Herkes yanlış yapar. Sizde kimsenin karakterini değiştiremezsiniz.Babam oğluma çok düşkün bizimle yapamadığı ne varsa torununa yaşatmaya çalışıyor,benim evliligimin kötü zamanları da destekçim oldu hakkını yiyemem
Annen ,abin affetmis sende affetmeyi geçmişe bir sünger çekmeyi denesen.
Sonuçta hayatta kimleri kimleri idare ediyoruz sende babanı biraz idare et olduğu gibi kabul et olmazmı ?
Babanizin yaninda olmak size bu kadar sikinti veriyorsa uzaklasin ordan.Sizin yerinizde olsam ayni sizin gibi hissederdim.Annenize de kizgin olurdum.Her seyi örtmeye kapatmaya calistigi icin.Böyle herkesin enerjisini sömüren , yok eden insanlardan hic hoslanmiyorum.Dönün evinize.Ruh sagligi cok önemli.Sizdeki öfkeyi buradan hissettim.Ama yine de bu öfkeden de kurtulmaniz gerekiyor.Iyi bir terapiste ihtiyaciniz var.
Haklısın canım ama birini affetmemek ,affedememek insanı çok yoruyor.Bak senin de çocuğun var kendini yipratmaman adına bir tavsiye idi.Affetmek için insanın karşısında hatasını anlayıp,pişmanlık duyan birinin olması gerekmez mi?Babam kendinde hata görmüyor,ne kadar dibi görse de bitmeyen bir kibiri,ben mükemmelim hali var.Ve yarın gençlik hayatindaki imkanlara sahip olsa yine aynı adam olacak karakter zayıflığı..Güvenim yok,çok istesem de aynı huzursuzluğu yaşattığı için affedemiyorum..
Ben benzer hikayeyi gordum
Uzak duracaksiniz
Baska caresi yok
Anneni ve abini anlayamiyorum kusura bakma.
Annen sizi ezdirmeyecekti ogluna limon sattirip parasini odemek nedir?
Biz cok zor koptuk bazen cok mutsuz yada kotu gunlerdeysem ruyama giriyor uzaktan izliyor ama boyle sizin gibi hikayaler okumadikca aklima bile gelmiyor
Arada annemle olsa neler cekerdik diye konusuyoruz o kdr..
Uzak tutun ruhunuzdan kalbinizden.. zarat gormeyi kesmenin tek yolu bu
Ben olsam annemle beraber olmaya bakar onun yanina gelmis oldugumu dusunup kendimi uzmezdim bu kadar.kalay degildir eminim ama babanizi affetmeye calissaniz .herseyi unutun onu cok sevin demiyorum ama en azindan bu kadar yipranmamak icin biraz olsun unutmaya calisin
Haklısın canım ama birini affetmemek ,affedememek insanı çok yoruyor.Bak senin de çocuğun var kendini yipratmaman adına bir tavsiye idi.
Ben annemi de babamida kaybetmiş bir insanım.Sonradan içinde ukde kalacak birşeyler olsun istemem.Bu yüzden nacizane böyle bir tavsiye de bulundum.
Senin içini bu kadar yoruyorsa belki bir uzmandan yardım alman aile ilişkilerinizin yararına olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?