Kalça batmasi

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Mrb hanimlar 2 ay once belimden dolayi hastaneye gittim duzlesme var dediler ilac igne verdiler kullandim agrim biraz hafifledi ama tekrar gitme geregi duymadim. 3 gun once dugunumuz vardi cok yogun gecti kendimi cok yordum ve baya tepindim:) o gun yoruldugum icin mi oldu bilmiyorum ama daha once de hissedilir sekilde kalcamda batma oluyordu agriyi tarif etmek gerekirse yururken sol bacagima agirligimi verince sag kalcamda dayanilmaz agri oluyo ve yururken bacaklarimi hareket ettirirken asiri derecede sanki sag kalcama bicak batiriyorlar o an kitlenip kaliyorum birkac gune hastaneye gidicem sanirim agrim okadar ilerledi ki yatarken bile hareket edince kalcama agri saplaniyo bu 3 gundur dahada siddetlendi agrim sizdede boyle oldumu hic yardim ederseniz sevinirim..

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm Sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…