• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok kırık, sevgilim yüzünden. Ne yapmalıyım ben?

Benimkiler gerek duymamayi bırak anlatmaya korkuyorlardi.
nasıl bir izlenim birakissam artık.
Eşimin korkusu hala devam ediyor ısrarla evlendigimizde bakirdim diyor.

Ama haksızmıyım erkek arkadaşlarımızla aramızda olan muhabbetlerde biraz sınır olmalı.Ki bu sınırı koruyan yine biziz..

Ben erkek arkadaşım yapacağım kişinin geçmişiyle de ilgilenirim.
Yok benden önce yapmış, yok gençlik hatası, ergenlik bilmem nesi diye kabullenemem böyle şeyleri.
Kaldı ki normal bir cinsel ilişkiden bahsetmiyorum. Resmen evli olduğunu bildiği bir kadınla (Adının sahte olması falan önemli değil.) ilişkiye girmiş.
Bu hata değil sapıklık!

Üstelik hala kadının peşinde. Harcama kendini böyle biri için.

Sana diyeceğim tek şey eğer çok sevmiyorsan bitir bu işi.
Taviz tavizi doğurur.
Ve içine düştü şüphe.
O şüphelerle yaşanmıyor.

6 önceden yedigi halti şimdi yeniden başlatma eylemindemidir nedir kadın evli o kadının evli olduğunu biliyor baştan yanlış bu adam ve hala o kadınla iletişime girmek çabasında bir de size marifetmiş gibi resim gösteriyor çok yanlışı var bu adamın çokkk sende bu yanlışın içine girmeden uzaklaş mesafeni koy ve yüz verme

Bakin sizin sevgiliniz kadinin pesinde, kadin ses vermemis.

Bir de senelerce once yatip kalktigin birinin fotografina cocuklarini Allah bagislasin yazmak bana cok garip geldi acikcasi.

Aklima 2 secenek geliyor:

1. Bir gecelik bir sey degildir, kadindan gercekten cok hoslanmistir. Ben boyle oldugunu dusunuyorum, cunku kimse 1-2 kere yatip kalktigi birinin fotolarina sonradan donup bakmaz. Kadin evli, sevgiliniz bekar oldugu icin yollari ayrilmistir, sevgilinizin akli onda almistir.

2. Bir gecelik bir seyler yasamistir ama simdi hatunu gorunce tekrar aklina gelmistir, tekrar istemistir, kadina yem atiyordur. Kadin yuz verse yanina gider yani.

Her iki durumda da sizin pek bir rolunuzu goremedim ben, adam sizi kosedeki saksi yerine koyuyor. Acikca kadinin pesinden kosuyor. Adamin sizi pek umursadigini sanmiyorum acikcasi.

Sevgilin adam olsa ve sana değer verseydi böyle bir harekette bulunup seni kaybetmeyi göze alır miydi? Biraz ağır oldu kusura bakma ama gerçekleri gör ve uzaklas o heriften çünkü o zaten senden uzaklaşmış canın yanmasin sonra...

tek gecelik ilişki yaşadığı -6 7 sene önce bi de- evli çocuklu kadının karşısına çıkıp "merhaba" demek bile bence terbiyesizlik.. hangi samimiyete güvenerek.. kadın "sen kimsin be adam" bile diyebilir.. 7 sene olmuş.. neyi hatırlatmak amaç.. gitsin bayramda aramadığı akraba falan vardır onlara mesaj atsın.. ne bileyim kırdığı sevgilisine "napıyon" diyene kadar 2 cümle kursun.. geçmişindeki kadınları hala merak eden hatta karşılarına çıkan onları zor duruma sokan adamlar deli ediyor beni.. o kadının kocası o mesajı görüp bu kim dese? 2 çocukları var.. yazık günah..

Arkadaslar hepinize o degerli vaktinizi ayirip upuzun yazimi okuyup cevap verdiginiz icin tesekkur ederim öncellikle.
Korkarim ben bu adama asik oldum çünkü 'ayrildik' demeye çekiniyorum, ve isin tuhafi ona cevap yazmadigim icin onun beni terk etmesinden bile korkmaya basladim. Bu ask insani ne saçmasapan durumlara sokuyor Allah korusun!

Su an ne yapmam gerektigini tam olarak bilmiyorum. Hala en son dedigi 'günaydin' duruyor, az evvel baktim tesadüfen cevrimici idi ama hala bir sey yazmiyor. Isin kötüsü içimde saçma sapan seyler olusmaya basliyor 'acaba o kadinla mi konusuyor, veya o kadina mi asik' diye, ben bu igrenç dusuncelerden kurtulmak istiyorum.
Sevgilimin bana cikip 'yanlis yaptim derhal onu siliyorum instagramdan bir daha asla tekrarlanmayacak' falan gibi seyler söylemesini bekliyorum. Kendi kendimi yedim bitirdim. Ona bu kadar baglandigimi simdi yeni yeni fark ediyorum. Çok korkuyorum. Keske daha önce olsaydi butun bunlar ona asik degilken o zaman daha rahat olacakti. Umarim bunalima falan girmem çok kötü bir sey bu ya :(

O geceleri halen unutamamis demek ki.Böyle cevap vermeme tarzi oyunlar çok saçma yalnız demek oluyor ki beni ikna edicek bi şey soyle. Halbuki direk ayrilman gerekiyor evli kadinla beraber olan üstelik yaptigindan utanmasi gerekirken tekrar iletişime geçmeye calisan insandan hayır gelmez.

Arkadaşım evli bir bayanla bir şeyler
Yaşamış bir insandan mı bahsediyoruz
Ben yanlış mı anladım?eğer öyleyse
Bir kez daha yapmayacağı ne malum
Ayrıca unutamamış ki hesabında ekli
Bence yol ver gitsin.

tadı damağında kalmış, belki tekrar cikcik yaparım diye umut edip eklemiş. kadın şerfsz seninki ayrı bi şerfz. özet bu. KAÇ :KK4:

ayrıca şahsi fikrim, eğer okuldan değilse, beraber yapması gereken projeler olmuyorsa, arkadaşları ile aynı grupta bulunmuyorsa ve en önemlisi o hanım arkadaş beni tanımıyorsa. sevgilisi olan bi erkeğin hanım arkadaşa ihtiyacı olmaz olamaz. ben sevgilimden böyle gördüm.

Içimi kemiren bir konu var...

Sevgilimle çok kisa süredir beraberiz. Kendisi 27 yasinda ben 22. Bir kaç sene önce (herhalde 6-7 sene) bu hemen hemen kendisi ile yasit olan bir kadinla 2 defa cinsel anlamda birlikte olmus. Kadin o zamanlar evliymis ama kocasi hapisteymis. Kadin ona kendini farkli bir isimle tanitmis.

Simdi o kadin baska birisi ile evli ve iki tane ufak cocugu var. Sevgilim bana bir keresinde o kadinin fotosunu gostermisti instagramdan screenshot yaparak ( o dönemler sevgilim ile daha sevgili degildik ama ben ondan hoslaniyordum). Sonra sevgilimin takip listesine bakmistim o kadini takip etmiyordu. Persembe aksami baktim kadini 2 hafta once takip etmeye baslamis. (Kadin onu takip etmiyor ama belkide daha görmemistir) Hatta cocugu ile cekilmis bir fotografinin altina 4 gün önce 'Merhaba Jale, uzun zaman oldu! Allah bagislasin.' yazmis. Resmen sok oldum. Hem takip ediyor, hem 4 tane fotografini begenmis hemde yorum yazmis. Kadin bir sey yazmamis ama.

Sevgilime sordum 'neden böyle bir sey yaptin, fotografinin altina yazdigin yorumu görünce şok olucak' dedim oda bana 'görmüştür zaten' dedi. 'Sen onu neden ekliyorsun ki?' diye sordugumda 'tesadüfen gördüm ekledim, o da kabul etmis' dedi. Bende ona 'birincisi bana yalan söyleme, tesadüfen görmedin, bir kaç ay öncede kadinin profilinden resim göstermistin, yani bayadir biliyorsun onun instagram hesabi oldugunu, ve ikincisi, kadinin profili acik yani sen onu takip ettiginde ister istemez listesine giriyorsun, seni kabul etmesine gerek yok' dedim, verdigi cevap su 'Haa evet dogru, ama sana aylar önce resmini gösterdikten sonra birdaha bakmadim, geçen tesadüfen denk geldim, ekledim, yorum yazdim. evli barkli kadin isim olmaz' dedi. 'Yillar öncede evliydi o zaman isin oldu ama' dedim. 'Evet ama o zamanlar belli degildi, ismi bile sahteydi, simdi artik yuvasi var iki cocuk annesi' dedi.

Evli bir kadinla seks yapmasi zaten basli basina hata, ama o zamanlar ikiside gençti, hata yapmis dedim aldirmadim ama bu simdi ne demek oluyor? 'Hoslaniyor muydun ondan?' diye sordugumda 'evet' dedi. 'peki asik miydin' diye sordugumda 'yok be hayir' dedi. Bu yasananlar acayip moralimi bozdu, o gece rüyama bile girdi. Sabah uyandigimda tir tir titriyordum. Kalbim güm güm atiyordu resmen.

Normalde her sabah gunaydin mesaji atardi, ama dün sabah atmadi Benimde icimden bir sey yazmak gelmedi, acikcasi kalbim kirildi biraz. Sonra saat aksam 5'e dogru 'Napiyon' yazdi, bende hiç cevap yazmadim. Aksam 11'de sadece '?' yani soru isareti gönderdi ben yine bir sey yazmadim. Ona felaket kizginim. Malesef birine kizgin oldugum zaman küfürleri hakaretleri basarim, ama sirf ona yanlis bir sey söylememek için onu görmemezlikten geliyorum. Bu sabahta 'Günaydinn' yazdi ama ben yine cevap vermedim. Insan bir sorar neyin var, derdin nedir ne oldu diye, ama nerdeee. Bu saate kadar hala bir sey yok.

Bu kadin onun eski sinif arkadasi degil, eski komsusu degil, tanidigi degil, bildigin eski tek gecelik bir iliski yasadigi kadin, ne demek tekrardan iletisime geçmek? Bu normal mi? Yoksa ben mi abartiyorum? Ne yapacagimi bilmiyorum. Onu seviyorum ve güveniyordumda ama sanki güvenim azaldi. Kalbimde kirik. Persembe aksamindan beri zaman durdu sanki benim için, kendimi aldatilmis gibi hissediyorum. Bazen 'Gerçi kötü bir sey yapacak olsa benide eklemezdi instagram hesabina' diyorum kendi kendime, iki dakika sonrada 'saçmalama kizim onun bu yaptiginin hiç bir açiklamasi yok' diyorum. Bana akil verin. Ne yapayim? Içimden whatsappten sövmek geliyor. Hatta bir ara kadinin simdiki kocasina ulasip (zor degil, is yerinin telefon numarasina ulasmam çok kolay), karisinin eskiden yedigi haltlari anlatmak bile geldi içimden, ama benim derdim o kadinla degil, sevgilimle. Sevgilim onu resmen koruyor ya da bana öyle geliyor. Lütfen bana ne yapmam gerektigi konusunda fikir verin resmen beyinim durdu, saglikli düsünemiyorum. Okuyan herkese çok çok çok tesekkürler!!

(Jale ismi uydurmasyondu, gerçek ismi degil :))
Sevgilin seninle cinsel olarak mutlu değil mi neden böyle bişey yapmış

Kızlarımız ve kadınlarımız kendilerini neden pırlanta gibi görmüyor da bu hataları yapan adamlar için tır tır titreyerek uyaniyor

Back