Kalbiniz kırıldığında nasıl davranırsınız?

evet bazen yalnız kalmak kendine yönelmek gerekiyor sanırım

Boşluk doldurma sorusu gibi olmuş. İffetsizlik, hırsızlık, yalan gibi şeyler varsa itinayla silinir.

Tam ne olduğunu anlamadim çok ustü kapali hersey ben yakin arkadaslarima kirilsamda hemen geçiyor belki biraz enayilik ama hemen yumuşuyorum ama normalde çok katı sert bir insanımdim sevdiklerim hariç

Bu kadar uzuldugunuze göre yaptığı ortam sizi üzmüş de olabilir içinizden gelmiyorsa mesafeyi koruyun

bu durum sizin nasıl gördüğünüze bağlı. ben de keyfi olmayan bir kaç ameliyat oldum hatta biri yüzünden 2 ay hastanede yatmak zorunda kaldım baya zorluydu. ben kendim de dalga geçerim kendimle "burnumu da yaptırmak istiyorum, bi o kaldı zaten vs vs" diye arkadaşlarım da güler. arkadaşım dese de alınmam ama siz bu konuda hassassanız ve hassas olduğunuzu bildiği halde söylediyse kötü olmuş. fakat anlayıp özür dilediyse iyi niyetine inanıyorsam daha ılımlı yaklaşabilirim.

Özür dilemedi benim kızacağımı bildiğinden şaka bi yana falan diye toplamaya çalıştı ama olmadı sonrasında da konuşmadık benim gözümün içine bakıyor o mahcubiyeti gördüm anladım içimden yakın davranmakta gelmedi açıkçası o da bunh anlamıştır

Hata yapmak kadar neden ve nasıl yaptığı da önemlidir. Ayrıca benim için çok önemli olan konu, olaydan sonraki tavrıdır. Yani sizi bilerek mi kırdı yoksa istemeden mi? Kırıldığınızı anlayınca hatasını anlayıp telafi mi etmek istedi yoksa önemsemedi mi ya da daha kötüsü sizi mi suçladı vs.

Kısacası hata var hata var. Olayı niyete ve karşı tarafın samimiyetine göre değerlendirmek lazım

Oooo en hassas olduğum yerden vurup, ortamda espiri malzemesi yapan kişiyi tamamen silerim.Özür falan kabul etmem....

Direk konuşmadık mevzuyu ama mahçup ve suçlu bakışları konuşmalarından sne yaptığının farkında olduğunu anladım en azından

Eskisi gibi omuyor bende. Güvenmiyorum tekrar içimden gelmiyor

Nerene ne dedi niye bu kadar kapalı anlatıyorsun konuyu

Belki kasten yapmamıştır, senin hassas olduğun bir konu olduğu için alınmış olamaz mısın?
Bir zamanlar ben de bir arkadaşıma sohbet sırasında onun bir durumuyla ilgili birşeyler söylemiştim. Tamamen iyi niyetliydim tabi ki. Durumu normalleştirmek adınaydı. Çünkü öyle bir durum yokmuş gibi yada bilmiyormuş gibi davranmak daha tuhaf gelmişti. Yakındık sonuçta. Ama onun bakışı farklıydı. Bozulmuş meğersem ama küsmedik. Sonrasında İntikamını çok acı bir şekilde aldı gerçi. Kasıt yoksa affedilir. kırıldığını söyle bence.

Yaptığı hataya bağlı

Direkt uzaklasirim. Ne olduğunu sorup beni anlayıp düzgün bir özür dileyene dek benden eski muameleyi göremez . Süreci çok uzatirsa da beni bir daha goremez

Hassas olduğum konuyu hemde hastalıktan dolayı oluşmuş bir durumu insanlar içinde espri malzemesi yapan insan artık çok yakın arkadaşım olmazdı. Çünkü bunu yapan insan iyi bir insan değildir benim için. İnsanların dış görünüşü üzerinden espri yapıp, dalga geçen insanlar bana art niyetli geliyor. Merhaba, merhaba der ilerisine gitmezdim. Benimde içim soğumazdı. O an ki düştüğüm durumdan değil ama arkadaşıma tekrar güvenemeyeceğim için, eskisi gibi onunla samimiyetle konuşup bir şeyler paylaşamayacağım için eskisi gibi olmazdı. Güven het yerde önemli..

Nasıl geçer peki bu kötü his? Aklıma geldikçe gözlerim doluyor
nıye senın gözün doluyor ki o onunla alakalı bır durum bırı sna kötüsün dediğinde kötü mü oluyorsun hayır ee ne derse desın ve ben senın yerınde olsm benı küçümseyen biriyle görüşmeyı keserım gerek yok yıne aynısını yapar kırılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…