Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerKalçadaki Sivilce Benzeri Şeyler Nasıl Geçer?
Selamlar, kalçamda bir süredir resimdeki gibi sivilce benzeri şeyler var, sivilce diyemiyorum çünkü içinde iltihap yok gibi ve biraz daha sert, ama aynı sivilce gibi de görünüyor. Bir rahatsızlık vermiyor ama görüntüsü kötü. Bunlara çözüm ne olabilir?
Selamlar, kalçamda bir süredir resimdeki gibi sivilce benzeri şeyler var, sivilce diyemiyorum çünkü içinde iltihap yok gibi ve biraz daha sert, ama aynı sivilce gibi de görünüyor. Bir rahatsızlık vermiyor ama görüntüsü kötü. Bunlara çözüm ne olabilir?