Kalça ve bacaktan kilo almak

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
34
selam hanımlar eminim bi çoğunuz için gıcık bir konu ama bu aralar çok takılıyorum bu konuya.aslında çok zayıf biri sayılmam ama bölgesel kilo almak istiyorum.aslında bunun için spor yapmam gerektiğini de biliyorum ama düzenli spor yapacak vaktimde yok istikrarımda.boyum 162 kilom 58~59 arası.aslında Doğumdan sonra 63 kiloydum ve gayet iyiydim.ama 1 sene içinde verdim.63 çok demeyin kemik yapım ince olduğu için kilolu durmuyorum.kilom karın bölgemde.bacaklarım ve kalçam zayıf onun için her pantolonu giyemiyorum kendime yakıştırmıyorum hiç şimdi ne yersem ben kalça ve bacak bölgem kilo alır.yada şu yöntemle kalça ve bacaklarım kilo aldı diyen var mı.hee bide Etim çok yumuşak kaslarım çok zayıf.

onlara kilo aldırmak yerine karnınızı küçültseniz

163 ve 60 kiloyum

ince mince değilim

kemiğiniz ince olsa ne kadar ince olacak ki

ya da atsanıza bir foto

birine demiştim 15 kilo fark yaratmaz ki diye bir arttı foto cidden yaratmıştı onda

kilonun yerleşimi vs önemli oluyor

squad ve lunge yapacaksin bol bol. google amcaya sor, videolu bakarsin nasil yapildigina. hatta bunlarin challenge'leri oluyor, yani 30 gunluk programi, gercekten duzenli yaparsan kalca kaslarin kuvvetlenir, ayrica diledigin gibi oralar buyur.

bu arada annem çok kilolu birisidir örneğin

onun da yarım dünya göbeği var bacaklar ince

göbeğe göre pantolon alınca bacak olmuyor vs

çözüm hamile kıyafetleri

deneyin derim

anneme hamile kilodu aldık mesela çok rahat etti

pantolon için de geçerli bu

hatta ben hamile iken satıcı kız da giymişti açıp gösterdi ki bildiğin kalem gibi kızdı

spordan başka yolu yok bunun,
şimdi kilo alırsanız yine vucudunuzun üst bölgesi alttan daha kalın olacak ve daha rahatsız edici görünecek sizin için.

bence yapı meselesi
yani normalde kilo aldığınızda vücuda dağılıyor mu?
benim direkt kalça ve üst bacağa gidiyor
ben de öyle olsun istemiyorum

Yok canım gerçekten yani çok zayıf değilim zaten bacaklarım çok inçe kas yapımda zayıf olduğu için kötü duruyo.ayrıca 15 kilo nasıl fark yaratmaz ki bende 2~3 kilo bile fark eder.

Yok canım gerçekten yani çok zayıf değilim zaten bacaklarım çok inçe kas yapımda zayıf olduğu için kötü duruyo.ayrıca 15 kilo nasıl fark yaratmaz ki bende 2~3 kilo bile fark eder.

o arkadaşın anlattığı şekilde demiştim

15 kilo vermeden önce giydiğim giysileri de ben hala giyiyorum mesela

kiloyu kolun bacağın alıp oradan verirsen çok fark etmiyor

bacaklarının kaslarını güçlendir de bence karnını da inceltmeye çalış

kum saati ol

squad ve lunge yapacaksin bol bol. google amcaya sor, videolu bakarsin nasil yapildigina. hatta bunlarin challenge'leri oluyor, yani 30 gunluk programi, gercekten duzenli yaparsan kalca kaslarin kuvvetlenir, ayrica diledigin gibi oralar buyur.
Bi kaç gün yapıyorum sonra püfff sıkılıp bırakıyorum.istikrarlı bi şekilde yapsam ne kadarda toparlar

Yok canım çok şükür daha o kadar vahim değil durumum.göbek o kadar rahatsız edecek boyutta değil benim tek sıkıntım bacak

Ah ah valla keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…