• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kalça çıkığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Different06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
2
1
1
29
Herkese merhaba 3 aylık bir oğlum var. Oğlumun 2.ayda kalça çıkığı için ultrasonda bakıldı ama sonradan kalça çıkığı olduysa diye korkuyorum kucağımda tutarken falan bazen kalçasından ses geliyor klik gibi yani kütler gibi ama kütleme değil.
Bazende bacağını düm düz tutuyor bükemiyorum bile ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için anlamıyorum
Sizce tekrar kalça ultrasonuna götürmelimiyim

Bacağını dümdüz tutup kasması normal benim kızım 8 aylık hala yapıyor genelde altını değiştirirken. Kütleme bizde de oluyor bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. İki bacak arasında uzunluk farkı var mı ona bakın siz.

Herkese merhaba 3 aylık bir oğlum var. Oğlumun 2.ayda kalça çıkığı için ultrasonda bakıldı ama sonradan kalça çıkığı olduysa diye korkuyorum kucağımda tutarken falan bazen kalçasından ses geliyor klik gibi yani kütler gibi ama kütleme değil.
Bazende bacağını düm düz tutuyor bükemiyorum bile ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için anlamıyorum
Sizce tekrar kalça ultrasonuna götürmelimiyim
Bence baktirin icinize sinmiyosa bnm kizim 2 aylikken goturdum sag kalca kemigi gelismemis dedi doktor 3 aylik olsun getir yine bakalim dedi insallah gelismistir cnm baktir bnce sen

Back