• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimde ağırlık ve gögüsümde saplantı

Hala kurtulamadım hiç geçmiyeceekmiş gibi gece uyuyamadım bile 😢😢 sanki kalbime bişey oturmuş gibi göğsumede ara sıra sancı vuruyor😔😔

Hala kurtulamadım hiç geçmiyeceekmiş gibi gece uyuyamadım bile 😢😢 sanki kalbime bişey oturmuş gibi göğsumede ara sıra sancı vuruyor😔😔
Herkes neden anksiyete demiş anlamadım sancım var göğsümde diyorsunuz. Sertlik falan var mı kontrol edin güzelce. Regliniz yakınsa o da yapabilir. Melisa çayı tavsiye ederim o dönemde beni çok rahatlatır. Yine de geçmezse bi doktora gidin içiniz rahatlar. Geçmiş olsun.

Her seferinde diğerlerinden çok farklı olduğunu düşünmek de panik atağa dahil bence. Benim öyle oluyordu en azından. Doktor değilim ama ciddi bir şey olsaydı bence şimdiye kadar başka bir belirti daha verirdi. Benim panik atak ataklarıma çok benziyor anlattığınız şeyler.Eğer çok rahatsız ediciyse bir doktora görünmekte fayda var. Hem de içiniz rahat etmiş olur.

Herkes neden anksiyete demiş anlamadım sancım var göğsümde diyorsunuz. Sertlik falan var mı kontrol edin güzelce. Regliniz yakınsa o da yapabilir. Melisa çayı tavsiye ederim o dönemde beni çok rahatlatır. Yine de geçmezse bi doktora gidin içiniz rahatlar. Geçmiş olsun.
Olabilir çünkü zaten panik atak hastasıyım canım😔

Her seferinde diğerlerinden çok farklı olduğunu düşünmek de panik atağa dahil bence. Benim öyle oluyordu en azından. Doktor değilim ama ciddi bir şey olsaydı bence şimdiye kadar başka bir belirti daha verirdi. Benim panik atak ataklarıma çok benziyor anlattığınız şeyler.Eğer çok rahatsız ediciyse bir doktora görünmekte fayda var. Hem de içiniz rahat etmiş olur.
Rahatsız edici ama aklıma gelmeyince geçiyor arada bi sızı vuruyor göğüsüme tekrar bi ağırlık hissediyorum kalbimde unutunca yok ama psikolojikmen aklıma geldikce kalbime sanki bi öküz oturuyo anlatamam. demin başım döndü yemek yaparken kendime geldim ama hemen

Rahatsız edici ama aklıma gelmeyince geçiyor arada bi sızı vuruyor göğüsüme tekrar bi ağırlık hissediyorum kalbimde unutunca yok ama psikolojikmen aklıma geldikce kalbime sanki bi öküz oturuyo anlatamam. demin başım döndü yemek yaparken kendime geldim ama hemen
Ben kendi panik atağımı öyle ayırt ediyordum işte. Aklıma gelmediğinde bir şey hissedemiyorsam ciddi bir şey yok demektir diye.

Demir eksikliği ,b12 eksikliği kalpte fizyolojik sorunlarda bunlara sebep olabilir. Doktora gidin her şey fizyolojik değil. Psikolojik demek kolaya kaçmak bence.

check up yaptırın.

Bende de oluyor sürekli bu ..Hatta böyle olmasına alıştım.. Kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı .. göğsüme kalbime ağırlık gelip gitmiyor bazen de kas ağrısı gibi sancılanıyor .. 3-4 güne geçip sonra tekrar geliyor .. Bazen bağırsaklarındaki gaz bile sebep oluyor bende tam olarak nedenini bilmiyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum aşırı stresli evhamlı biriyim ondan olabilir endişelenmeyin bende olsaydı şimdiye bişey olurdu diyorum bu zamana kadar ,rabbim hepimize şifa versin

Sanirim bende panik atak oldum mart ayinda basladi carpintilarim gece terliyerek uyaniyordum sonra uyu uyuyabilirsen kac kere kalp krizi geciriyorum diye acile gittim bisey cikmadi kardiyoloji ye gittim birsey cikmadi goguslerim aciyordu bisey cikmadi simdi psikiyatriye gidecegim ama resmen eziyet cekiyorum uykudan carpintiyla uyanip bisey oluyor diye beklemek kalp tarafinda surekli bir sanci unuttugum an geciyor sonra aklima gelince hic gecmemis gibi agrimasi rahatsiz edici hal aldi aglama geliyor her zaman olmasada umarim en kisa surede gecer sagligima kavusurum ve bu rahatsizligi yasayanlar bir an once atlatir

Back