Kalçam neden ağrıyor olabilir

Ağrı ne zamandan beri var? Oturup kalkarken zorlanıyor musunuz? Doğumu normal mi? Sezeryan olarak mı yaptınız?

Fıtık olup olmadığını mr falan çekmeden anlaması pek mümkün görünmüyor. Beyin ve sinir cerrahisi bölümüne gitmelisiniz. Ortopedi, düşme ya da çarpmalara bakıyor.

Bu aralar hareketsiz olabilir misiniz? Yürüyüş yapın bol bol, uzun süre oturmayın kalkın dolaşın.
Ramazan ayında çok az hareket ediyordum, yerimden kalkmıyordum. O dönem ağrım oldu benim de. Sonra tekrar hareketli olunca geçti.
Geçmiş olsun...

Doğum yaptığınızdan beridir bu ağrılar varsa ve oturup kalkarken oluyorsa, sorun kuyruk sokumu kemiğinden kaynaklı olabilir. Fizik tedaviye zaten randevu almışsınız. Gereken muayene ve testleri yapacaklardır.Kilonuzda fazlalık varsa vermeye gayret edin. Kas iskelet sisteminden kaynaklı bir problemse, fazla kiloda etkiler.Gerçi doktorunuz ne gerekiyorsa söyleyecektir. Bunlar bizim tahminlerimiz sadece. Geçmiş olsun. Bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun.

Kıl dönmesi, kalçada çatlak, basur oldum soruları alayım kıl dönmesi belime vurmuştu. Oturamıyordum. Şişlik vardı apseli idi. Basurda da ağrı vardı yatarken bile ağrım olurdu. Meme oldu zamanla. Çatlakta da ayakta yürürken daha rahattım. Yatarken sıkıntı idi.

Aksine çok hareketliyim cnm 4 aylık kızım var ev işleri derken baya yoruluyorum bide bi tarafıma yatıyorum hep beşik olduğu için acaba ondanda olabilir mi

Sağol cnm çok kilom yok doğum yaptıktan sonra herşey ğstüste geldi bütün hastalıklar

Aynısı bende de vardı. En sonunda mr çekildi. Sonuç; kas ödemi.
Ama mutlaka bir uzmana gidin.
Geçmiş olsun.

Şuan geçti mi peki nasıl hşssediyorsunuz
Geçmedi. Çünkü dinlenmek gerekiyor ama ben çalışıyorum. Biraz yorulsam yaklaşık bir hafta ağrım oluyor. Ağrıyan tarafıma yatamıyorum bile. Gece uykumdan uyandırıyor bu ağrı.
Doktor ağır bir ağrı kesici verdi ama ben ağrı kesici kullanmıyorum.
Doktorum sık sık pozisyon değiştir yavaş hareketler yap dedi. Ya emekli ol yada ağrıyı hafifletecek şekilde yaşamını değiştir dedi. Ben de tavsiyelerine uymaya calisiyorum.

bende gittim dün doktora.. agri kesici verdi.. artik yuruyemez oturamaz hale geldim.. rontgen cekildi.. cok bisey soylemedi.. hatta ne oldugunu bile soylemedi. 1 kac gub sonra birde özele gidecegim..

bende gittim dün doktora.. agri kesici verdi.. artik yuruyemez oturamaz hale geldim.. rontgen cekildi.. cok bisey soylemedi.. hatta ne oldugunu bile soylemedi. 1 kac gub sonra birde özele gidecegim..
Bana da iğne yaptı bir sürü geçmezse gel emar çekeriz dedi ama geçmedi kalçadan ayağıma vuruyor ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…