Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.590 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Rengeyigi #21 StayAlive .!.: Benimde kalçamın sağ kısmından tüm bacağa vuran ağrı var hangi doktora gitmem gerekiyor acaba Genişletmek için tıkla... hic beklemeyin.. ben ilk ortapediye gittim sonra fizik tedaviye yonlendirdiler siz direkt olarak fizik tedaviye de gidebilirsiniz
StayAlive .!.: Benimde kalçamın sağ kısmından tüm bacağa vuran ağrı var hangi doktora gitmem gerekiyor acaba Genişletmek için tıkla... hic beklemeyin.. ben ilk ortapediye gittim sonra fizik tedaviye yonlendirdiler siz direkt olarak fizik tedaviye de gidebilirsiniz
StayAlive Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 637 439 32 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Rengeyigi #22 aysima64 .!.: hic beklemeyin.. ben ilk ortapediye gittim sonra fizik tedaviye yonlendirdiler siz direkt olarak fizik tedaviye de gidebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en yakın zamanda gideceğim peki teşhis nasıl koydular kalça emarımı çekiliyor
aysima64 .!.: hic beklemeyin.. ben ilk ortapediye gittim sonra fizik tedaviye yonlendirdiler siz direkt olarak fizik tedaviye de gidebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en yakın zamanda gideceğim peki teşhis nasıl koydular kalça emarımı çekiliyor
Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.590 24 Ekim 2019 Konu Sahibi Rengeyigi #23 StayAlive .!.: Teşekkürler en yakın zamanda gideceğim peki teşhis nasıl koydular kalça emarımı çekiliyor Genişletmek için tıkla... evet ben ilacli mr cektirdim.. rontgende cektirmistim ama ondan cikmadi.. cok gecmis olsun.. giderseniz sonucu yazar misiniz
StayAlive .!.: Teşekkürler en yakın zamanda gideceğim peki teşhis nasıl koydular kalça emarımı çekiliyor Genişletmek için tıkla... evet ben ilacli mr cektirdim.. rontgende cektirmistim ama ondan cikmadi.. cok gecmis olsun.. giderseniz sonucu yazar misiniz
U unutulanmm Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 1 0 34 Dün 00:34 Konu Sahibi Rengeyigi #24 Rengeyigi .!.: Hanimlar merhaba.. bu sendromu bilen var mi. tedavisi nedir ameliyat mi olmak gerekiyor. doktorum bi dunya tahlil yapti bir sey demiyor suan icin korkutuyor buda beni.. bilen vars lütfen yardimci olsun Genişletmek için tıkla... Kaç ay sürüyor tamamen gectimi özelden bana donermisiniz şişlik ve ağrı tamamen geçiyormu geçiyorsa kaç ay sonra geçiyor
Rengeyigi .!.: Hanimlar merhaba.. bu sendromu bilen var mi. tedavisi nedir ameliyat mi olmak gerekiyor. doktorum bi dunya tahlil yapti bir sey demiyor suan icin korkutuyor buda beni.. bilen vars lütfen yardimci olsun Genişletmek için tıkla... Kaç ay sürüyor tamamen gectimi özelden bana donermisiniz şişlik ve ağrı tamamen geçiyormu geçiyorsa kaç ay sonra geçiyor