kalbimin emaneti sana (ÖMRÜM'E)

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
bu gün tam bir yıl oldu dolu dolu nefes almaya başlamama... kaydirigubbakcemile3
iki sene önce bugün Allah'ımın beni en şanslı kulu seçtiği kuluymuşum ben..
şimdi ben bu günü nasıl unuturum...
gönlüme girişinin 2. yılını nasıl unuturum, sana sorgu sual etmeden kalbime buyur ettim :asigim: .
ömrüm dedim sana, herşeyim, hayatımı emanet ediyorum
krasni_303.gif

yeniden doğmuşum meğer ben seninle, nasıl mutlu olunur onu öğrettin bana. seni tanımasaydım gerçek aşkın ne olduğunu bilmeyecektim
love0032.gif

o yüzden hiçbir kelimeyi yakıştıramıyorum sana. sen olunca konu susup kalıyorum kelimelerin anlamları seni anlatmaya yetmiyor, yakışmıyorlar sana. yakında kendi sözlüğümü oluşturucam zaten :utangac:

nasılsın biliyo musun bende kocaman dağ gibi kollarımı o kadar açamıyorum. beni ne kadar seviyorsun diye sorma bana cevap veremem.

bu gün heryer kırmızı olsun, heryeri kırmızı görmek istiyorum.
love0063.gif
senin bana geldiğin gün olduğun belli olsun. Şeniz herkes bilsin kocaman bu yüreğin tek sahibi sensin :asigim:

kocaman bi adamsın gözümde, beni koruyan beni seven, sahiplenen, nasıl unuturum ben bana geldiğin günü.

ömrüm ömrümün sonuna kadar gitme...
beni kokundan mahrum etme... hep güvenle dolaşayım. bileyim doğruda yapsam yanlışda yapsam arkamda duran biri var.

rabbim bize bu güzelliği 2. kez yaşattı dilerim ömrümün sonuna kadar ben bu günü seninle yaşarım.

dilerim daha güzel günlerimde hep yanımda olursun
krasni_61.gif

krasni_72.gif

SENİ ÇOK SEVİYORUM

Çok güzel yazmışsın canım, gerçekten aşk dolu bir yazı...
İnşallah yaşamın boyunca tüm senelerini "ömrün"le kutlarsın:)

ah ah millet aşk yaşıyo :içelim:bir ben aşkımın hayatıma girdiği günü tam tamına bilemedim:asigim:eylül ama eylülün kaçı :jeyyar:allah ömrünle uzun yıllar birlikte olmayı nasip etsin cnm:Saruboceq:

duygularını çok güzel anlatmışsın

İnşallah mutluluğun hep böyle sürer canım.Allah mutluluğunuzu bozmasın.Yüzünden gülümseme eksik olmasın.

mutlulugun daim olsun yuzun hep gulsun canım...yazın cok guzeldııı..allah herseyın hayrlısını nasıp etsın...

eskide kalmış bir yazı, unutmuştum ben bunu.
aşkım evliliğimize gün sayıyorum ben şimdi

Canım çok sewindim rabbim mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı huzur mutlu bir ÖMÜR diliyorum canım sewgilerimleopuyorumnanaktan

yüreğine sağlık canım..Allah mutluluğunuzu daim etsin,nice sneler geçirin inş. bende aşkıma ömrüm derim :asigim: yok böyle bi hitap

Back