Tuçecim bende de aynı dert var cnm.Kalçada bulunan 3 ana kas grubuna yönelik hareketler yaparsan kalçan küçülmez aksine dolgunlaşır cnm.Bende kalçamın küçülmesini istemiyorum bunun içinde bol bol squat hareketleri yapıyorum.Tabi squatında çeşitleri var bu şekilde çalışma yaparsan kalçanda küçülmez aksine daha diri olur.Basen içinde bikaç hareket ekle etkili bulduğun hareketlerden.
Eki Görüntüle 586320 Eki Görüntüle 586318 Eki Görüntüle 586321
Tuçecim bende de aynı dert var cnm.Kalçada bulunan 3 ana kas grubuna yönelik hareketler yaparsan kalçan küçülmez aksine dolgunlaşır cnm.Bende kalçamın küçülmesini istemiyorum bunun içinde bol bol squat hareketleri yapıyorum.Tabi squatında çeşitleri var bu şekilde çalışma yaparsan kalçanda küçülmez aksine daha diri olur.Basen içinde bikaç hareket ekle etkili bulduğun hareketlerden.
Eki Görüntüle 586320 Eki Görüntüle 586318 Eki Görüntüle 586321
vay be ben de tek kendimi bu sorundan muzdarip sanardımkelimelerinin herbirine katılıyorum. Zayıfladım birara hatta popon gitmiş noldu dediler oturup ağlicaktım hemen geri aldım kiloyu ama o kadar çok alıp veriyorum ki artık bir şekle sokmam gerek yoksa
ne demişler Gömleği gösteren ütüdür kadını gösteren g.tüdür
Oyyşş..Fotolara ba-yıl-dımm....Böyle kalçalara sahip olabilmek için popomada protez koydurabilirim
ayy çok yaşa emi bildiğin kahkaha attım görünce o nası birşey ilk defa duyuyorumaynen bendede mroal gidiyor popon küçülmüş denince insan o büyük haline alışınca sornadan kötü geliyor , ya nette falan görüyorum hatunlarda koca popo var ama sıfır basen zaten öylesi zor işte :S ama süper duruyor onların ki, basen olduktan sonra yuvarlakmış dikmiş napalım kotlarla elbiselerle yine iyi ama bikiniyle kötü duruyor mesela yazın cıbıl cıbıl pof
Eki Görüntüle 586443 Eki Görüntüle 586444 jenifer nicole lee 37 yaşında ve artık benim idölüm resmen, netten diğer fotolarına bakın hayran olunası bir fiziği var, tamamen sporla bu değişim ..
üzgünüm ama orda buns & thighs yazıyo yani kalça ve basen demek kızlar haberiniz olsun. Tabi arkadaş iyi niyetle koymuş kesinlikle ama haberiniz olsun dedim. Gerçi 15. saniyeden sonrası demiş ama eğer hepsini yapcam diyen varsa kalça da gider söylemedi demeyin. Bir de bu basen hareketleri mutlaka az çok kalçayı da çalıştırıyo yaO yüzden çok özel bir hareket bulunması gerek spor eğitmeni gerek bence . Soran öğrenen olursa haber versin bana da
squatları detaylıca araştırcam akşam :26:Eki Görüntüle 586454 Ay ne güzel dimi bende hep böyle kot giymek istiyorum sığamıyorum malesef bacaklardan yukarı geçmiyoki.
katkılarından dolayı teşekkür canım hepsine bakıyorum videoların, bana en uygun olanı seçmeye çalışcam
Eki Görüntüle 586455 Bu resimdeki hareketin adı deadlift squat yani öne eğiliyosunuz sonra kalkın kalkınca kalçalarıda sıkın buda etkili.Lunge hareketide çok etkilidir.
evet canım biliyorum kalca basen demek ama ben bir süredir yaptıgım için aşagı yukarı neresi kalça neresi basen hissedebildiğimi sanıyrum,bir de tabi basen kalça çok yakın biri çalısırken diğeri mutlaka etkilenir ama 15. snrası cidden direkt baseni etkilio gibi geldi bana. bi de squad varki üst bacak basen baldır düşmanı, yapabilene süper !hem popoyu da çıkık yapıobenim dizler agrıo çok ama yavas yavaş deniyorm dumble la. bakalım :)