• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimde ağırlık ve gögüsümde saplantı

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Çok endişeliyim sebebi ne olabilir sanki kalbime birşey oturmuş gibi ağırlık var sabahtan beri geçmiyor arada gögüsüme saplantı oluyor bi türlü kurtulamadım anlamiyorum nolur yardım edin ne yapabilirim 😢😢 hüngür hüngür ağlayasım geliyor

Çok endişeliyim sebebi ne olabilir sanki kalbime birşey oturmuş gibi ağırlık var sabahtan beri geçmiyor arada gögüsüme saplantı oluyor bi türlü kurtulamadım anlamiyorum nolur yardım edin ne yapabilirim 😢😢 hüngür hüngür ağlayasım geliyor
Zaman zaman herkese olan şeyler dolmuşsunuz taşacak yer arıyorsunuz çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı arayıp içinizi dökün :kahve:

Panik atak başlangıcı olabilir mi? Bi doktora görünün

bu durumu sık sık yaşar mısınız? sanki her an kötü bir şey olacak,kötü bir haber gelecek vs hissi? kalpte sıkışma,çarpıntı,huzursuzluk,terleme vs?
bana panik atak geçiriyor olabilirsiniz gibi geldi. tabi ki tek seferlik bir şeyse asla panik atak diyemem ama zaman zaman bunu yaşıyorsanız,tıbbi yardım alabilirsiniz :KK200:

Ben de aynı şikayetle acile gittim bir gün ağlama krizi ve göğüse saplanan acıyla. Her şeye bakıldı ve doktor acilen psikiyatri polikliniğine gitmem gerektiğini söyledi. İki gün sonra randevu alıp gittim. Doktor sordu ben anlattım, ağladım. Öyle bir rahatladım ki... Doktorum pamuk gibi bir insandı. Anlatamam diye düşünürken patır patır döküldüm. Stresin vücudumuza neler yapabileceğini ve çok tehlikeli olduğunu güzelce anlattı. Bir süre hafif bir ilaç kullandım ve tüm o ağrılar, ağlama krizleri geride kaldı. Siz yine de önce dahiliye ve kardiyolojiye gidin. Çünkü ben önce öyle yapmıştım.

bu durumu sık sık yaşar mısınız? sanki her an kötü bir şey olacak,kötü bir haber gelecek vs hissi? kalpte sıkışma,çarpıntı,huzursuzluk,terleme vs?
bana panik atak geçiriyor olabilirsiniz gibi geldi. tabi ki tek seferlik bir şeyse asla panik atak diyemem ama zaman zaman bunu yaşıyorsanız,tıbbi yardım alabilirsiniz :KK200:
Panik atak hastasıyım canım zaten ama ilk kez böyle geciriyorum sol yanımda ağırlık var sabahtan beri geçmiyor genelde üstesinden gelirim panık atağın ama bu sefer bilmiyorum çok tuhaf

Bence bi güzel hüngür hüngür ağla açılırsın😔

Panik atak hastasıyım zaten canım ama böyle bu şekil hiç olmamıştır sabahtan beri geçmiyor sok yanımdaki ağırlık

Her zamanki paternde değilse nolur nolmaz bir acile gidin. Allah korusun birşey varsa da yakalamış olursunuz. Birşey çıkmadı diyelim ki, zararınız hastanede vakit kaybı olur. Sonra da eğer panik atak tedavisi için gittiğiniz biri varsa ona danışırsınız.

Panik atak hastasıyım zaten canım ama böyle bu şekil hiç olmamıştır sabahtan beri geçmiyor sok yanımdaki ağırlık
Bendede olmuştu üni yıllarında. Acile gitmistm doktor demişti ki öküz oturmuş gibi mi :) aynen aynen demistm. Anlaşılmak çok iyi gelmişti. Panik atak hastasıydim çok şükür atlattm

Insirah süresi okuyun yada biri okusun. Felak nas bildiklerinizden. Biraz dışarıya çıkın balkona felan. Bazan oluyor öyle geçer inşallah

Tabi sizce tıbbi bir sorun yoksa

Yardımcı olamayacağım sağlıkçı değilim de. Neden bu kadar katı asla dediniz merak ettim.
Yanlış anlamayın kötü hissediyorum kendimi katı davranmış olabilirim kusura bakmayın. Bende panik atak olduğu için zaten kahve ve çay tetiklediği için kullanmiyorum

bu ara dolunaydan dolayı enerji cok yuksek ağır bir magnetizma var bende de dun aynı sekilde olmustu soguk dus aldım ve radyasyondan uzak dur erkenden uyumaya calıs cam acık serin essin biraz ferahla iyi gelir ben uyuyunca iyi olmustum

Back