- 17 Şubat 2017
- 79
- 39
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet squat yapıyorum ama işe yararmıSquat yapmalisin.
Ben bulamadım ama bildirimde gelmedi bunu yapmak gerçekten çok istiyorum tesekkurlerKonunuzu taşıdığım bu bölümdeki açılmış topiklerde göz atın, vücudu ve bacakları şekillendiren egzersiz programları paylaşılmış.
Iki ay icerisinde sonucu gorursunuz.Internette tablolari var ne kadar yapmaniz gereken ordan takip edebilirsiniz.Evet squat yapıyorum ama işe yararmı
Teşekkür ederimIki ay icerisinde sonucu gorursunuz.Internette tablolari var ne kadar yapmaniz gereken ordan takip edebilirsiniz.
mesela hangi egzersizler?squat uzun sürede üst bacaklarıa kalınlaştırabilir. direk popoya etki eden başka egzersizlere yönelin derim.
squat uzun sürede üst bacaklarıa kalınlaştırabilir. direk popoya etki eden başka egzersizlere yönelin deniycem teşekürler
Bu hareketleri günde 15 defa yapıyorum squat 50 yapıyorum yeterlimi sizce yoksa bi saat bu hareketleri dinlenerek Set halinde uzatayimmibunları izleyip size en uygun geleni yapabilirsiniz. zaten yapmaya başlayınca ne demek istediğimi anlarsınız. squat kalçanın yanı sıra üst bacağada çok yük bindiriyor. sadece squat yapmanızdansa bu tarz karışık olarak yapmanızı öneririm.
sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak arttırabilirsiniz. 20 tekrardan oluşan 2 set halinde yapın hareketleri. daha sonra güçlendikçe. 30a çıkarıp 3 set yapın. setlerin arası 20 saniye olsun en fazla.Bu hareketleri günde 15 defa yapıyorum squat 50 yapıyorum yeterlimi sizce yoksa bi saat bu hareketleri dinlenerek Set halinde uzatayimmi
bu haraketler uygunmusizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak arttırabilirsiniz. 20 tekrardan oluşan 2 set halinde yapın hareketleri. daha sonra güçlendikçe. 30a çıkarıp 3 set yapın. setlerin arası 20 saniye olsun en fazla.