- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 34
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Ay valla nasıl gıcık bi durum değilmiAhanda ben...
Ama bak sen 65 kiloymuşsun ben öyle olsam süper olurAhanda ben...
Yok canım gerçekten yani çok zayıf değilim zaten bacaklarım çok inçe kas yapımda zayıf olduğu için kötü duruyo.ayrıca 15 kilo nasıl fark yaratmaz ki bende 2~3 kilo bile fark eder.onlara kilo aldırmak yerine karnınızı küçültseniz
163 ve 60 kiloyum
ince mince değilim
kemiğiniz ince olsa ne kadar ince olacak ki
ya da atsanıza bir foto
birine demiştim 15 kilo fark yaratmaz ki diye bir arttı foto cidden yaratmıştı onda
kilonun yerleşimi vs önemli oluyor
Benimde oralara gitse keşke benimde simit gibi yanlarım çıkarbence yapı meselesi
yani normalde kilo aldığınızda vücuda dağılıyor mu?
benim direkt kalça ve üst bacağa gidiyor
ben de öyle olsun istemiyorum
Yok canım gerçekten yani çok zayıf değilim zaten bacaklarım çok inçe kas yapımda zayıf olduğu için kötü duruyo.ayrıca 15 kilo nasıl fark yaratmaz ki bende 2~3 kilo bile fark eder.
Bi kaç gün yapıyorum sonra püfff sıkılıp bırakıyorum.istikrarlı bi şekilde yapsam ne kadarda toparlarsquad ve lunge yapacaksin bol bol. google amcaya sor, videolu bakarsin nasil yapildigina. hatta bunlarin challenge'leri oluyor, yani 30 gunluk programi, gercekten duzenli yaparsan kalca kaslarin kuvvetlenir, ayrica diledigin gibi oralar buyur.
Yok canım çok şükür daha o kadar vahim değil durumum.göbek o kadar rahatsız edecek boyutta değil benim tek sıkıntım bacakbu arada annem çok kilolu birisidir örneğin
onun da yarım dünya göbeği var bacaklar ince
göbeğe göre pantolon alınca bacak olmuyor vs
çözüm hamile kıyafetleri
deneyin derim
anneme hamile kilodu aldık mesela çok rahat etti
pantolon için de geçerli bu
hatta ben hamile iken satıcı kız da giymişti açıp gösterdi ki bildiğin kalem gibi kızdı
Ah ah valla keşkeo arkadaşın anlattığı şekilde demiştim
15 kilo vermeden önce giydiğim giysileri de ben hala giyiyorum mesela
kiloyu kolun bacağın alıp oradan verirsen çok fark etmiyor
bacaklarının kaslarını güçlendir de bence karnını da inceltmeye çalış
kum saati ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?