• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kalbim durmak uzere :))))

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Selam kızlar
1 hafta kaldı o gune Allah'ım ölucem heyecandan...Istemeye gelıcekler babam arıza cıkarmazsa 1 hafta sonrasında da söz olucak yerıdme duramıyorum suan bıle valla ne yapılır ne gıyılır ne ıkram edılır bıde kulturlerımız cok farklı ok heyecanlıyım ya:sm_cool:

canım hayırlı olsun öncelikle :teytey:
ama bu kadar heyecan yapma geldiklerinde rahat olmalısın :))
kültürler farklı demişsin neden farklı anlamadım?
kafanda belirlediğin kıyafet varsa resmini koy fikir verelim sana :jeyyar:

canım haftaya gelıcekler 1 hafta sonrada soz olucak smdı kıyafette kararsız kaldım.Etek takım elbıse almak ıstıorum ıs yerındede gıyerım dıye.Acaba sey mı yapsam ıstemeye geldıkelrınde normal bı cıcı elbıse gıyıp sozde takım alınsa etek ceket yoksa tam tersımı:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım..
bence istemeye gelindiğinde takım elbise giyin sözde de sade ve sık bir elbise..

canım hayırlı olsun öncelikle :teytey:
ama bu kadar heyecan yapma geldiklerinde rahat olmalısın :))
kültürler farklı demişsin neden farklı anlamadım?
kafanda belirlediğin kıyafet varsa resmini koy fikir verelim sana :jeyyar:

kulturler farklı derken onlar trabzonlu bız egelıyız hayatım..Ne bılıyım farklı farklı seyler cıkıyor sözde takı gıbı ıste.bızde nısanda takılır onlarda sözdede varmıss:)))

canım haftaya gelıcekler 1 hafta sonrada soz olucak smdı kıyafette kararsız kaldım.Etek takım elbıse almak ıstıorum ıs yerındede gıyerım dıye.Acaba sey mı yapsam ıstemeye geldıkelrınde normal bı cıcı elbıse gıyıp sozde takım alınsa etek ceket yoksa tam tersımı:CüvCüv:

Ohoo daha istemede bu kadar strese girdiyseniz kaydirigubbakcemile2 daha bunun sözü nişanı düğünü sizi düşünemiyorum, biraz sakin olmaya çalışın bu kadar büyütecek ne var?

cnm ben erkek arkadaşımda trabzonlu :asigim: sözde de bohça yapılıo -tatlicadiarzu-sözde takı dediğin sanırım tektaş bilezik istenirse ince söz yüzüklerinden(biz alyans takıcaz) nişanda da set takılıo bildiğim kadarıyla kaydirigubbakcemile

cnm ben erkek arkadaşımda trabzonlu :asigim: sözde de bohça yapılıo -tatlicadiarzu-sözde takı dediğin sanırım tektaş bilezik istenirse ince söz yüzüklerinden(biz alyans takıcaz) nişanda da set takılıo bildiğim kadarıyla kaydirigubbakcemile

ya canım bend eonda kararsız kaldımmm alyans mı alalım soz yuzugumu dedık soz yuzuklerıde cok ınce ve hıcc gzuelll degılll..bohca ne kı sözde onu hıc duymadım:)))-tatlicadiarzu-

canım anca bakabildim kusurabakma
bence tanışmada takım elbise tarzında hanımhanımcık giyin.
sözde de hafif abiye tarzı (kabarık uzun değil ama) bi elbise giysen çok hoş olur
sözde saçına maşa yaptırırsın ooh süper olur
börek çörek işlerini düşünme zaten onu annen falan düşünür bunun stresini yapma şimdiden canım
takı mevzusunda da onların böle adetleri olması daha güzel sen bişi istemeden yapmış olcaklar :jeyyar:
alyans almanız daha iyi elli kere yüzük değiştirmeye gerek kalmaz sonuçta ince yüzükler sonradan takılmıyo bari illa söz yüzüğü de olcak derlerse tek taş ince bi yüzük alırsın alyanslada şık durur.
gelişmeleri bildir canım

canım anca bakabildim kusurabakma
bence tanışmada takım elbise tarzında hanımhanımcık giyin.
sözde de hafif abiye tarzı (kabarık uzun değil ama) bi elbise giysen çok hoş olur
sözde saçına maşa yaptırırsın ooh süper olur
börek çörek işlerini düşünme zaten onu annen falan düşünür bunun stresini yapma şimdiden canım
takı mevzusunda da onların böle adetleri olması daha güzel sen bişi istemeden yapmış olcaklar :jeyyar:
alyans almanız daha iyi elli kere yüzük değiştirmeye gerek kalmaz sonuçta ince yüzükler sonradan takılmıyo bari illa söz yüzüğü de olcak derlerse tek taş ince bi yüzük alırsın alyanslada şık durur.
gelişmeleri bildir canım

cok sagol canım...evet dedgn daha ıyı olur takım gıyerım hanım hanımcık olur hemde o takımı herzamana gıyer maglum işimde onu gerektırıo:))) sözede dedgn gıbı normal bı elbıse alırım olur bıter ya soz yuzuklerı kaldırılıomus zaten cok ınce ve kotu gercekten bakalım butceyede fln buyuk ıhtımal alyans alıcaz zaten 3 tane abla olunca borek corekkk hıc bıse:))) soz bohcası varmıs bıde smdı onu kafaya taktım:delphin:

bizde söz bohçası olmaz hani nişan-söz birlikteyse nişan bohçası yapılır ama her yerin adeti farklıdır söz veya nişan da kızın adetlerine göre yapıldığı için hiç kasma kendini adetiniz nasılsa ona göre bişiler koyarsınız ne eksik ne fazla..
yüzük modelleri için altınbaşın modellerine bak derim çok güzeller bide alyans bölümünden bakarsan beğeneceğin bişi çıkar eminim ;))))

:)aynı heycanları kısa süre önce yaşamış biri olarak diyorumki.
herşey okadar çabuk geçiyorki.inan bişi anlamıosun.
zaten ilk girdiklerinde bide kahve verirken kalbin durcak gibi oluyor.
sonra alışıyorsun.ve hizmet etmekten başın dönüyor:)

Dogrudur cnm haklısın zaten okdr kalabalık aıleye nasıl yapılcaksa artık..Keske plastık tabak koyabılme ıhtımalımız olsaydı hehehecokacimcoookkaydirigubbakcemile3
:)aynı heycanları kısa süre önce yaşamış biri olarak diyorumki.
herşey okadar çabuk geçiyorki.inan bişi anlamıosun.
zaten ilk girdiklerinde bide kahve verirken kalbin durcak gibi oluyor.
sonra alışıyorsun.ve hizmet etmekten başın dönüyor:)

ya canım bend eonda kararsız kaldımmm alyans mı alalım soz yuzugumu dedık soz yuzuklerıde cok ınce ve hıcc gzuelll degılll..bohca ne kı sözde onu hıc duymadım:)))-tatlicadiarzu-
tatlım bnm müstakbel sözlümde trabzonlu oldugu için sözde bohca yapılıyor diye söyledim..tabi ki yapıp yapmamak size kalmış birşey..açıkcası bu aralar bizde vazgeçmeyi düşünüyoruz..ama bi yandan da içimizde ukte kalmaması için bişiler yapalım mı diye arada kaldık -tatlicadiarzu- söz yüzüğü almak bence gereksiz..çok inceler ve dediğin gibi hoş durmuyor..onun yerine alyans alıp söz nişan gerekirse evlilikte bile bunları takabilirsin..ayrıca boş yere de masraf yapılmamış olur çünkü nişandan sonra cıkarıyorsun onu..kaydirigubbakcemile

Back