Tv dunyasina aldanmayalim lütfen .Bahsedilecek anlatılacak bir durum yok .Selülit çatlak fazla kilolar bu bedenler er yada geç burusacak gidecek sen önlemini al sağlıklı yasa sporunu yap yeterli .Gerisi umrunda olmasın .
Eğer sorun olmayacaksa bunlarla ilgili bir link vermek isterdim ama reklama mı girer bilmiyorum facebookta bie sayfa kopyala yapıştır yapmam da doğru olmaz kapitalizm hakkında
Ne farkedecek söyleseniz seven insan sorun etmez böyle şeyleri diye düşünüyorum ben 25 kilo verdim yıllar önce kolumda ve dizlerimde çatlak izleri oluştu (sadece görünen yerleri söyledim diğerlerini bahsetmeyeyim bile ) sevgilim görüyordu sonuçta bunu sorun ettiğini hiç hatırlamıyorum o sizin bedeniniz zaten...
Benim de göğüslerimde var bacak arkalarımda var zamanla beyazlıyor ve pek görünmüyor. Hem erkeklerin bile var ki o çatlaklardan. Erkekler çatlağa felan bakmaz kızlar anladınız siz O yüzdeen kendimizi sevelim. Bu çatlak şişmanda da var zayıfta da ee geçme ihtimali de az o zaman sallayın gitsin. He söyleme çocuğa da bence. Onda da vardır bence
Valla zibilyontane yöntem denedim hiç biri bir işe yaramadı taki macit efendi bitkisel masaj kremini bir aktar tavsiye edene kadar okadar inanmaya inanmaya kullandımki bir gün sürdüm bir gün sürmedim öyle böyle bir kutu bitti . kullanırken daralıp kapanmaya başladılar. Kutu bittikten bir süre sonra ise yüzde 75i yok oldu. Bende şok oldum. O yüzden ikinci kutuyu sipariş ettim sadece popo ve bel kısımlarım kaldı umarım onlarda geçer.