• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Onun amaci o anladim. :27:

SEfiyom seni ondan takiliyom sana, desem de inanma sirf gicik olasin die yapiyom. :23:

Sen gel ben sana action yaratirim. Cok pis konu acasim var. :1:

yakında ortaya küfür yazacak meclisten dışarı diyecek kim alınırsa :60::60:

Hiç bişeyi uzun kullanmam diyosun ya :27::27:
heee benim kocişe acıdın :1: yok yok o konuda rahat olabilirsin kolay bulunmuyor sonuçta :27:

püü yemedim yedirdim içmedim içirdim :19:
:110::99:

yalannnnn ben görmedim :27:

SEfiyom seni ondan takiliyom sana, desem de inanma sirf gicik olasin die yapiyom. :23:
tamam sen kaşındın :D

yakında ortaya küfür yazacak meclisten dışarı diyecek kim alınırsa :60::60:
olabilitesi var. :ssz:

alın hepinizi tümden alıntıladım :27::27::27::27:

heee benim kocişe acıdın :1: yok yok o konuda rahat olabilirsin kolay bulunmuyor sonuçta :27:

yalannnnn ben görmedim :27:

tamam sen kaşındın :D

olabilitesi var. :ssz:

alın hepinizi tümden alıntıladım :27::27::27::27:
biz hepimiz üşenmiyoruz alıntılıyoruz sen niye üşeniyorsun :63:

noluyoruz kızlar ya siz ciddi mi atısıyorsunuz :26:

Bade şakamı yapıyosun :26:

ben gıcık olayım diye yapıyormuş bende sen kaşındın dedim hani espri olarak kullanırız ya bende öyle yaparım manasında
ama bana terbiyesiz dedi
neyse size iyi geceler kızlar huzur bozmayayım daha fazla terbiyesizliğimle ve alınganlığımla

ben gıcık olayım diye yapıyormuş bende sen kaşındın dedim hani espri olarak kullanırız ya bende öyle yaparım manasında
ama bana terbiyesiz dedi
neyse size iyi geceler kızlar huzur bozmayayım daha fazla terbiyesizliğimle ve alınganlığımla

Bade nereye ya bence oda şaka yaptı çünkü tirbiyesiz diye şirin şekilde yazmış :26:

ama bana terbiyesiz dedi

kuzucum lütfen ya ne güzel sohbet ediyoruz burada
siz olmasanız ben naparım ki kkda :14:

:26:

ay bi dk ben anlamadım. sen kasındın demesini yanlıs mı anladın canım sen:26:

Sevmediklerimle konusmak soyle dursun takilmam bile. Takiliyorsam seviyorumdur ama bana sen kasindin diyor ya. Ben yazdiklarimda tercume etmeyi sevmiyorum. Karsimdaki anlamadiktan sonra takilmanin anlami da yok.

Back