Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes neden anksiyete demiş anlamadım sancım var göğsümde diyorsunuz. Sertlik falan var mı kontrol edin güzelce. Regliniz yakınsa o da yapabilir. Melisa çayı tavsiye ederim o dönemde beni çok rahatlatır. Yine de geçmezse bi doktora gidin içiniz rahatlar. Geçmiş olsun.Hala kurtulamadım hiç geçmiyeceekmiş gibi gece uyuyamadım bile sanki kalbime bişey oturmuş gibi göğsumede ara sıra sancı vuruyor
Olabilir çünkü zaten panik atak hastasıyım canımHerkes neden anksiyete demiş anlamadım sancım var göğsümde diyorsunuz. Sertlik falan var mı kontrol edin güzelce. Regliniz yakınsa o da yapabilir. Melisa çayı tavsiye ederim o dönemde beni çok rahatlatır. Yine de geçmezse bi doktora gidin içiniz rahatlar. Geçmiş olsun.
Rahatsız edici ama aklıma gelmeyince geçiyor arada bi sızı vuruyor göğüsüme tekrar bi ağırlık hissediyorum kalbimde unutunca yok ama psikolojikmen aklıma geldikce kalbime sanki bi öküz oturuyo anlatamam. demin başım döndü yemek yaparken kendime geldim ama hemenHer seferinde diğerlerinden çok farklı olduğunu düşünmek de panik atağa dahil bence. Benim öyle oluyordu en azından. Doktor değilim ama ciddi bir şey olsaydı bence şimdiye kadar başka bir belirti daha verirdi. Benim panik atak ataklarıma çok benziyor anlattığınız şeyler.Eğer çok rahatsız ediciyse bir doktora görünmekte fayda var. Hem de içiniz rahat etmiş olur.
Ağladım hüngür hüngür ama yok hala aynıAğlayın geçer ne olacak ki?
Niye var dedikçe beyin bir sorun varmış gibi algılıyor.. Hoşgeldin deyin sıkıntınıza ve umursamayın inanın geçiyor.Ağladım hüngür hüngür ama yok hala aynı
Ben kendi panik atağımı öyle ayırt ediyordum işte. Aklıma gelmediğinde bir şey hissedemiyorsam ciddi bir şey yok demektir diye.Rahatsız edici ama aklıma gelmeyince geçiyor arada bi sızı vuruyor göğüsüme tekrar bi ağırlık hissediyorum kalbimde unutunca yok ama psikolojikmen aklıma geldikce kalbime sanki bi öküz oturuyo anlatamam. demin başım döndü yemek yaparken kendime geldim ama hemen
Evet haklısınız ama geçmiyor yinede sol yanımdaki ağırlık ve göğsümdeki saplantıBen kendi panik atağımı öyle ayırt ediyordum işte. Aklıma gelmediğinde bir şey hissedemiyorsam ciddi bir şey yok demektir diye.