Bende de var kronik sinsi sinsi ilerleyecek dedi doktor ümitli şeyler söylemedi :/ tedavisi ilaçHanimlar merhaba..
bu sendromu bilen var mi.
tedavisi nedir ameliyat mi olmak gerekiyor.
doktorum bi dunya tahlil yapti bir sey demiyor suan icin korkutuyor buda beni..
bilen vars lütfen yardimci olsun
Bende de var kronik sinsi sinsi ilerleyecek dedi doktor ümitli şeyler söylemedi :/ tedavisi ilaç
benim şiddetli kalça ağrısı ile başladı bacaklara vuruyordu eklemler siddetli açıyordu falan ..
Kesin bir tedavisi yokmuş benim dr uma göre egzersiz vermişti en son emziriyorum diye :/
Bende küçükken çok sert düşmüşüm popo üzerine annem diyor 4-5 yaşında fakandin ondan sonra hep belim açıyor dedin diyor ama ben ona bağlamiyordum demekki o sebep olabilirpeki nasil ortaya cikti sizin.. genelde düsme ve kaza sonrasi oluyormus.. benim oyle bir seyim olmadi.. kalcamda cok agri var topalliyorum resmen..
hic gecmeyecek mi yani..hep agri mi cekecegiz
Bende küçükken çok sert düşmüşüm popo üzerine annem diyor 4-5 yaşında fakandin ondan sonra hep belim açıyor dedin diyor ama ben ona bağlamiyordum demekki o sebep olabilir
Benim zaman zaman ağrım artıyor sürekli bir tedavi göremedim doktorum gittiği için başka doktorlar da yeniden herşeyi elden geçirmek istiyor falan mr di tomografiydi o yuzden gitmesin
Ağrılarım arttiginda sağ kalça üzerine otururken yük veremiyorum mesela ...
Sağ bacağım ilk ayağa kalkisimda yada yataktan ilk kalktığımda zorlaniyor topuk üzerine zor basiyorum
Ama şuan son bir senedir iki kürek arasi çok sert ve sürekli ağrı var buda ona mi bağlı bilmiyorum
Usutmek den olabikiyor daha sıkıntılı oluyor ozamwnmutlaka bi doktora gidin eger odem cogaldiysa zorluyor olabilir..
ameliyat vs olmamak icin cok dikkat etmek ve kontrollero aksatmamiz lazim..
bir suru kan tahlili verdim birazdan sonuclar cikacak nedeni hala bulunamadi.. ustelik benim dusme vs birseyde olmadi..
Usutmek den olabikiyor daha sıkıntılı oluyor ozamwn
Hangi bölüme ciktin canım çok geçmiş olsun doktorlar bazen en kotu ihtinalini söylüyor sıkma canını başka doktora da git istersendun doktora gittim.. hic bisey cikmadi tahlillerden.. en son kanser suphesi olabilir dendi.. cok korkuyorum neden boyle bir sey dediler
Hangi bölüme ciktin canım çok geçmiş olsun doktorlar bazen en kotu ihtinalini söylüyor sıkma canını başka doktora da git istersen
Valla benimki ilaçlarla iyi olmuştu birde ayağını sıcak tutacaksın en ufak bir usutmede ödem artıyortesekkur ederim cok sukur bisey cikmadi.. ama cok agrim var hala.. nasil gececek hic bilmiyorum
gercekten mi? bende hic corap giymiyorum..hangi ilaci kullandiniz acaba.. bana doktor rantu...l diye bir ilac verdi ama agrimi bile kesmiyorValla benimki ilaçlarla iyi olmuştu birde ayağını sıcak tutacaksın en ufak bir usutmede ödem artıyor
Bende hiç çorap giymezdim evin içi çok sıcak diye ama doktor söyledi kendini sıcak tutacaksın dedi usutmede iltihap artıyor ödem de öyle ...gercekten mi? bende hic corap giymiyorum..hangi ilaci kullandiniz acaba.. bana doktor rantu...l diye bir ilac verdi ama agrimi bile kesmiyor
Muhakkak gidin benim doktorum ilerleyen yaşlarda bu rahatsızlığın kambur yapacağını söyledi bunun için simdisen önlem alman gerekyor eğer varsa ..Benimde kalçamın sağ kısmından tüm bacağa vuran ağrı var hangi doktora gitmem gerekiyor acaba
Muhakkak gidin benim doktorum ilerleyen yaşlarda bu rahatsızlığın kambur yapacağını söyledi bunun için simdisen önlem alman gerekyor eğer varsa ..
Dik oturman lazım yer sofrası değilde masada yemek yemek gerekiyor
Sandalye de dik gerekirse bele yastık koyarak destekleyerek oturmak gerekiyor
Daha bir çok şey
Ve egsersiz veriyor doktor bunun yanında
Norolojiye çıktım bence doktor tecrübesizdi hiç bir tahlil vs yaomadan ilaç verdi o da beni çok etkiledi kötü anlamdaanladım hangi bölüm doktoru bu teshısı koydu size ortopedimi beyin ve sinir cerrahımı yada başkasımı
Bende fizik tedaviye gideyim ozamanNorolojiye çıktım bence doktor tecrübesizdi hiç bir tahlil vs yaomadan ilaç verdi o da beni çok etkiledi kötü anlamda
Tekrar gidip iyi gelmediğini söyledim o da bana ilaçları deneyerek şifa bulacağımi söyledi!
Kabul etmeyijce o zaman fizik tedavi uzmanına gidin deid.
Bence alanında çok iyi biriydi ki bir sürü tetkik sonrası ilaç. Verdi ..elinde mr raporu olmasına rağmen bana bir sürü sorular sordu ...
Başka ilçeye taşındı hala da ona gidiyorum doktorum o yani
İyi bir fizik tedavi uzmqni bulun bence ortopedi bakmaz sanırım
Evet gidin inşallah şifa olsun yaşınız kaç ?Bende fizik tedaviye gideyim ozaman