Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman zaman herkese olan şeyler dolmuşsunuz taşacak yer arıyorsunuz çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı arayıp içinizi dökünÇok endişeliyim sebebi ne olabilir sanki kalbime birşey oturmuş gibi ağırlık var sabahtan beri geçmiyor arada gögüsüme saplantı oluyor bi türlü kurtulamadım anlamiyorum nolur yardım edin ne yapabilirim hüngür hüngür ağlayasım geliyor
Bilmiyorum ki aslında kafama taktığım bişeyde yokZaman zaman herkese olan şeyler dolmuşsunuz taşacak yer arıyorsunuz çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı arayıp içinizi dökün
Panik atak başlangıcı olabilir mi? Bi doktora görününÇok endişeliyim sebebi ne olabilir sanki kalbime birşey oturmuş gibi ağırlık var sabahtan beri geçmiyor arada gögüsüme saplantı oluyor bi türlü kurtulamadım anlamiyorum nolur yardım edin ne yapabilirim hüngür hüngür ağlayasım geliyor
Panik atak hastasıyım zaten canım ama böyle bu şekil hiç olmamıştır sabahtan beri geçmiyor sok yanımdaki ağırlıkPanik atak başlangıcı olabilir mi? Bi doktora görünün
Panik atak hastasıyım canım zaten ama ilk kez böyle geciriyorum sol yanımda ağırlık var sabahtan beri geçmiyor genelde üstesinden gelirim panık atağın ama bu sefer bilmiyorum çok tuhafbu durumu sık sık yaşar mısınız? sanki her an kötü bir şey olacak,kötü bir haber gelecek vs hissi? kalpte sıkışma,çarpıntı,huzursuzluk,terleme vs?
bana panik atak geçiriyor olabilirsiniz gibi geldi. tabi ki tek seferlik bir şeyse asla panik atak diyemem ama zaman zaman bunu yaşıyorsanız,tıbbi yardım alabilirsiniz
Asla kullanmamFazla kafein almış olabilirsin su iç.
Panik atak hastasıyım zaten canım ama böyle bu şekil hiç olmamıştır sabahtan beri geçmiyor sok yanımdaki ağırlık
Bendede olmuştu üni yıllarında. Acile gitmistm doktor demişti ki öküz oturmuş gibi mi :) aynen aynen demistm. Anlaşılmak çok iyi gelmişti. Panik atak hastasıydim çok şükür atlattmPanik atak hastasıyım zaten canım ama böyle bu şekil hiç olmamıştır sabahtan beri geçmiyor sok yanımdaki ağırlık
Yardımcı olamayacağım sağlıkçı değilim de. Neden bu kadar katı asla dediniz merak ettim.Asla kullanmam
Yanlış anlamayın kötü hissediyorum kendimi katı davranmış olabilirim kusura bakmayın. Bende panik atak olduğu için zaten kahve ve çay tetiklediği için kullanmiyorumYardımcı olamayacağım sağlıkçı değilim de. Neden bu kadar katı asla dediniz merak ettim.