Kalçadan iğne olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başa gelen çekiliyor. Belki de gerek kalmaz. Şimdiden düşünmeyin bence. Ben de tüp bebek tedavisiyle doğum yaptım. Kendime iğne vuramam diyordum ama doğuma kadar yaptım. Progestanı da 3 ay vuruldum. O zaman bilmiyordum ama progestan iğneyi vurulmadan önce 10 dk kadar avuç içinde ısıtılırsa acı olmazmıs. Ama denemedim ben

Bende öyleyim çocukken nefret ederdim hala da öyleyim..10 iğne veriliyorsa bunun sadece 4 veya 5 tanesini söylene söylene vurdururum iyileştim deyip eşim illahlah eder 😊 B12 kim düşük iğne verdi 9 aydır dolapta duruyor iğneler düşünün 😂 tüp bebekte çoğunlukla karından vuruluyor diye biliyorum .illa bacaktan derlerse,nefes alın verin ve başka şeylere odaklanmaya çalışın mesala sinir oldugunuz birine😁 en kısa zamanda meleginize kavuşursunuz umarım ❤️

Çocukluktan beri hap vermeyin iğne yazın diyen tiplerdendim, zevk alırdım kosa kosa giderdim enjeksiyona.
Ama birgün kalabalık bir acilde yaptırdığım iğne resmen hayatımı mahvediyordu az kalsin.. enjeksiyon deyince kanım çekiliyor direk kollarımı gösteriyorum serum takin yoksa yaptıramam diye. Insallah göbekten yapılan ilaçlar verilir size. O psikolojiyi cok iyi anlayabiliyorum çünkü

Kalçadan iğne daha kolay oluyor tek sorun kendini sıkmamak. Kendini sıktıkça daha çok acıması normal bir kere cesaret edip kendini sıkmadan durabilsen aslında acımadığını anlarsın.

Bende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.
Bunu ben de yaşadım. Zaten alerjim var bir de korku eklendi üstüne. Bu durumu normalde alerjimin olmadığı ilaçta yaşadım. Şimdi vitamin iğnesi bile olacak olsam acaba yine öyle şeyler yaşar mıyım diye korkuyorum. O günden sonra birçok defa kalçadan iğne yaptırdım ama acısı değil korkusu mahvetti.

Eğer zorunlu olarak kalçadan iğne yaptıracaksan bence uyuşukluk hissi veren kremlerden sür . Zaten üst tarafta bir yerlere vuruyorlar . Hissetmezsen korkmazsın diye düşünüyorum

Bunu ben de yaşadım. Zaten alerjim var bir de korku eklendi üstüne. Bu durumu normalde alerjimin olmadığı ilaçta yaşadım. Şimdi vitamin iğnesi bile olacak olsam acaba yine öyle şeyler yaşar mıyım diye korkuyorum. O günden sonra birçok defa kalçadan iğne yaptırdım ama acısı değil korkusu mahvetti.

Acikcasi bazi yerlerde isime yaradi b12 onerdiler etrafimda sorun yasayan olmustu asil yapilmasi gerekeni ogrenmis oldum
Korkmuyorum ama fiziksel tepki veriyorum mrda ilac damarimi yakti artik kan aldiklarinda fiskiriyor zor duruyor birsuru mdahale gerekiyor
Benden cok saglikcilar ugrasiyor
Kotuyum diyen hastayi yogunum diye kaldirmak ama bayilinca yanindan ayrilmamak nasil birsey hala affetmiyorum
Ben o gun olebilirdim birden solugum kesildi sanki tasla tikadilar

Acikcasi bazi yerlerde isime yaradi b12 onerdiler etrafimda sorun yasayan olmustu asil yapilmasi gerekeni ogrenmis oldum
Korkmuyorum ama fiziksel tepki veriyorum mrda ilac damarimi yakti artik kan aldiklarinda fiskiriyor zor duruyor birsuru mdahale gerekiyor
Benden cok saglikcilar ugrasiyor
Kotuyum diyen hastayi yogunum diye kaldirmak ama bayilinca yanindan ayrilmamak nasil birsey hala affetmiyorum
Ben o gun olebilirdim birden solugum kesildi sanki tasla tikadilar
Sonra solunumu nasıl açtılar? ağır bir tecrübe. Geçmiş olsun

Tup bebek tedavisinde kalçadan progestan verilir.
Ama bunun göbekten yapılanıda var kimi doktor kalçadan olani kimi doktor göbekten olani verir.
Ben 3 tedavimde de kalcadan oldum.
Boyle bi probleminiz var ise doktorunuza soylersiniz göbekten olanı verir.

Bende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.
Verdikleriilaç mr ilacı mıydı?

Tüp bebek tedavisindeyim henüz kalçadan iğne olmadım göbekten kendim yaptım iğneleri.benim de vajinal ultrason korkum vardı vajinal ultrasonu yaptıramıyordum yüzden hep erteledim tedaviyi ama bi yere kadar mecbur kaldım sonunda durumu dr a ilk görüşmede söyledim beni rahatlattı şu an o kadar rahatım ki hiç rahatsızlık duymuyorum .durumunu söyle sana yardım edeceklerdir

Bu yaşıma kadar kalçadan ne iğne verseler sıkıntı yaşadım. Tedavim yarım kaldı. iğne cildime girer girmez zipliyorum. Kalcami sıkıyorum.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve mutlaka kalçadan iğne verirler. Diğer tedavilerde umursamadım ama şimdi umursamama lüksüm yok .illa olmam lazım. Böyle olan var mı ?
Belimden aynı anda kaç Kortizon ignesi yedim,yanimdaki hasta çığlığı basarken ben rahattım. Koldan da rahatım.
Ama kalça olunca kabus
Kalçadan iğne konusunda ben de öyleyim.B12 iğneleri vurguluyorum bu aralar.Ole öle giriyorum o odaya ama kendimi serbest bırakınca hissetmiyorum bile.Hissetmesem de yine korkuyorum o ayrı 🙄 yüz üstü yatin masaj yaptıracakmis gibi,derinnnn de nefes alın hissedilmiyor 😉

Iğne vurulacaginiz zaman kalçaya yada iğneye değil nefesinize odaklanin burunda nefes alıp ağızdan verin ben muayene korkumu bu şekilde aştım (dr taktiği)

Kalçadan iğne konusunda ben de öyleyim.B12 iğneleri vurguluyorum bu aralar.Ole öle giriyorum o odaya ama kendimi serbest bırakınca hissetmiyorum bile.Hissetmesem de yine korkuyorum o ayrı 🙄 yüz üstü yatin masaj yaptıracakmis gibi,derinnnn de nefes alın hissedilmiyor 😉
Aslında basıma ne geleceğini bilmediğim için sıkmıyordum hıc. Aniden canımı yakınca başladı. Belki ilaç yaktı belki hemşire kötüydü. Sonra hep sıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X