22 yaşında 1.75 boyunda 65 kiloyum kızlar ama üst tarafim cok zayıf sadece basen ve kalcalardam kilo aliyorum ve vücudumun sekli cok orantisiz:-( atik bu durum psikolojimi bozmaya basladi. Gunde iki litre su icerim bir saate yakinda yürüyorum ama giden hep üst tarafimdan gidiyo ne yapicam bilmiyorum:-(
ilk foto senin için dha uygun sanki canım bide 30day fit diye bi uygulama var onu indirip sorunlu bölgene göre günlük egzersizlerini yapabilrsin ben kullandm cok faydasını görmüştüm
maddi durumunuz iyi ise bölgesel oksijen terapisine gidin oradaki yağlar dolaşım bozukluğundan oluyormuş.çoğu bayanda var genetik bozukluk yatkınlığı oluyoruz.sonra yemekle de devamı geliyor.
ilk foto senin için dha uygun sanki canım bide 30day fit diye bi uygulama var onu indirip sorunlu bölgene göre günlük egzersizlerini yapabilrsin ben kullandm cok faydasını görmüştüm
istediğin bölgeyle ilgili calışabiliyosn her gün sayı arttırarak gidiyo ve bende etkili olmştu bende bacak ve abs calışmıştım yanlarım fln baya toparlanmıştı