- 23 Temmuz 2014
- 5.360
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi saripencere
-
Benimkiler gerek duymamayi bırak anlatmaya korkuyorlardi.
nasıl bir izlenim birakissam artık.
Eşimin korkusu hala devam ediyor ısrarla evlendigimizde bakirdim diyor.
Bencede.Ama haksızmıyım erkek arkadaşlarımızla aramızda olan muhabbetlerde biraz sınır olmalı.Ki bu sınırı koruyan yine biziz..
Sevgilin seninle cinsel olarak mutlu değil mi neden böyle bişey yapmışIçimi kemiren bir konu var...
Sevgilimle çok kisa süredir beraberiz. Kendisi 27 yasinda ben 22. Bir kaç sene önce (herhalde 6-7 sene) bu hemen hemen kendisi ile yasit olan bir kadinla 2 defa cinsel anlamda birlikte olmus. Kadin o zamanlar evliymis ama kocasi hapisteymis. Kadin ona kendini farkli bir isimle tanitmis.
Simdi o kadin baska birisi ile evli ve iki tane ufak cocugu var. Sevgilim bana bir keresinde o kadinin fotosunu gostermisti instagramdan screenshot yaparak ( o dönemler sevgilim ile daha sevgili degildik ama ben ondan hoslaniyordum). Sonra sevgilimin takip listesine bakmistim o kadini takip etmiyordu. Persembe aksami baktim kadini 2 hafta once takip etmeye baslamis. (Kadin onu takip etmiyor ama belkide daha görmemistir) Hatta cocugu ile cekilmis bir fotografinin altina 4 gün önce 'Merhaba Jale, uzun zaman oldu! Allah bagislasin.' yazmis. Resmen sok oldum. Hem takip ediyor, hem 4 tane fotografini begenmis hemde yorum yazmis. Kadin bir sey yazmamis ama.
Sevgilime sordum 'neden böyle bir sey yaptin, fotografinin altina yazdigin yorumu görünce şok olucak' dedim oda bana 'görmüştür zaten' dedi. 'Sen onu neden ekliyorsun ki?' diye sordugumda 'tesadüfen gördüm ekledim, o da kabul etmis' dedi. Bende ona 'birincisi bana yalan söyleme, tesadüfen görmedin, bir kaç ay öncede kadinin profilinden resim göstermistin, yani bayadir biliyorsun onun instagram hesabi oldugunu, ve ikincisi, kadinin profili acik yani sen onu takip ettiginde ister istemez listesine giriyorsun, seni kabul etmesine gerek yok' dedim, verdigi cevap su 'Haa evet dogru, ama sana aylar önce resmini gösterdikten sonra birdaha bakmadim, geçen tesadüfen denk geldim, ekledim, yorum yazdim. evli barkli kadin isim olmaz' dedi. 'Yillar öncede evliydi o zaman isin oldu ama' dedim. 'Evet ama o zamanlar belli degildi, ismi bile sahteydi, simdi artik yuvasi var iki cocuk annesi' dedi.
Evli bir kadinla seks yapmasi zaten basli basina hata, ama o zamanlar ikiside gençti, hata yapmis dedim aldirmadim ama bu simdi ne demek oluyor? 'Hoslaniyor muydun ondan?' diye sordugumda 'evet' dedi. 'peki asik miydin' diye sordugumda 'yok be hayir' dedi. Bu yasananlar acayip moralimi bozdu, o gece rüyama bile girdi. Sabah uyandigimda tir tir titriyordum. Kalbim güm güm atiyordu resmen.
Normalde her sabah gunaydin mesaji atardi, ama dün sabah atmadi Benimde icimden bir sey yazmak gelmedi, acikcasi kalbim kirildi biraz. Sonra saat aksam 5'e dogru 'Napiyon' yazdi, bende hiç cevap yazmadim. Aksam 11'de sadece '?' yani soru isareti gönderdi ben yine bir sey yazmadim. Ona felaket kizginim. Malesef birine kizgin oldugum zaman küfürleri hakaretleri basarim, ama sirf ona yanlis bir sey söylememek için onu görmemezlikten geliyorum. Bu sabahta 'Günaydinn' yazdi ama ben yine cevap vermedim. Insan bir sorar neyin var, derdin nedir ne oldu diye, ama nerdeee. Bu saate kadar hala bir sey yok.
Bu kadin onun eski sinif arkadasi degil, eski komsusu degil, tanidigi degil, bildigin eski tek gecelik bir iliski yasadigi kadin, ne demek tekrardan iletisime geçmek? Bu normal mi? Yoksa ben mi abartiyorum? Ne yapacagimi bilmiyorum. Onu seviyorum ve güveniyordumda ama sanki güvenim azaldi. Kalbimde kirik. Persembe aksamindan beri zaman durdu sanki benim için, kendimi aldatilmis gibi hissediyorum. Bazen 'Gerçi kötü bir sey yapacak olsa benide eklemezdi instagram hesabina' diyorum kendi kendime, iki dakika sonrada 'saçmalama kizim onun bu yaptiginin hiç bir açiklamasi yok' diyorum. Bana akil verin. Ne yapayim? Içimden whatsappten sövmek geliyor. Hatta bir ara kadinin simdiki kocasina ulasip (zor degil, is yerinin telefon numarasina ulasmam çok kolay), karisinin eskiden yedigi haltlari anlatmak bile geldi içimden, ama benim derdim o kadinla degil, sevgilimle. Sevgilim onu resmen koruyor ya da bana öyle geliyor. Lütfen bana ne yapmam gerektigi konusunda fikir verin resmen beyinim durdu, saglikli düsünemiyorum. Okuyan herkese çok çok çok tesekkürler!!
(Jale ismi uydurmasyondu, gerçek ismi degil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?