- 20 Ocak 2010
- 46.077
- 165.198
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #2.761
siz bu gece beni istemiyosunuz
bence sen bizi istemiyorsun alınıyorsun herşeye kuzum biz sana hep şaka yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız bana ne bakıyosun 35 40 kadar yolu var artık ben bakamam uğraşamam daha doğrusu artık istemiyorum zaten ama istedikten sonra 40dada doğurursun ne olucak hoş yaş ilerledikçe şimdiki enerjin olmuyor o ayrı :26:
yok ben bakmasından değilim de ne bilim güvenmiyorum çevreye
bir de onun okulu olcak sorunları falan:26: ya kızkardesımı ben büyüttüm mesela.
şuan 13 yasında kadar sorunları falan oluyor ki ergenlik bilmem ne.
ilgileneyim derken kendimi unutuyorm. ne bilim zor ya insan büyütmek :26:
bence sen bizi istemiyorsun alınıyorsun herşeye kuzum biz sana hep şaka yapıyoruz
Ben geldimmmmm
ay güldürdün beni
benim yaşım geçti mi cocuk için ya ciddi diyorum 25 yasında daha evli bile değilim.
ne zaman evlenip cocuk yapıcam ki :26:
gerçekten öyle mi görünüyorum bibi? ne bileyim bende ciddi demiyorum ki siz anlıyosunuz beni diye
ciddi düşünmemiştim depresif, alıngan göründüğümü..:26:
dikkat edeyim ben o zaman kendime, iyi oldu dediğin
kuzum sen cidden alınıyor musun ya bak doğru söyle valla nasıl davranacagımı şaşırıyorum bazen,benım şakalarıma alınanlar söylesin ya ben asla ciddi söylemiyorum dediklerimi. alınacagınızı da düşünmüyorum ama boşboğazlık etmiş olabilirim espri yapıcam derken.
uyarın beni ayarı kacırıyorum sanırım bazen:26:
Bende senin gibiyim regina adayım bile yok evlilik için ama 30 dan önce de bir tane doğurmak istiyorum bu gidişle kısmet olmayacak galiba:26:
owww dadlu penguen gelmiş
oyy yerimmm Ne güzel kaynatıyorsunuz
benim koca var ama ben yapmicam canım 33 yaşındayım
Hiç mi yapmayacan
Ben geldimmmmm
uff sorma ya napıcaz bilmem ki :26:işte bende butarz şeylerden daha çok istemiyorum kuzenimde bizle büyüdü nerdeyse annesi babası ayrıldılar sorunları bitmiyordu bide şimdi bu yaşta doğur gece gündüz bak ama bitmiyorki bir ömür aklın onda olucak herhareketini ona göre ayarlicaksın ne gerek varya bukadar sıkıntıya soyumuzmu kuruyor
benim adayım var pingum 5 yıllık ama işte ortada icraat yok evlenme babında bilmiyorum bkalımBende senin gibiyim regina adayım bile yok evlilik için ama 30 dan önce de bir tane doğurmak istiyorum bu gidişle kısmet olmayacak galiba:26:
ben nazım geçiyo size diye rahat davranıyorum ama dışarıdan böyle göründüğümü farkedemedim sanırım
kusura bakma canım çeki düzen vericem mutlaka kendime =)=)
hiç mi yapmican accukta mı der gibi oldu yok canım düşünmüyoruz rahatıma çok düşkünüm galiba
hiç mi yapmican accukta mı der gibi oldu yok canım düşünmüyoruz rahatıma çok düşkünüm galiba