Kalbim çok kırıldı

Tavşanın suyunun suyu derler bizim orda. Ikiz bebeği olankim mama vermiyormuş? Nasıl yetecekmiş süt? (Kaldı ki mamaya destek veren birisi değilim ama ikiz çocuklar var ortada)
Hiç umursamayın.

Bence ne hissediyorsan veya sana ne hissettiriliyorsa doğrudur yapacağın hareket mesafe, hareketlerini çok kaba buldum onu düşünüp hediye getirmişsin ona dahi burun kıvırıp beğenmediğini söyleyip kaba davranıp gönlünü kırmış, çocuk doğurduğu diye başı göğe mi ermiş, ne bu hava tafra? İyi bir dostunu kayıp etmiş oysaki başbaşa verip
Fikir alışverişinde bulunup, çocuk büyütmek ne iyi olurdu, dimi!

sana Allah aratmis hemen vermemis nasil cinsiyet ayrimi yaparsin..

Siz de kiz cocugu guzellemesi yapsaydiniz..

Herhalinden iyi niyet goremedim ben.. anliyorum sizi mesele cay corba mevzusu da degil.

kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik gorusmeyi kesmek olur. esiniz disarida bulussun kuzeniyle. Boyle tipler bir saatte bile enerji emiyor.

Hiç kalkmadı yerinden yani mutfağa gitme girişimi olsa sen otur ben yapayım derdim mutfağa su ısıtmaya gidince bile cezve şurda falan demedi bir garip ne bileyim ya

Yani aslında istedikleri olmayınca elindekini yüceltmek mi amaç? Bir arkadaşımda böyle söyledi hiç böyle düşünmedim ben safım cidden

Çocuğuna istediği ismi verebilir aslında takılmadım ama ayy sende istiyordun değil mi diye tepki vermesi garibime gitti. Mutfağa hiç girmedi hiç kalkmadı ben durup duruken ocakta çay var koyayım mı diyemem ki

Söyledim tabiki kız olsaydı üzülürdüm dedi

Bebeği iki aylık kendileri bizi davet etti habersiz gitsek girer mutfağa demlerdim tabiki. Davet edilen yerde nasıl kafama göre davranayım. Yiyecek değil tabak çatal kaşık önlükten oluşan bir takım oioi seti

Güya hayalimiz buydu yorumlara bakılırsa suçlu benim

Kesinlikle ya çok canım sıkıldı insanlar çaya takılmış alıp kendimde içebilirdim evet ama mesele başka iyi niyet gösterdikçe küçümser oluyorlar garip

Tavşanın suyunun suyu derler bizim orda. Ikiz bebeği olankim mama vermiyormuş? Nasıl yetecekmiş süt? (Kaldı ki mamaya destek veren birisi değilim ama ikiz çocuklar var ortada)
Hiç umursamayın.
Kayınvalidem de çok suçluyor süt konusunda. 8 ay sadece anne sütü verdim ikisinede ama birden bire kesildi sütüm

Yani aslında istedikleri olmayınca elindekini yüceltmek mi amaç? Bir arkadaşımda böyle söyledi hiç böyle düşünmedim ben safım cidden
Öyle tabi.
İstediği şey karşıda olunca, o hırsla engel olamıyor haset olan.
Yahu ben şimdiden daha altı bezli çocuklarımın evlenip de gelinlerimle içeceğim kahve sohbetlerini hayal ediyorum, kız torunum olursa off off.
Çünkü cidden aşırı düşkünüm kızlara.
Ama kalkıp saçma sapan sözler söyleyip erkeği yüceltmem gerekiyor bu düzende

Bazi insanlar tuhaf... arkadas resmen sizi istemedigini gostermis ..
Sen de esine bunu guzellikle anliyorsa anlat tabi yoksa baya baya saydir. Erkekler anlamaz
Ki benim cocuguma gelmeyen birine ben gitmem ..neyim olursa olsun..
Sizi yine tebrik ederim gitmissiniz.
Ben derdim ki biraktigim bebegim durmuyormus biz kalkalim apar topar kalkardim
Gorusmeyin

Kayınvalidem de çok suçluyor süt konusunda. 8 ay sadece anne sütü verdim ikisinede ama birden bire kesildi sütüm
Kayinvalideniz kendi doğursun süt versin. Ben herkese bunu diyorum . Bu çocukların annesi benim. Annelik yapmak isteyen doğursun isteyen evlat edinsin ama benimkilerden uzak dursun.

Bu cinsiyet ayırımı yapan kafasizlar da maalesef KADIN ama diyecek bisey yok.Yerinizde olsam gitmezdim.Onunki çocuk da benimki değil miydi.Bu konularda cik katıyım.Gorusmeyin bundan sonra.Siz ondan önce hamile kaldınız diye bilenmiş demekki.

Görüşmeyi sessizce kesmekle benim çim soğumazdı şahsen.
Son bi görüşmemizde içimdekileri söylerdim.
ben rahatlardım aylar sonra, az da o düşünsün bakalım nasıl oluyormuş o işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…