Kalça büyütme ve şekilendirme

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
Arkadaşlar kalçanızı şekle sokmak istiyorsanız ağırlık şart ağırlıkla çalışmadıgınız sürece istediğiniz görüntü olmaz o gördügünüz sert sıkı ve kum saati kalçalar ağırlıklarla oluyor ....suquat hareketi ağırlıksız olmaz ve suquat hareketinden en etkli yöntem kalça için sumo hareketi önden agrlik yani deadlift tir ..Diyceksinizki ben nasıl agrlik çalışacağım spor salonunda gidemiyorum çagre evdeki eşyalar yada çocuklarımızla eğlenerek bunu avantaja çevire bilirsiniz sumo deadlift için evdeki subidonları ..suquat için kendinizin kaldırabileceğiniz 10 kilo ağırlıkta bir çocuğu omzunuza alin azamı geldi 20 kilo agrlinda bir çocuk azmi geldi kilolu biri alin ama kaldıra bileceğiniz birini alin arkadasinizida alabilirsiniz ... Resimlere bakın bunu evde eğlenerek yapa bilirsiniz muz enerji verir güçlenmek için muz yiyin..sorunuz varsa sorun arkadaşlar.. 20170409_152337.png SquareEmoji_09042017_153541.png

Eklentiler

• 20170409_160112.png
    20170409_160112.png
    416,6 KB · Görüntüleme: 632
  • 20170409_164413.png
    20170409_164413.png
    313,7 KB · Görüntüleme: 985
20170409_165843.png
20170409_165900.png
20170409_165824.png
Bu hareketlerde zorlanmanız gerek kalçanızı his edin ve bu hareketleri 3x 15 yapın en sona evde 10 dakka karin harektleri çalişin crunch 20170409_165824.png
20170409_165824.png

Sağol kanki bağzı arkadaşlar sadece çömelmeyle kalça sekilendirme büyütme olur sanıyolar fakat suquat yani çömelmede ağırlık olmadan istedikleri görüntüye sahip olamazlar ..Ben hayvan gibi çalışıyorum agrliklarla ..Eve döndüğünde pestilim çıkıyor...
Yanlış bilinen şu ki suquata agrlik da kulansa kalçayı en çok calıştıran suquat Değildir..sumo hareketidir agrlik önde olmalıdır bacaklar geniş şekilde acilmalıdìr..Agırlıksız kasları büyütemezsiniz.

hayırlı olsun baslıgın
bende farkında olmada bahsettınız sekılde onde 3 kg. agırlıkla yapmaya calısıyorum devamlılıgım olmasada
yanlız bahsettınız agırlıkla yapmak gercekten cok zor
ben bı ara sırt cantasına 6 kg. agırlık koyup sırtımda squat yapmaya calıstım ama ınanılmaz zordu bıraktım yaparsam onde yapabılıyorum

hayırlı olsun baslıgın
bende farkında olmada bahsettınız sekılde onde 3 kg. agırlıkla yapmaya calısıyorum devamlılıgım olmasada
yanlız bahsettınız agırlıkla yapmak gercekten cok zor
ben bı ara sırt cantasına 6 kg. agırlık koyup sırtımda squat yapmaya calıstım ama ınanılmaz zordu bıraktım yaparsam onde yapabılıyorum
Teşekkür ederim sağol
Kiloları artırsan istediğin kalçaya ulaşırsın kardes yada çocuğunuzdan evdeki eşyalardan yararlana bilirsiniz..En iy sumo hareketi dir ama diğerler harektleride beraber yap..

Bugün herzamanki gibi spor salonuna gittim ağırlık çalışıyorum adı üstünde ağırlık önden halter kaldırma Deadlift yani yere koyarken haliyle biraz ses çıkıyor ama ben sesi kesmek için halterin altına ekstra pas pas koyuyorum ve öyle çok az ses çıkıyor neyse odaklandım ağırlığa tam kaldıracam ayından gördüğüm kadın kulaklarını tutuyor neyse dedim devam etim..(bu kadın zayıf cılız bir bayan arada sırda rast geliyordum yaptığı harektlerden acemi ve bilinçsiz çalışdığını görüyordum laylaylom çalịşıyordu geldiğinde sürekli bir bayanla ya konuşuyor yada dakikalarca oturduğu aletin üstünde telefona ya bakıyor yada telde konuşuyordu beni rahatsız eden aleti işgal edip mileti bekletiyor olması idi çünkü sogmadan diğer alete geçilmeli neyse ben hiç birzaman rahtsızlığmı dile getirmezken bu kadın)yanıma gelip sesli çalışıyorsun ve ben rahtsız oluyorum kulaklarım çok hashas dedi!
Kızım sakin ol dedim içimden
Dedimki "pardon anlamadım..
Oysa anladım fakat sinirlerime hakim olmak için zaman geçirdim 3 saniye
Tekrar eti ses çok yapıyorsun rahatsız oluyorum dedi "
haliyle biraz ses çıkar dedim rahatsız oluyorsan kulak tıpası kulan burası hotel değil dedim sen burda sohbet ederken benim kulağımda kulaklık varken ve ben o kulaklıkta müzüğimịn sesinden çok senin sesini duyarken ragatsızlığmı dile getirmedim ve burası sosyal bir yer değil konuşmak için ve sen burda sohbet ediyordun dedim..Eğer ağırlık çalışrken seni ses rahatsız ediyorsa git beni şikâyet et görevliye dedim...Kadın kızardı neden bilmiyorum bir anda kadın kedi gibi oldu ve tatlı ve alçak bir ses tonuyla kulaklarım rahatsız diyince bende yumuşadım peki tamam dedim sesiz çalışırım dedim..Deadlifti bitirip dışardaki makineye arkabacak çalışmaya gitim 5 dakka sonra kadın yanıma gelip ben gidiyorum artık istediğin gibi çalışa bilirsin dedi gülerek buneydi şimdi dedim ..Neden bunu buraya yazdım bilmiyorum ..

merhaba size sorum olucak.ben diyet yapıyorum kilo verirken kas kaybetme oranını en aza indirmek için evde squat yapmaya calısıyorum.bana özellikle haftanın kaç gunu alt bacak çalışmamı onenırsınız.1 gun yapıp 1 gun dınlenerek squat yapıcam ama dogrumu olur bılmıyorum.

merhaba size sorum olucak.ben diyet yapıyorum kilo verirken kas kaybetme oranını en aza indirmek için evde squat yapmaya calısıyorum.bana özellikle haftanın kaç gunu alt bacak çalışmamı onenırsınız.1 gun yapıp 1 gun dınlenerek squat yapıcam ama dogrumu olur bılmıyorum.

Merhaba suquat yapiyorsunuz! Hangisi mesela agrlik limitiniz nedir kaslarinizi geeecekten yoruorsaniz tabiki kas dinledirilmelidir haftalik Ben 4 kez giderim mola vererek kaslarin iglesmesini saglarim dogrusu budur . .sevgiler

bacaklarımı acarak yaptıgım squat ta 2.5 kilo agırlk oluyor.hipstur dı sanırm o hareketı yapıyorum onda kasıklarıma 5 kılo koyuyorum .birde tekme atmalı squat var onu sevmıyorum onda agırlık kullanamıyorujm malesef.

bacaklarımı acarak yaptıgım squat ta 2.5 kilo agırlk oluyor.hipstur dı sanırm o hareketı yapıyorum onda kasıklarıma 5 kılo koyuyorum .birde tekme atmalı squat var onu sevmıyorum onda agırlık kullanamıyorujm malesef.
Sumo suquat bacaklarını actıgın
fakat 2kılo cok az
senin baslangıc sevyen 10ıle olmalı ..Sen 2kılo ıle sadece kendını yoruyorsun...tekme dedıgıne gelince onu ayakta da yapabılırsın ayağını bır koltuk yada bir sandalyeye koyarak yapabılırsın bu olmasa olmazıdır suquatın ama agrlıgı atrırmadıkca kas kaybı yasarsın canım..

ben 10 kılo ağırlık kaldıramamki çok fazla .s
Neden kaldıramazsın sumo suquata da normal suquata da hangısı olursa olsun kaldırcagın ama zorlanacagın agrlık sart ben senin onu kadıracana emınım yerden alıp yukarı dugulacaksın egılıp yere bırak tekrar yap bırakma her seferinde yere koy yerden egılerek yap yoksa hoplama zıplama yada 60 kere yere cömelsede ıstedıgın sonucu alamyacak ve yetmeyecek vazgeçeceksin eger doğru yaparda agrlıgı kıdem kıdem artırırsan ıstedıgın sonuca gıtıgınde bırakmak ıstemez herzaman ısteklı olursun..yanlıš bılınen bırde kosudur 1 saat kosmak kas kaybı yapar ..

Selam soracagınız soruya baglı herkez fıte gıdıyor herseyı bılır dıye bır kayde yok buyurun sorun cevabı bılıyorsam seve seve
Teşekkürler.bfit günde yarım saatlik bir uygulama.30 sn antrenörün gosterdigi hareketi yapıyorsun,sinyal çalıyor,ardından 30 sn makinede çalışıyorsun.toplam 3 tur.bu hafta 3.haftam.yememe dikkat etmeme ragmen kiloda bir şey değişmedi.ancak zor olan bir eşofmanımdan sıkılaştıgımı düşünüyorum.sanırım yarım saat olduğu için süre yorulmuyorum pek.eve gidince bacaklarım vs.ağrımıyor.yani çok da fayda görmüyor gibiyim.evde plates yaparken mutlaka bir yerlerim ağrırdı.çok da terlerdim.bunda pek öyle olmuyor.2 haftadır da reformer yapıyorum.onda da çok az terleyip çok az ağrı yaşıyorum o da belimde oluyor hafif.noye böyle oluyor sence?ha bir de haftada 1-2 şişe bira içmek ne kadar zararlı diyete?

Pazar ve perşembe reformer,pazar hariç diğer günler bfit yapıyorum.bfit 3 aylık.reformer 1 aylık.1 ayın sonunda bir degisiklik olmazsa reformerı yenilemicem.

X