Çocuk Hastalıkları Kalca cikigi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba kizlar
Bizim 5 subatta 1. ayimiz doluyor ve kalca cikigi icin ultrason cekilecekmis.
Yaptiran arkadaslardan bilgi almak istiyordum. Bizim girdigimiz ultrasonla mi bakilacak. o soguk jeli kalcasina filan mi suruyorlar. Bizim ki soguga cok duyarli islak mendili bile sicak suyla yikamadan suremiyorum. Eger tahminim gibiyse cok agliyacak o zaman. gunsenağlama
Bilgi verirseniz sevinirim

Bizim 2 şubatta doluyor ama aynı gün olmak zorunda değil, o ay içerisinde olmalı dediler bize yani en erken 1 ay en geç 2 aylıkken bizde 12 şubat gibi yaptırıcaz

biz 15 günlükken yaptırdık hem kalça usg hemde işitme tstini yaptırdık..,bizim girdiğimiz usg gibi jeli aletin üstüne sürüp bebeği yan yatırıp her iki taraftan bakıyorlar..inşallah bişe çıkmaz..

evt benim kızımada baktılar kalça çıkılığı için evt bizim girdimiz usg gbi jel sürtüp iki kalçayada bakıyolar bebeği yan yatırıp yapıyolar biraz ağlar ama geçer annesi uzun süreli bişey değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…