Kalçam neden ağrıyor olabilir

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
301
191
103
30
Kızlar kalçamın tam çukur bölgesi çok ağrıyor dün doktora gittim sağlık ocağındaki doktor fıtık mı acaba dedi bi kaç hareket yaptı fıtık yok dedi ne o zamn

Dahiliyeye git MR falan çekerler, kesinlikle ilgilen. Kıl dönmesi de olabilir Allah korusun başka bir şey de. Sağlık şakaya gelmez arkadaşım.

Alanındaki doktora gidin. Yani ortopediye..

Benim hamileyken ağrırdı. Doktor magnezyum verdi geçti. Magnezyum eksikliği kemik ağrısına neden olur..

Annem boynu hep ağırır dr giderdi sorun yok derdiler 35 yaşında bu olay şimdi fıtık dedi de boynuna 45 yaş

Alanındaki doktora gidin. Yani ortopediye..

Benim hamileyken ağrırdı. Doktor magnezyum verdi geçti. Magnezyum eksikliği kemik ağrısına neden olur..
Fizik tedaviye randevu aldım haftaya salıya kadar bekliyceö

Nasıl anladı birkaç hareketle fıtık olmadığınızı, olur mu öyle şey? Fizik tedavi ya da bence en doğrusu beyin ve sinir cerrahisi bölümünden randevu alıp detaylı muayene edilmeniz gerekir. Geçmiş olsun.

Ortopedi.

Hiç tahmin etmezdik bi yakınımın 2yıl filan kalçası dediğiniz yer çok ağrıyodu hatta zamanla ayağının üstüne zor basmaya başlamıştı kaç doktor fizik tedavi derken bi kadın doğumcu rahimdeki kistin sebep olabileceğini söyledi kistler alındı ve ağrı filan gitti aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…