Yöresel Tarif Kalbinizi Çalacak İftar,Borcamda Kebap ve Türkmen Dolması,sponsor:Et Evi (kasabımız)

Yöresel Yemekler
Nasıl oy kullacam bilmiyorum ama size 100 puann hersey bi harika :)))

Oy kulanmış kadar oldunuz :))) 11 ağustosta oylama başlayacak inşallah katılım olursa.

Gercekten cok guzel gorunuyor ellerine emegine saglik pembis )

Sağol canımcım :)

nefis görünüyolar ellerinize sağlıkkk ki çokda basite benzettim de denicem inşallah soğanlı olanı yapmam sadece

Patlıcanlı olan hem lezzetli hem diğer patlıcan yemeklerine öre daha az oyalayıcı. Dolmayı niye denemiyorsunuz?? Soğan kokusu hiç yok ve pişmiş soğanın tadı bal gibi oluyor :)

Elinize sağlık... Tarifleri kopyalıyorum ilk fırsatta deneyeceğim...

Afiyet olsun şimdiden :)

Ellerinize sağlık , başarılar dilerim ...

Sofranız her daim bereketli olsun .

Imm enfes gorunuyor helede cocukla bunlari yapabilmek tam bir meziyet benim puanlarimda size yarisma olursa ama hatirlatin unutmayalim 2012 agustos annelerine

Süper anlatım canım, fotolar da gayet açıklayıcı
Keşke her davetinde böyle adım adım anlatsan :)) o zaman misafir ağırlamam çok kolay olurdu

ellerine sağlık canım, bol şans, gerçekten çok güzel bir sofra olmuş. soğanlar da çok dikkat çekici

Beğenmenize sevindim :) teşekkür ederim :)

Yemek yapmak değil de adım adım fotoğraflamak daha yorucu :) artık bu şekilde çalışan yemek sitelerine müthiş saygım var ;D

Ellerinize sağlık özellikle soğan dolması ilgimi çekti eminim çok lezizdir...
Ankara için iftar vaktine yarım saat varken tarifi görmem hiç iyi olmadı
Yarışmada başarılar diliyorum

Ellerinize sağlık her ikisi de çok güzel gözüküyorlar. Masanız da çok güzel. Yarışmada başarılar dilerim

ben bu masayı iki günde ancak hazırlarım galiba
ellerinize zevkinize sağlık, enfes bir sofra olmuş
ben bu sofraya oturduğumda doyardım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…