Denemek lazımbana mantıklı geldi doğru olmasa kara sineklerin kalçaları ve basenleri olurdu
O senin düşüncen tabi fırıncı küreği ne alakaBiri firinci kuregi alip sizi dovse de olabilir bence ayni mantik sonucta
Slm kızlar kalçalar basenler duvara vurarak incelirmi bi arkadaşım bana önermişti aranızda varmı bu yöntemi deneyen Sonuç alan
O senin düşüncen tabi fırıncı küreği ne alaka
Bilmiyorum kafam karışık gözümle gördüm yani kızda baya fark olmuştu zaten diyet yürüyüş yapan biriyim ekstra bunu yapabilirim diye düşünmüştümArkadaşın senin pek iyiliğini istemiyor gibi sevgili morlale8.
Ya yürüyüş yap, ya da internette 10-15dakikalık egzersizler var evde yapmalık onları dene işe yarar.
Nedense duvara vurma daha mantıklı geldi bilmiyorumKendini duvarlara vurmak mantikli geldi ama firinci kuregini mi begenmedin
Kocan varsa kucağına yat popona popona vursun sen vurma sabit kal o vursun
Bilmiyorum kafam karışık gözümle gördüm yani kızda baya fark olmuştu zaten diyet yürüyüş yapan biriyim ekstra bunu yapabilirim diye düşünmüştüm
OlabilirZayıflama merkezine gitmiş olmasın? Sana da duvara vura vura zayıfladım diyordur.
Sen daha tecrübelisin sen göster bize olurmuKocan varsa kucağına yat popona popona vursun sen vurma sabit kal o vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?