- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 37
- Konu Sahibi unattainable
-
mervecim sizin tarih belli oldumu şimdi?
valla sorma ya o tam bi fiyasko hala kara kara düşünüorum ikisine nasıl yetişcem diye çok kötü oldu :))
dediğin gibi yani bizimde aynı tarihte olursa hiç şaşırmam -tatlicadiarzu-
evdemi olcak sizin?
benim akrabalar eve sığmaz napcam valla bilmiorum
Ayyy hadı bakalım hayırlısııııııı:dance:
bugunu saymazsak 4 gun kaldı benımkıneee valla ben kesın o kahvelerı falan dokerıııımmm heyecandan smdı bıle yerımde duramıyorummmmm:teytey:
içimden bi ses aynı güne denk gelicek diyo kaydirigubbakcemile3
söz olucagı için evde olcak mirmirmirmir ama belli olmaz babam o zamana kdr sakinleşirse biraz daha :Saruboceq: söz nişan bir arada olabilir kaydirigubbakcemile3
kaç kişi çağırmayı planlıyorsun ki kaydirigubbakcemile2
Ayyy hadı bakalım hayırlısııııııı:dance:
bugunu saymazsak 4 gun kaldı benımkıneee valla ben kesın o kahvelerı falan dokerıııımmm heyecandan smdı bıle yerımde duramıyorummmmm:teytey:
nedense banada
ya taylanın ailesi burda olmadığı için söz-nişan beraber olcak galiba çünkü uzakta oturuyolar
tabi daha babamın düşüncelerini bilmiorum tanışmadıkları için. korkuorum zuzu yaa
valla nişanla beraber olursa kafadan 150 kişi cnm çünkü ablamın sadece sözdü ve çok kişiyi çağıramadığımız halde 65 kişi falandık biz kalabalığız e erkek taarfıda kalabalık geldi
bende öle tantana olsun istemiorum ondan bi yer ayarlamak lazım..
kaydirigubbakcemile3 neyse artık alışveriş derdine birlikte düşeriz kaydirigubbakcemile3
evet söz nişan olursa yer tutmak en mantıklısı yerimseniben birini çağırınca diğeri küser falan birde bunlarla uğraşmak var kötükedihüso
bizimde eğer sadece söz olursa 60 kişiyi buluyo..nişanda naparız bilmiyorum -tatlicadiarzu-
evt çıkıp beraber bakarız :1hug:
evet ya sadece akrabalar 100 ü geçio bunun arkadaşı var komşusu eşi dostu var oooo
küsenlerle uğraşmak ayrı bi dert ablamdan biliorum
nese bakalım hayırlısı cnm ben böle konuşuorum ama ne olur hiç bilemem bana plan yapmak pek yaramıo genelde dilimle imtihan oluorum delikafadulden
evet valla haklısın dilimden düşürmüyorum zaten inşallahı :)))
bu arada sen diplomanı aldınmı ya beni dün sinir ettiler uyuzlar
canım valla insan kendıne baskalarından daha cok nazar değdirio bundan eminim artık cunku bizde ne zmn böle bişi konussak ardından bi problem cıkıo bizim dısımızda olan seylerden
eet canım aldım ben 1 sene kdr oldu kaydirigubbakcemile3
ama onur belgesini vermediler kıytırıktan bi belge verdiler bende ona uyuz oldum kötükedihüso bagırıp cagırdım orda dedim inada bindi gazeteye tv ye vericem sizi kaydirigubbakcemile3
nazar mevzusuna gerçekten çok inanıorum bende canım haklısın herşey kesinleşmeden konuşmamak gerekir
ya diploma için para istediler düşünebiliomusun merve ya küfür ede ede çıktım yasal bişi diil sonuçta önce 1 sene diploma çıkmadı die vermediler şimdide para alıolarmış yeni uygulama başlatmışlar. az da diil 50 tl. üstümde de o kdr yoktu yine alamadım saçmalık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?