- 20 Ocak 2010
- 46.905
- 172.575
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.221
ya o yöntemler tehlikeli olbilir:26:
ya oraya takılmasan bile diyetisyene gidebilirsin kesin sonuc
yok canım bende bir ara düşünüp araştırmıştım gerçi bana yapmıyorlar
hayatın boyunca normal bir mideye sahip olamamak var işin sonunda
115 ne ki.. hem boyunda uzun. Sanırım 170 idin
Hesapladım..
2. sınıf obezite görünüyorsun. Bmı 39.8
İdeal kilonda 61
Yani 54 kilo fazlan var
İlk aylar kilolar sapır sapır gidiyor zaten iki ayda 15i rahat verirsin
Bir yerden başlamak şart maalesef.
keşke öyle dediğin gibi gitse ben zaten durumuyum canım70 iyidir benim için 62 kilo olmuştum gençken çok zayıf duruyor tabi olsa hayır demem
kaç sefer gittim canım ben çokda güzel diyet yaparım ama şu insülin direnci falan olduğundan okadar yavaş az veriyorumki kilo çok moralim bozuluyor bırakıyorum bikaç ay sonra yoksa ben sporda yapıyorum diyet yaparken şimdiye on kere vermiş olmam lazımdı okadar uğraşmayasiz zayıf halimi gördünüzmü
sigarayı bırakınca alınıyor sanırım dimi:26:Bende anneme kilo verdirmeye çalışıyorum, sigarayı da bıraktı hiç kolay olmayacak gibi
Bende 60 aşağısını istemiyorum çok uzun değilim ama o zaman ağzım yüzüme büyük gelmeye başlıyor
sigarayı bırakınca alınıyor sanırım dimi:26:
Evet daha çok yemeğe sarıyor insan bu sefer şeker, kolesterol değerleri yüksek korkuyorum bizde ki en büyük sıkıntı hareketsizlik
hareketsizse metabolizmasını hızlandıracak yiyecekler yesin canım
Yediklerini kontrol altında tutmaya çalışıyorum bipolar hastası annem o da durumumuzu güçleştiriyor kendisi pek çaba göstermiyor
gel benim eski halime bak
Yediklerini kontrol altında tutmaya çalışıyorum bipolar hastası annem o da durumumuzu güçleştiriyor kendisi pek çaba göstermiyor
gel benim eski halime bak
anladım canım Rabbim yardımcısı olsun amin
Gelinlikli fotoğraflarında çok tatlı maşallah
Baktım hatun yeni gördüm ben senin hem eski hem yeni halini de çok zayıf olma sen yaa
Ben küçücük bir şeyim ya herkes bana minik diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?