• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ya o yöntemler tehlikeli olbilir:26:

ya oraya takılmasan bile diyetisyene gidebilirsin kesin sonuc:ssz: :12:

kaç sefer gittim canım ben çokda güzel diyet yaparım ama şu insülin direnci falan olduğundan okadar yavaş az veriyorumki kilo çok moralim bozuluyor bırakıyorum bikaç ay sonra yoksa ben sporda yapıyorum diyet yaparken şimdiye on kere vermiş olmam lazımdı okadar uğraşmaya :14: siz zayıf halimi gördünüzmü :23:

yok canım bende bir ara düşünüp araştırmıştım gerçi bana yapmıyorlar
hayatın boyunca normal bir mideye sahip olamamak var işin sonunda
115 ne ki.. hem boyunda uzun. Sanırım 170 idin
Hesapladım..
2. sınıf obezite görünüyorsun. Bmı 39.8
İdeal kilonda 61
Yani 54 kilo fazlan var
İlk aylar kilolar sapır sapır gidiyor zaten iki ayda 15i rahat verirsin
Bir yerden başlamak şart maalesef.

keşke öyle dediğin gibi gitse ben zaten durumuyum canım :5: 70 iyidir benim için 62 kilo olmuştum gençken çok zayıf duruyor tabi olsa hayır demem :60:

keşke öyle dediğin gibi gitse ben zaten durumuyum canım :5: 70 iyidir benim için 62 kilo olmuştum gençken çok zayıf duruyor tabi olsa hayır demem :60:

Bende 60 aşağısını istemiyorum çok uzun değilim ama o zaman ağzım yüzüme büyük gelmeye başlıyor:27:

Son düzenleme:
kaç sefer gittim canım ben çokda güzel diyet yaparım ama şu insülin direnci falan olduğundan okadar yavaş az veriyorumki kilo çok moralim bozuluyor bırakıyorum bikaç ay sonra yoksa ben sporda yapıyorum diyet yaparken şimdiye on kere vermiş olmam lazımdı okadar uğraşmaya :14: siz zayıf halimi gördünüzmü :23:

yok canım görmedim. senin bence 70e kadar yolun var yani ondan üste çıkınca işte kilolar gelyor bir şekilde.
olmadı metabolizmanı hızlandır kahve falan iç

Son düzenleme:
Back
X