- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- Konu Sahibi Songaripyolcu
Bir iki ay önce nişanlı -mdan ayrıldım aşık değildim fiziksel olarak çekici bulduğum bir insanda dğrildi ama ben biriyle evlenmenin bundan çok daha ötesine sahip olduğunu düşünüyorum(ince ruhlu ilgili sevecen aile babası olabilecek nitelikte) tabi sonucunda o insanın hiç gördüğüm gibi biri olmadığını anladımve içimdeki sevgide tükendi.Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama bu kısa sürede başka birine karşı ilgi duymaya başladım yani aslında daha önce bastırdığım hisler tekrar günyüzüne çıktı en yakın arkadaşlarımdan biri o çocuktan hoşlandığı için hep hislerimi bastırmaya çalıştım aslında çocuğunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum yani tuhaf bir çekim oldu aramızda.Onun iş yerini eski bir hocam satın alıp projelerle ilgili benden yardım istedi orada karşılaştık ben arkadaşım aşkı konularında çok hassas biriyim normalde ama bana elini verdiği gözgöze geldiğimiz an şu an hep aklımda o zamanda öyleydi ama bastırdım geri durdum.projeyle ilgili bana yardımcı olmak istedi kabul etmedim ofisine çağırdı gitmedim hatta nişanlımla ilk çıkmaya başladığım zamanlar fotoğraflarıma baktığını bilerek onunla paylaşımlar yaptım ki ihtimalleri kaldırayım dedim.Zaten sonra nişanlandık başka şehirlerde yaşasakta fikrimde bile nişanlıma ihanet etmedim.Onun rahatsız olduğu bütün herkesle iletişimi kesip sildim engelledim.Arkadaşıma gelirsek şu anda evli hatta hamile.Bana bu çocuğun yine bizim bir çevremizden biriyle görüştüğünü duyduğunu söyledi.Kıskançlık mı bilmiyorum ama aklıma yine o düştü. Fake bir hesaptan ekleyip sevgilsi olup olmadığını sordum işletmek amacım falan değil sadece yaşadığım yer küçük bir şehir hepimiz aynı iş ortamlarındayız bir ilişkiisi varsa açılmanın anlamı olmaz hem de aklımdan soru işaretleri gider dedim.Merak etti benimle ilgili sorular sordu ama olmayacağını özel hayatını tanışmadığı bir insana neden açacağını sadece mümkün olmadığını bilmemi istedi.Hatta bence bu yanlış bir yöntem benzeri şeylerde söyledi bende ona sebeplerimi söyledim daha sonra ileri bir tarihte kahve içmeyi teklif ettim (nerdeyse bir ay sonrası için çünkü hislerim şu anda yaşadığım boşluktan mı arkadaşıma yaptığım doğru mu bunları düşünmem gerekiyordu) ilk başta mesajıma görüldü attı bıraktı sonra tekrar mesaj attım sevgilim var dedi ama başka platfromlardan kendi hesabımdan takip ediyorum mutsuz sevgilim dahi olsa ben o ilk mesaja sevgilşm var derdim ya da hiç cevap vermezdim ama biraz böyle iç konuşmalarında olduğu sempatik bir mesaj atmıştım hatta çok komik birine benziyorsun falan yazmış.Ya bu çocukla olsam sanki hem mesleki hem ailesel hem kültürel hem fiziksel bütün istediklerim aynı insanda toparlanmış gibi itiraf etmek zor olsada maddi olarak da öyle daha önce nişanlımla bu çatışmaların hepsini yaşadık benim ailemin durumu desteği onun ailesine göre fazla olduğu için söylediğim her söz yanlış anlaşıldı düğün alışverişine gittiğimde bile esnaflar şaşkınlık geçiriyordu hep her şeyin en uygununu bulmaya çalıştım böyle gelinler yok artık hiç diye gelinliği bile ikinci el diyorlar ama belkide kaç kez giyilmşl öyle seçtim.babam kaç kez kızım beğendiğin varsa onu al üstünü biz tamamlarız dese de nişanlımı küçük düşürmek istemedim bunların faydası oldu mu diyorsanız asla.Şimdi tekrar karşıma çıkacak insanda bunların sıkıntısını yaşamak istemiyorum sıkıntıdan dengelerden yanlış anlaşılmalardan yoksa hoşgörü ve iyi niyet sahibi olan ilişkilerde her şey üstesinden gelinebilir.İşin özü şu ben şu anda bu çocuğu aklımdan silemiyorum takıntılı sapık gibi hissediyorum kendimi ama içimde öyle bir şey var ki sanki onunla olsam her şey çok güzel olacak bu hisse engel olamıyorum.Daha önceden yaşadığım ilişkilerde hiç böyle hissetmedim yani her şeyin çok güzel olmasına gerek yok ölümlü sınav dünyası illa ki problemler sorunlar olacak derken şimdi içimde bütün engellere rağmen sebepsiz umut niye ?Eninde sonunda bana yazacak gibi geliyor gerçekten dünyanın en karamsar insanlarından olan ben şimdi böyle hissetmem o kadar yabancı ki.Aslında reddedildim hatta buna sevindim bile napıyorsun sen daha yeni nişanlından ayrıldın diye.Ama eninde sonunda onunla olacakmışım gibi hissediyorum bu arada her yerden sildik birbirmizi ilişkisi varsa bozmak için uğraşmıyorum zaten en başından net olarak söylese kim olduğumuda belli etmezdim umarım bu hislerden kurtulabilirim