• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

söyle canım :21:

demek ki kaç gündür alıngan denilen ben değilim. :19:
kuzum biz alıngan derken şaka yapıyoruz zaten en azından ben. valla saka yapıyorum ya ben seni tanıyorum çünkü ama kendimden emin olamıyorum mesela bazen sti alınıyor mu dıye düşünmüyor değilim :31:
Yaaaaaaaaaaa yeni yarışmacılarda 30 yıllık mı ne evli olan çift varya ..
Şuan yarışan değil , diğer çift . Genç olanda değil..
Ne kadar imrendim varya ..
Adam da kadında çok saygılı ..
sana da merhaba hacı :27::27::52:

Yeni basladi sayilir. Kocasi koltukta oturuyor. Nesine imrendin. :60:

Sen daha yeni izliyorsun sanırım
Ben gündüz izledimmmm
O kadar efendiler ki..
Kadın diyor ki eşim bana sesini bir tartışmada ne kadar yükseltirse yükselttsin o kadar yıldır bir kere olsun sesimi yükseltmedim ona karşı diyor

Bizde öyle mi
Bana car car bağırıyorum hahahaa :52::52::52::52::52:

kuzum biz alıngan derken şaka yapıyoruz zaten en azından ben. valla saka yapıyorum ya ben seni tanıyorum çünkü ama kendimden emin olamıyorum mesela bazen sti alınıyor mu dıye düşünmüyor değilim :31:

sana da merhaba cetvelciiii naberrrr :ssz::ssz::ssz:

Belim çok ağrıyor bibim..
Çok yoruldum bugun mutfaktan çıkamadım misafir vardıı
Bir el atta ov belimi hadiii noluuuu şeker veririm bak hadiii :52::52::52::52:

uarın kahvaltıya benimde misafirlerim var bi temizlik yapmışımki geberiyorum sen beni ez :27:

yokya stinin alındığını hiç düşünmüyorum en rahat sen ve ona yazıyorum ben :27:

Ben gündüz izledimmmm
O kadar efendiler ki..
Kadın diyor ki eşim bana sesini bir tartışmada ne kadar yükseltirse yükselttsin o kadar yıldır bir kere olsun sesimi yükseltmedim ona karşı diyor

Bizde öyle mi

Ahada ben :27:

Gazoz içenmi taze gazozum var :23:

Sagol bibi sen bana bir ayran kap. Gazoz icemiyorum artik. Batiricam butun asitli icecek sirketlerini. :60:

Ben gündüz izledimmmm
O kadar efendiler ki..

Bizde öyle mi

Gunduz islerim oluyor izleyemiyorum anca bu saatte . Kameraya oynuyor onlar. Bibi sende katilsana izlesek seni. :1:

uarın kahvaltıya benimde misafirlerim var bi temizlik yapmışımki geberiyorum sen beni ez :27:

yokya stinin alındığını hiç düşünmüyorum en rahat sen ve ona yazıyorum ben :27:

Ahada ben :27:

iyi o zaman önce ben seni ezeyim
sende beni tek ayaklan ez
iki ayağınla çıkma üzerime geberirim kızım :52::52::52:

Sagol bibi sen bana bir ayran kap. Gazoz icemiyorum artik. Batiricam butun asitli icecek sirketlerini. :60:

Gunduz islerim oluyor izleyemiyorum anca bu saatte . Kameraya oynuyor onlar. Bibi sende katilsana izlesek seni. :1:

bence nevo katılmalı
kesin alır parayııııı :52::52::52:

Back