Kalbim kafam kadar karışık

Songaripyolcu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
285
326
Bir iki ay önce nişanlı -mdan ayrıldım aşık değildim fiziksel olarak çekici bulduğum bir insanda dğrildi ama ben biriyle evlenmenin bundan çok daha ötesine sahip olduğunu düşünüyorum(ince ruhlu ilgili sevecen aile babası olabilecek nitelikte) tabi sonucunda o insanın hiç gördüğüm gibi biri olmadığını anladımve içimdeki sevgide tükendi.Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama bu kısa sürede başka birine karşı ilgi duymaya başladım yani aslında daha önce bastırdığım hisler tekrar günyüzüne çıktı en yakın arkadaşlarımdan biri o çocuktan hoşlandığı için hep hislerimi bastırmaya çalıştım aslında çocuğunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum yani tuhaf bir çekim oldu aramızda.Onun iş yerini eski bir hocam satın alıp projelerle ilgili benden yardım istedi orada karşılaştık ben arkadaşım aşkı konularında çok hassas biriyim normalde ama bana elini verdiği gözgöze geldiğimiz an şu an hep aklımda o zamanda öyleydi ama bastırdım geri durdum.projeyle ilgili bana yardımcı olmak istedi kabul etmedim ofisine çağırdı gitmedim hatta nişanlımla ilk çıkmaya başladığım zamanlar fotoğraflarıma baktığını bilerek onunla paylaşımlar yaptım ki ihtimalleri kaldırayım dedim.Zaten sonra nişanlandık başka şehirlerde yaşasakta fikrimde bile nişanlıma ihanet etmedim.Onun rahatsız olduğu bütün herkesle iletişimi kesip sildim engelledim.Arkadaşıma gelirsek şu anda evli hatta hamile.Bana bu çocuğun yine bizim bir çevremizden biriyle görüştüğünü duyduğunu söyledi.Kıskançlık mı bilmiyorum ama aklıma yine o düştü. Fake bir hesaptan ekleyip sevgilsi olup olmadığını sordum işletmek amacım falan değil sadece yaşadığım yer küçük bir şehir hepimiz aynı iş ortamlarındayız bir ilişkiisi varsa açılmanın anlamı olmaz hem de aklımdan soru işaretleri gider dedim.Merak etti benimle ilgili sorular sordu ama olmayacağını özel hayatını tanışmadığı bir insana neden açacağını sadece mümkün olmadığını bilmemi istedi.Hatta bence bu yanlış bir yöntem benzeri şeylerde söyledi bende ona sebeplerimi söyledim daha sonra ileri bir tarihte kahve içmeyi teklif ettim (nerdeyse bir ay sonrası için çünkü hislerim şu anda yaşadığım boşluktan mı arkadaşıma yaptığım doğru mu bunları düşünmem gerekiyordu) ilk başta mesajıma görüldü attı bıraktı sonra tekrar mesaj attım sevgilim var dedi ama başka platfromlardan kendi hesabımdan takip ediyorum mutsuz sevgilim dahi olsa ben o ilk mesaja sevgilşm var derdim ya da hiç cevap vermezdim ama biraz böyle iç konuşmalarında olduğu sempatik bir mesaj atmıştım hatta çok komik birine benziyorsun falan yazmış.Ya bu çocukla olsam sanki hem mesleki hem ailesel hem kültürel hem fiziksel bütün istediklerim aynı insanda toparlanmış gibi itiraf etmek zor olsada maddi olarak da öyle daha önce nişanlımla bu çatışmaların hepsini yaşadık benim ailemin durumu desteği onun ailesine göre fazla olduğu için söylediğim her söz yanlış anlaşıldı düğün alışverişine gittiğimde bile esnaflar şaşkınlık geçiriyordu hep her şeyin en uygununu bulmaya çalıştım böyle gelinler yok artık hiç diye gelinliği bile ikinci el diyorlar ama belkide kaç kez giyilmşl öyle seçtim.babam kaç kez kızım beğendiğin varsa onu al üstünü biz tamamlarız dese de nişanlımı küçük düşürmek istemedim bunların faydası oldu mu diyorsanız asla.Şimdi tekrar karşıma çıkacak insanda bunların sıkıntısını yaşamak istemiyorum sıkıntıdan dengelerden yanlış anlaşılmalardan yoksa hoşgörü ve iyi niyet sahibi olan ilişkilerde her şey üstesinden gelinebilir.İşin özü şu ben şu anda bu çocuğu aklımdan silemiyorum takıntılı sapık gibi hissediyorum kendimi ama içimde öyle bir şey var ki sanki onunla olsam her şey çok güzel olacak bu hisse engel olamıyorum.Daha önceden yaşadığım ilişkilerde hiç böyle hissetmedim yani her şeyin çok güzel olmasına gerek yok ölümlü sınav dünyası illa ki problemler sorunlar olacak derken şimdi içimde bütün engellere rağmen sebepsiz umut niye ?Eninde sonunda bana yazacak gibi geliyor gerçekten dünyanın en karamsar insanlarından olan ben şimdi böyle hissetmem o kadar yabancı ki.Aslında reddedildim hatta buna sevindim bile napıyorsun sen daha yeni nişanlından ayrıldın diye.Ama eninde sonunda onunla olacakmışım gibi hissediyorum bu arada her yerden sildik birbirmizi ilişkisi varsa bozmak için uğraşmıyorum zaten en başından net olarak söylese kim olduğumuda belli etmezdim umarım bu hislerden kurtulabilirim

İlk başta özel hayatımı paylaşmak zorunda değilim dedi ama yaşımı yaşadığım yeri sordu işte yöntemin yanlış ben olsam böyle yapardım ama yap demiyorum sadece mümkün değil dedi.Boşluktamıyım derseniz öyle sanırım zaten ben de şu anda bir şeyler olsun istemiyorum ama içimde saçma sapan yere olumlu hisler beliriyor şu an çalışmıyorum görmüyoruz bile birbirmizi.Bu arada sevgilim var dedikten sonra kendi hesabımdan nişanlımdan yeni ayrılıp ruhsal bir bunalım etkisiyle attığımı özür dileyip mutluluklar diledim.O da hepimizin başına böyle olaylar geliyor sorun değil dedi konuşmamız bitti

Sevgilim var demis adam, mumkun degil demis.
Ayrica boşluktasiniz galiba ondan bu cocuga sardiniz. Ha ille olsun diyorsaniz saklanmadan gizlenmeden acik acik gidin konusun
Ekledim ki normalden önce zaten ama aynı iş ortamında olduğumuz için bir de söylediğim gibi ilişkisi varsa direk kendi kimliğimşe yazmak istemedim ama sonra yaşım 20 olmadığı için (27) kim olduğumu söyledim kasmadım zaten niyetim kahve içip tanımak öylw hop ilişki şu durumda benim de kaldıracağım mesele değil

Senin bayağı kafan karışmış bir süre hayatına kimseyi alma. Başka adam mı kalmadı memlekette sana?

Çocuk en yakın arkadaşının eskiden hoşlandığı biriymiş. Üstelik sen yeni ayrılmışsın. Çocuğunda bir sevgilisi var üstelik. Başka bir sosyal medya hesabından takip ediyorsan sevgilisi olduğunu bilmiyor muydun? Çocukta ayrı bir gevşek, ne diye cevap veriyorsun tanımadığın birine.

Kendine çeki düzen ver aklını başına topla, biraz ruhunu, kalbini ve beynini dinlendir.

Senin bayağı kafan karışmış bir süre hayatına kimseyi alma. Başka adam mı kalmadı memlekette sana?

Çocuk en yakın arkadaşının eskiden hoşlandığı biriymiş. Üstelik sen yeni ayrılmışsın. Çocuğunda bir sevgilisi var üstelik. Başka bir sosyal medya hesabından takip ediyorsan sevgilisi olduğunu bilmiyor muydun? Çocukta ayrı bir gevşek, ne diye cevap veriyorsun tanımadığın birine.

Kendine çeki düzen ver aklını başına topla, biraz ruhunu, kalbini ve beynini dinlendir.
Haklısınız gerçekten biliyorum hatta sırf kötü yorumlar alayım belki aklım başıma gelir diye yazdım desem.Çocukla arkadaşımı evlendirme anlamıyla tanıştırmak istediler çocuk istemedi zaten arkadaşım dediğim gibi evlendi çocuğu bile var mutlu.Bana karşısı ilgisi varken ben soğuk davrandım o bana senli konuşurken ben siz bey gibi hitaplarda bulundum başka erkekler var aslında ben de hayatıma kimseyi almak kafamı ruhumu dinlemek istiyorum ama bir gün bana yazacak biliyorum hisside çok tuhaf alışık olmadığım bir şey zaten bu arada ben beni engellemesinide söyledim ama ne fake ne normali hiç engellemedi sadece birbirmizi takipten çıktık.

Haklısınız gerçekten biliyorum hatta sırf kötü yorumlar alayım belki aklım başıma gelir diye yazdım desem.Çocukla arkadaşımı evlendirme anlamıyla tanıştırmak istediler çocuk istemedi zaten arkadaşım dediğim gibi evlendi çocuğu bile var mutlu.Bana karşısı ilgisi varken ben soğuk davrandım o bana senli konuşurken ben siz bey gibi hitaplarda bulundum başka erkekler var aslında ben de hayatıma kimseyi almak kafamı ruhumu dinlemek istiyorum ama bir gün bana yazacak biliyorum hisside çok tuhaf alışık olmadığım bir şey zaten bu arada ben beni engellemesinide söyledim ama ne fake ne normali hiç engellemedi sadece birbirmizi takipten çıktık.
Öyle kötü yorum alıp linç yiyecek bir durumunuz yok, sadece kafanız karışık ve yaptıklarınızla beraber içinde olduğunuz durum bunu gösteriyor.

İlk başka mesafenize dikkat etmeniz çok güzel bir davranış zaten doğru olanda o.

Dediğim gibi bir süre hayatınıza kimseyi almayın, biraz kafa boşaltmaya ihtiyacınız var sadece. O bahsettiğiniz adamla da iletişime geçmeyin. Olacağı varsa bir şekilde olur zaten. Kendinize izin verin bu süreçte.

Öyle kötü yorum alıp linç yiyecek bir durumunuz yok, sadece kafanız karışık ve yaptıklarınızla beraber içinde olduğunuz durum bunu gösteriyor.

İlk başka mesafenize dikkat etmeniz çok güzel bir davranış zaten doğru olanda o.

Dediğim gibi bir süre hayatınıza kimseyi almayın, biraz kafa boşaltmaya ihtiyacınız var sadece. O bahsettiğiniz adamla da iletişime geçmeyin. Olacağı varsa bir şekilde olur zaten. Kendinize izin verin bu süreçte.
Teşekkür ederim yok iletişime geçmem ilişkisinde mutlu değil paylaşımlarından ya da benimle olan konuşmasından anladığım bu ama bitecekse bile hiç kimsenin ilişkisini bozan taraf olup başka bir kadının ahını alamam.Umarım bu psikolojik buhrandan çabuk çıkarım 🤲🏻

Teşekkür ederim yok iletişime geçmem ilişkisinde mutlu değil paylaşımlarından ya da benimle olan konuşmasından anladığım bu ama bitecekse bile hiç kimsenin ilişkisini bozan taraf olup başka bir kadının ahını alamam.Umarım bu psikolojik buhrandan çabuk çıkarım 🤲🏻
Umarım çabuk çıkarsın 🌸 sadece zaman ver kendine. Nasıl ki mutluluk kalıcı değilse, şu an hissettiğin üzüntü/acı bu gibi duygularda kalıcı değil. Kötü hissediyorsan bırak bunu yaşamaya izin ver ki sonra ayağa güçlü kalk. Bazen doğru olan şeyler bizi mutlu etmiyor malesef. Kendine cici davran🤗

İlişkisinde mutlu değilmiş,,, paylaşımlardan bunu anladınız, size helal olsun, elbet bir gün mesaj atacakmış bunu hissetmişsiniz bunuda tebrik ediyorum, siz hem ilişki koçu hemde geleceği görür olmuşsunuz, size bir şey diyim mi? Adam sizi zerre umursamıyor ve bide beni engelle diyerek ( ne yapacağını o bilmiyor gibi) kendinizi hem küçük düşürmüş hemde onun gözünde bitirmişsiniz, yaşınız 27 ama 17 yaşında ki bir kız gibi davranmışsınız,

İlişkisinde mutlu değilmiş,,, paylaşımlardan bunu anladınız, size helal olsun, elbet bir gün mesaj atacakmış bunu hissetmişsiniz bunuda tebrik ediyorum, siz hem ilişki koçu hemde geleceği görür olmuşsunuz, size bir şey diyim mi? Adam sizi zerre umursamıyor ve bide beni engelle diyerek ( ne yapacağını o bilmiyor gibi) kendinizi hem küçük düşürmüş hemde onun gözünde bitirmişsiniz, yaşınız 27 ama 17 yaşında ki bir kız gibi davranmışsınız,
Haklısınız ben de neden bu kadar mantıksız düşündüğümü merak ediyorum ilişkisinde mutlu olup olmaması beni değil onu onları ilgilendirir bununda farkındayım kendisi bana ilk başta sanki olmaması için başka bir problem var gibi konuştu hatta inanın acaba cinsel tercihlerimi farklı diye düşündüm böylece paylaşımlarını inceledim mutsuzum buralardan çekip gitmek istiyorum gibi ingilizce paylaşımları beğenmiş ilişki koçu değilim ama gördüğüm çokta açıklamaya gerek duyulacak bir şey değil umarım mutluda olur ben sadece kendi hislerime anlam veremiyorum dediğiniz gibi 27 yaşında değil 17 yaşında gibi hissediyorum ve bu hisse alışık değilim.Engelle dememin sebebi sebepsiz yere profiline girip görüp bakmak karşılaşmak istemiyorum ama hem sevgilisi olup hem zerre umursadamadığı birini bir zahmet engelleseydi buna bile anlam yükleyemeye çalışmazdım yine de teşekkür ederim cevabınız için 💐

Umarım çabuk çıkarsın 🌸 sadece zaman ver kendine. Nasıl ki mutluluk kalıcı değilse, şu an hissettiğin üzüntü/acı bu gibi duygularda kalıcı değil. Kötü hissediyorsan bırak bunu yaşamaya izin ver ki sonra ayağa güçlü kalk. Bazen doğru olan şeyler bizi mutlu etmiyor malesef. Kendine cici davran🤗
Aslında kendime daha açık olmaya başladığım bir döneme girdim normalde kafamda olması gereken doğrular ve onlara göre uygulamaya çalıştığım bir hayatım var hatta kardeşlerim tarafındanda hep bu yüzden eleştirilirim hatta eski nişanlım için kardeşim sen aşık değilsin sadece doğrusu bu diye evleniyorsun demişti.Şimdi sadece hissettiğim gibi yaşamak istiyorum alışık olmayan bünyem savruluyor sanırım mesajlariniz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim 💐

Ekledim ki normalden önce zaten ama aynı iş ortamında olduğumuz için bir de söylediğim gibi ilişkisi varsa direk kendi kimliğimşe yazmak istemedim ama sonra yaşım 20 olmadığı için (27) kim olduğumu söyledim kasmadım zaten niyetim kahve içip tanımak öylw hop ilişki şu durumda benim de kaldıracağım mesele değil
Bi dakika çok karışık şimdi fake hesaptan yazanın sen olduğunu açıkladın mı? Bunun üzerine mi kahve teklifi yaptın ve reddedildi?

Evet doğru hissediyorsunuz öylesiniz. Sevgilim var diyen adama takmışsınız. Kendi kendinize çıkarımlarda bulunuyorsunuz :KK70: Umarım rezil olmadan vazgeçersiniz
Adama mesajlar atıp rahatsız edip ya da karşısına çıkmıyorum düşüncelerim için dedim.beklerken rezil oluyorsam bilemem numarasını bile kendim telefondan sildim yine de anlıyorum bu cümleleri belki yaşamamış olsam bende başkası için böyle şeyler düşünebilirdim yine de teşekkür ederim her bakış açısı önemli

X