- 20 Temmuz 2019
- 1.512
- 2.757
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortopediye gidinKızlar kalçamın tam çukur bölgesi çok ağrıyor dün doktora gittim sağlık ocağındaki doktor fıtık mı acaba dedi bi kaç hareket yaptı fıtık yok dedi ne o zamn
Evet zorlanıyorum sezeryan olarak yaptım 4 ay oldu doğum yapalıAğrı ne zamandan beri var? Oturup kalkarken zorlanıyor musunuz? Doğumu normal mi? Sezeryan olarak mı yaptınız?
Aksine çok hareketliyim cnm 4 aylık kızım var ev işleri derken baya yoruluyorum bide bi tarafıma yatıyorum hep beşik olduğu için acaba ondanda olabilir miBu aralar hareketsiz olabilir misiniz? Yürüyüş yapın bol bol, uzun süre oturmayın kalkın dolaşın.
Ramazan ayında çok az hareket ediyordum, yerimden kalkmıyordum. O dönem ağrım oldu benim de. Sonra tekrar hareketli olunca geçti.
Geçmiş olsun...
Sağol cnm çok kilom yok doğum yaptıktan sonra herşey ğstüste geldi bütün hastalıklarDoğum yaptığınızdan beridir bu ağrılar varsa ve oturup kalkarken oluyorsa, sorun kuyruk sokumu kemiğinden kaynaklı olabilir. Fizik tedaviye zaten randevu almışsınız. Gereken muayene ve testleri yapacaklardır.Kilonuzda fazlalık varsa vermeye gayret edin. Kas iskelet sisteminden kaynaklı bir problemse, fazla kiloda etkiler.Gerçi doktorunuz ne gerekiyorsa söyleyecektir. Bunlar bizim tahminlerimiz sadece. Geçmiş olsun. Bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun.
Bende salı günü gidicem bende çok korkuyorumbenim 4 gundur kalca kemigim agriyor.. pazartesi gidicem ama cok korkuyorum
Şuan geçti mi peki nasıl hşssediyorsunuzAynısı bende de vardı. En sonunda mr çekildi. Sonuç; kas ödemi.
Ama mutlaka bir uzmana gidin.
Geçmiş olsun.
Geçmedi. Çünkü dinlenmek gerekiyor ama ben çalışıyorum. Biraz yorulsam yaklaşık bir hafta ağrım oluyor. Ağrıyan tarafıma yatamıyorum bile. Gece uykumdan uyandırıyor bu ağrı.Şuan geçti mi peki nasıl hşssediyorsunuz
Bana da iğne yaptı bir sürü geçmezse gel emar çekeriz dedi ama geçmedi kalçadan ayağıma vuruyor ağrıbende gittim dün doktora.. agri kesici verdi.. artik yuruyemez oturamaz hale geldim.. rontgen cekildi.. cok bisey soylemedi.. hatta ne oldugunu bile soylemedi. 1 kac gub sonra birde özele gidecegim..
Ne oldu cnm ağrın geçtim bnm geçmedi bir sürü iğne yaptı şimdi ayağına geçti ağrıBende salı günü gidicem bende çok korkuyorum