Kalbim çok kırık, sevgilim yüzünden. Ne yapmalıyım ben?

Benimkiler gerek duymamayi bırak anlatmaya korkuyorlardi.
nasıl bir izlenim birakissam artık.
Eşimin korkusu hala devam ediyor ısrarla evlendigimizde bakirdim diyor.

Ama haksızmıyım erkek arkadaşlarımızla aramızda olan muhabbetlerde biraz sınır olmalı.Ki bu sınırı koruyan yine biziz..

Ben erkek arkadaşım yapacağım kişinin geçmişiyle de ilgilenirim.
Yok benden önce yapmış, yok gençlik hatası, ergenlik bilmem nesi diye kabullenemem böyle şeyleri.
Kaldı ki normal bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum. Resmen evli olduğunu bildiği bir kadınla (Adının sahte olması falan önemli değil.) ilişkiye girmiş.
Bu hata değil sapıklık!

Üstelik hala kadının peşinde. Harcama kendini böyle biri için.

Sana diyeceğim tek şey eğer çok sevmiyorsan bitir bu işi.
Taviz tavizi doğurur.
Ve içine düştü şüphe.
O şüphelerle yaşanmıyor.

6 önceden yedigi halti şimdi yeniden başlatma eylemindemidir nedir kadın evli o kadının evli olduğunu biliyor baştan yanlış bu adam ve hala o kadınla iletişime girmek çabasında bir de size marifetmiş gibi resim gösteriyor çok yanlışı var bu adamın çokkk sende bu yanlışın içine girmeden uzaklaş mesafeni koy ve yüz verme

Bakin sizin sevgiliniz kadinin pesinde, kadin ses vermemis.

Bir de senelerce once yatip kalktigin birinin fotografina cocuklarini Allah bagislasin yazmak bana cok garip geldi acikcasi.

Aklima 2 secenek geliyor:

1. Bir gecelik bir sey degildir, kadindan gercekten cok hoslanmistir. Ben boyle oldugunu dusunuyorum, cunku kimse 1-2 kere yatip kalktigi birinin fotolarina sonradan donup bakmaz. Kadin evli, sevgiliniz bekar oldugu icin yollari ayrilmistir, sevgilinizin akli onda almistir.

2. Bir gecelik bir seyler yasamistir ama simdi hatunu gorunce tekrar aklina gelmistir, tekrar istemistir, kadina yem atiyordur. Kadin yuz verse yanina gider yani.

Her iki durumda da sizin pek bir rolunuzu goremedim ben, adam sizi kosedeki saksi yerine koyuyor. Acikca kadinin pesinden kosuyor. Adamin sizi pek umursadigini sanmiyorum acikcasi.

Sevgilin adam olsa ve sana değer verseydi böyle bir harekette bulunup seni kaybetmeyi göze alır miydi? Biraz ağır oldu kusura bakma ama gerçekleri gör ve uzaklas o heriften çünkü o zaten senden uzaklaşmış canın yanmasin sonra...

tek gecelik ilişki yaşadığı -6 7 sene önce bi de- evli çocuklu kadının karşısına çıkıp "merhaba" demek bile bence terbiyesizlik.. hangi samimiyete güvenerek.. kadın "sen kimsin be adam" bile diyebilir.. 7 sene olmuş.. neyi hatırlatmak amaç.. gitsin bayramda aramadığı akraba falan vardır onlara mesaj atsın.. ne bileyim kırdığı sevgilisine "napıyon" diyene kadar 2 cümle kursun.. geçmişindeki kadınları hala merak eden hatta karşılarına çıkan onları zor duruma sokan adamlar deli ediyor beni.. o kadının kocası o mesajı görüp bu kim dese? 2 çocukları var.. yazık günah..

Arkadaslar hepinize o degerli vaktinizi ayirip upuzun yazimi okuyup cevap verdiginiz icin tesekkur ederim öncellikle.
Korkarim ben bu adama asik oldum çünkü 'ayrildik' demeye çekiniyorum, ve isin tuhafi ona cevap yazmadigim icin onun beni terk etmesinden bile korkmaya basladim. Bu ask insani ne saçmasapan durumlara sokuyor Allah korusun!

Su an ne yapmam gerektigini tam olarak bilmiyorum. Hala en son dedigi 'günaydin' duruyor, az evvel baktim tesadüfen cevrimici idi ama hala bir sey yazmiyor. Isin kötüsü içimde saçma sapan seyler olusmaya basliyor 'acaba o kadinla mi konusuyor, veya o kadina mi asik' diye, ben bu igrenç dusuncelerden kurtulmak istiyorum.
Sevgilimin bana cikip 'yanlis yaptim derhal onu siliyorum instagramdan bir daha asla tekrarlanmayacak' falan gibi seyler söylemesini bekliyorum. Kendi kendimi yedim bitirdim. Ona bu kadar baglandigimi simdi yeni yeni fark ediyorum. Çok korkuyorum. Keske daha önce olsaydi butun bunlar ona asik degilken o zaman daha rahat olacakti. Umarim bunalima falan girmem çok kötü bir sey bu ya

O geceleri halen unutamamis demek ki.Böyle cevap vermeme tarzi oyunlar çok saçma yalnız demek oluyor ki beni ikna edicek bi şey soyle. Halbuki direk ayrilman gerekiyor evli kadinla beraber olan üstelik yaptigindan utanmasi gerekirken tekrar iletişime geçmeye calisan insandan hayır gelmez.

Arkadaşım evli bir bayanla bir şeyler
Yaşamış bir insandan mı bahsediyoruz
Ben yanlış mı anladım?eğer öyleyse
Bir kez daha yapmayacağı ne malum
Ayrıca unutamamış ki hesabında ekli
Bence yol ver gitsin.

tadı damağında kalmış, belki tekrar cikcik yaparım diye umut edip eklemiş. kadın şerfsz seninki ayrı bi şerfz. özet bu. KAÇ

ayrıca şahsi fikrim, eğer okuldan değilse, beraber yapması gereken projeler olmuyorsa, arkadaşları ile aynı grupta bulunmuyorsa ve en önemlisi o hanım arkadaş beni tanımıyorsa. sevgilisi olan bi erkeğin hanım arkadaşa ihtiyacı olmaz olamaz. ben sevgilimden böyle gördüm.

Sevgilin seninle cinsel olarak mutlu değil mi neden böyle bişey yapmış

Kızlarımız ve kadınlarımız kendilerini neden pırlanta gibi görmüyor da bu hataları yapan adamlar için tır tır titreyerek uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…