Bende kilolu değilim kikahveyle peeling yapmak iyi geliyor diye okumuştum. bir de pilates, fitness vs. yaparsan zamanla sıkılaşırsın.
niveanın kremleri var selülit, sıkılaştırma vs. bir ara kullanmıştım, iyi gibi gelmişti.ben de zayıfım epey ama çatlak var işte
Beyazlamasa da bişey olmazdı, çatladımı izi kalıyor işte. Yapacak bişeyiniz yok, kabullenmekten başka.
Kadın olmak değilde mükemmel görünmeye çalışmak zor iş, bu beklentiye cevap vermeye çalışmak zor iş. Herkesin var kusuru sizinki de bu olsun.... Hem bebik olunca illaki azda olsa olacaktı..Kadın olmak ne zor bir is
anlatmana gerek yok bence, zamanla bunun çok da önemli olmadığını anlıyor insan.Bende kilolu değilim kiteşekkürler önerin için onlar ise yarıyor mu ki
Bi de sevdiğim adama anlatmalı miyim durumu
Bende kilolu değilim kiteşekkürler önerin için onlar ise yarıyor mu ki
Bi de sevdiğim adama anlatmalı miyim durumu
anlatmana gerek yok bence, zamanla bunun çok da önemli olmadığını anlıyor insan.
sonuçta sevdiğin adamın da senin bilmediğin kusurları vardır muhakkak, ondan vazgeçmezsin ki bu sebepten öyle düşün.
kimse mükemmel değil, hiç bunlara kafanı takma, bakımına devam et tabi de, çatlaklarım var beni beğenmeyecek diye de kendini doldurma:)
Kadın olmak değilde mükemmel görünmeye çalışmak zor iş, bu beklentiye cevap vermeye çalışmak zor iş. Herkesin var kusuru sizinki de bu olsun.... Hem bebik olunca illaki azda olsa olacaktı..
ayy o catlaklara dokunmayin sakin. cok seksi duruyo bence :)Kızlar merhaba
Göğsümde belimde ve kalcamda çatlaklar var önceden bunun farkına varsaydım beyazlamadan caresine bakardım ne yazıkki çok geç artık bembeyaz oldu çatlaklarım .p önceden önemsemiyodum ama suanda hayatımda biri var evlenmeyi düsünüyoruz tamam o beni her halimle kabul eder ama bu çatlaklar beni çok rahatsız ediyo kendimi kusurlu görüyorum buna ek bide kalçamda sivilce izleri var bunu ona önceden söyleyip bilmesini istiyorum ama bilmiyorum napmalıyım lütfen bana yardım edin ilaç krem biseyler önerin
ayy o catlaklara dokunmayin sakin. cok seksi duruyo bence :)
aa cidden mi ? link atar msn ozelden? telden giriyorum :)hahaha
biraz araştırdım bi SİTE var kızlar soruyor diye orda da bunu söyleyen erkekler vardı