• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Yaş oldu 25 hala sınav illetinden kurtulamadım. :ssz: Efkarlıyım ateşle beni sebastian :ssz:

Al benden de o akdar bacım yaş 26 olmuş hala sınav geçeceğizde iş tutacağızda evleneceğizde çocuk yapacağızda bilmem ne bilmem ne sebastian direk beni vursun :27:

Bak bi ünite bitirdim geldim hafta sonu aöf var :19: Vurmasın la herifin sensiz ne yapar

Bugün kamçılandım zaten :27:

Ben tüm üniteleri bitirdim de aklımda bi nokta bile yok :9: erkek milletine bişi olmaz bacım ne halt ederse etsin ben öldükten sonra :27:

Ne okuyordun sen

Ben tüm üniteleri bitirdim de aklımda bi nokta bile yok :9: erkek milletine bişi olmaz bacım ne halt ederse etsin ben öldükten sonra :27:

Ne okuyordun sen

Benimde tüm üniteler bitti tekrarlara başladım pazar günü 4 dersten var sınav hem de en zorları ya
İşletme 4. sınıfım bitsin artık

Benimde tüm üniteler bitti tekrarlara başladım pazar günü 4 dersten var sınav hem de en zorları ya
İşletme 4. sınıfım bitsin artık

Sen benim bir üstümsün.benimde bu sene son olacaktı kpss yüzünden ara vermeseydim :31: iyi kuzum ya son senen son sınavların bitmiş :nazar:

Tekrarlarını yarın yaparım dedim ama bakalım

Back
X