Kaldığımız yerden devam :)

Yaş oldu 25 hala sınav illetinden kurtulamadım. Efkarlıyım ateşle beni sebastian

Al benden de o akdar bacım yaş 26 olmuş hala sınav geçeceğizde iş tutacağızda evleneceğizde çocuk yapacağızda bilmem ne bilmem ne sebastian direk beni vursun

Bak bi ünite bitirdim geldim hafta sonu aöf var Vurmasın la herifin sensiz ne yapar

Bugün kamçılandım zaten

Ben tüm üniteleri bitirdim de aklımda bi nokta bile yok erkek milletine bişi olmaz bacım ne halt ederse etsin ben öldükten sonra

Ne okuyordun sen

Ben tüm üniteleri bitirdim de aklımda bi nokta bile yok erkek milletine bişi olmaz bacım ne halt ederse etsin ben öldükten sonra

Ne okuyordun sen

Benimde tüm üniteler bitti tekrarlara başladım pazar günü 4 dersten var sınav hem de en zorları ya
İşletme 4. sınıfım bitsin artık

Benimde tüm üniteler bitti tekrarlara başladım pazar günü 4 dersten var sınav hem de en zorları ya
İşletme 4. sınıfım bitsin artık

Sen benim bir üstümsün.benimde bu sene son olacaktı kpss yüzünden ara vermeseydim iyi kuzum ya son senen son sınavların bitmiş

Tekrarlarını yarın yaparım dedim ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…