Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bu konuyu ben de çok düşünüyorum. Ben de birkaç yıl önce hiçbir sorunum yokken aniden rahatsızlandım ve büyük bir kalp operasyonu geçirdim. Hayatımı büyük ölçüde etkilemiyor çok şükür, şu an kan sulandırıcı kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmam gerekiyor. Kendi düşüncelerimi yazayım, ben çocukları aşırı derecede seven, anneliğin çok kutsal olduğunu düşünen biriyim. Geçirdiğim rahatsızlıktan sonra bende anne olmaya karşı bir korku oluştu. Evet çocuklara bayılıyorum, inanılmaz derecede mutlu oluyorum masum meleklerle zaman geçirdiğimde ancak annelik konusunda doktorlar tarafından söylenene göre engel olmamasına rağmen çok korkuyorum ilerde evlenirsem, anne olursam ve bana bir şey olursa ne yapar çocuğum diye düşünüyorum üzülüyorum. Bu yüzden de evlilik konusunda bile karamsarım. Şu anda evli olsaydınız, hayatınızda biri olsaydı belki karar vermek zor olmazdı sizin için, çünkü hayatınızdaki kişiyle ortak bir karar alabilirsiniz, onun güven vermesi durumunda daha cesur davranabilirdiniz ancak herhangi biri yokken doktorun önerisini nasıl gerçekleştireceksiniz ki? Önce tedavinizi olmanızı öneriyorum bu durumda. Sonrasında da çok iyi bir insanla karşılaşıp bir ömür mutlu olmanızı diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşaallah her şey gönlünüzce olur.