- Konu Sahibi hxuxzxuxngxuxlxux
-
Merhabalar yeni üyeyim ilk kez yazıyorum herkese selamlar,
Arama motorunda ne arasam hep bu siteyle karşılaşınca üye olmaya karar verdim, aynı sıkıntıyı paylaştığım için ve çözümünü de bulunca sizinle paylaşmalıyım dedim hemen kendime:)
*Bu popodaki sivilce kırmızı uçsuz sivilceler, kıl kökü renkliliği gibi sıkıntılar bende de var(dı). Kadıköyde - Ataşehir'de özel bir hastanede lazer operasyonu yaptırıyordum popomdaki sıkıntıyı söyleyince bana bir krem tavsiye etti bayan. Sivilcenin popodaki ayva tüylerinin dönmesi sonucu oluştuğunu, bu kremin cildi sürekli yenilemeye teşvik ettiğini söyledi. Arkasını okuyunca da renk bozukluklarına da iyi geldini öğrendim genital bölgeme de sürüyorum. 2 hafta oldu kullanalı ve popomda sivilce izleri yok ve yumuşacıkMutlaka tavsiye ederim. Benim denemediğim yöntem kalmamıştı kese, sivilce kremi, pişk kremi vs ama sonuç olumsuzdu hep. Memnun kalacağınıza eminim. Tabi nasıl nerde satılıyor başka bilmiyorum. Reklama girmezse hastane adı söyleyebilirim.
Fiyatı 150 tl. Adı ''hydrostep body lotion 10'Eki Görüntüle 1068129
Aynen memnunum her gün sabah aksam kullanmak gerekiyo ben aksatmama ragmen eskisinden hala iyi durumda. Ama birakirsam tekrar ayni duruma donecegi açık.
Ayy inşallah bana danoktalarir yaa. Ben de sipariş vereceğim en kısa zamanda.bendekiler önce kırmızı bir şekilde çıkıyor. çok sert oluyor. Ondan sonra da morarıp yumuşamaya başlıyor ve içinde iltihap oluyo. Ya kendisi patlıyo yada ben patlatıyorum.İltihaplı kan akıyo. Sonra da mor mor izler kalıyo ve uzun zaman da geçmiyo. Zaten izler geçene kadar yenileri çıkıyo. Belki 10 senedir varBiraz da acıyolar. Çok sinirlerim bozuluyo artık
Sendekiler de böyle miydi ? Cevap verirsen çok sevinirim. Emin olmak istiyorum da aynı olduğundan. Çok soru sordum ama kusura bakma. Çaresizim de biraz
Yalnız işe yararsa var ya sana ettiğim duaların haddi hesabı olmayacak yani :)
Canim benim okadar degil ama kirmizi kirmizi noktalar var sIkILMmiş sivilce gıbı. Bazen de ici dolu akneler olusuyodu ve aciyodu. O da patlayinca yeni bir leke. .agda,sir agda,peeling,yuz icin kullanilan sivilce tonikleri ve kremleri, pisik kremi,sirke denedim. Hatta pembe maske bile yaptim totoma ama nafile. Simdi ise görünen yerlerde renk farklılığı cok cok az. Sadece Kalca arasinda az noktaciklar var. Insallah iyi sonuc alirsin. Arada bir hamamda kese yaptirmani tavsiye ederim. Yoksa da banyoda iyice yumusadiktan sonra yap.
sonucunu mutlaka bildir. Merak ederiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?