıkıntımı gideriyordum hacıNerdesin la karabatak gibi görünüp kayboluyon.
ahahah o ne be ben sırf koduyu alayım o zaman
can sıkıntımı gideriyordum hacı
sadece koduyu napcan
napıyonuz bacılar
Evet zamandan çok çalıyor.Bir iyi yanı var ilgini hep ayakta tutuyor.Dönem dönem artık bıkıyorsun ama bi şekilde görev gibi yapıyorsun.Hocalar felan ilgleniyorlar
Didikodu,bibikodu,stikodu,badekodu seç beğen al
Nerdesin la karabatak gibi görünüp kayboluyon.
bilmem belki işe yarar hacı
hacı möhüm işlerim vardıAsıl sen napıyosun yokoluyosun
Ahahahahajaha
Sen sanki farklısın
kız kim anne adayı sti mi yoksa kaşa göz arası evlenmiştir kesınAnne adaylarımmm,hepinizin anneler gününü kutlarım.
Yarın akşama kadar yokum,tükan size emanet.
Öpüyom hepinizi,iyi geceler.
bilmem belki işe yarar hacı
Kodulu reco
Koyarsın hacı ara sıra bir yerlere
hacı möhüm işlerim vardı
kız kim anne adayı sti mi yoksa kaşa göz arası evlenmiştir kesın
iyi geceler canım