Kalbim çok kırık, sevgilim yüzünden. Ne yapmalıyım ben?

saripencere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
13
37
43
32
Içimi kemiren bir konu var...

Sevgilimle çok kisa süredir beraberiz. Kendisi 27 yasinda ben 22. Bir kaç sene önce (herhalde 6-7 sene) bu hemen hemen kendisi ile yasit olan bir kadinla 2 defa cinsel anlamda birlikte olmus. Kadin o zamanlar evliymis ama kocasi hapisteymis. Kadin ona kendini farkli bir isimle tanitmis.

Simdi o kadin baska birisi ile evli ve iki tane ufak cocugu var. Sevgilim bana bir keresinde o kadinin fotosunu gostermisti instagramdan screenshot yaparak ( o dönemler sevgilim ile daha sevgili degildik ama ben ondan hoslaniyordum). Sonra sevgilimin takip listesine bakmistim o kadini takip etmiyordu. Persembe aksami baktim kadini 2 hafta once takip etmeye baslamis. (Kadin onu takip etmiyor ama belkide daha görmemistir) Hatta cocugu ile cekilmis bir fotografinin altina 4 gün önce 'Merhaba Jale, uzun zaman oldu! Allah bagislasin.' yazmis. Resmen sok oldum. Hem takip ediyor, hem 4 tane fotografini begenmis hemde yorum yazmis. Kadin bir sey yazmamis ama.

Sevgilime sordum 'neden böyle bir sey yaptin, fotografinin altina yazdigin yorumu görünce şok olucak' dedim oda bana 'görmüştür zaten' dedi. 'Sen onu neden ekliyorsun ki?' diye sordugumda 'tesadüfen gördüm ekledim, o da kabul etmis' dedi. Bende ona 'birincisi bana yalan söyleme, tesadüfen görmedin, bir kaç ay öncede kadinin profilinden resim göstermistin, yani bayadir biliyorsun onun instagram hesabi oldugunu, ve ikincisi, kadinin profili acik yani sen onu takip ettiginde ister istemez listesine giriyorsun, seni kabul etmesine gerek yok' dedim, verdigi cevap su 'Haa evet dogru, ama sana aylar önce resmini gösterdikten sonra birdaha bakmadim, geçen tesadüfen denk geldim, ekledim, yorum yazdim. evli barkli kadin isim olmaz' dedi. 'Yillar öncede evliydi o zaman isin oldu ama' dedim. 'Evet ama o zamanlar belli degildi, ismi bile sahteydi, simdi artik yuvasi var iki cocuk annesi' dedi.

Evli bir kadinla seks yapmasi zaten basli basina hata, ama o zamanlar ikiside gençti, hata yapmis dedim aldirmadim ama bu simdi ne demek oluyor? 'Hoslaniyor muydun ondan?' diye sordugumda 'evet' dedi. 'peki asik miydin' diye sordugumda 'yok be hayir' dedi. Bu yasananlar acayip moralimi bozdu, o gece rüyama bile girdi. Sabah uyandigimda tir tir titriyordum. Kalbim güm güm atiyordu resmen.

Normalde her sabah gunaydin mesaji atardi, ama dün sabah atmadi Benimde icimden bir sey yazmak gelmedi, acikcasi kalbim kirildi biraz. Sonra saat aksam 5'e dogru 'Napiyon' yazdi, bende hiç cevap yazmadim. Aksam 11'de sadece '?' yani soru isareti gönderdi ben yine bir sey yazmadim. Ona felaket kizginim. Malesef birine kizgin oldugum zaman küfürleri hakaretleri basarim, ama sirf ona yanlis bir sey söylememek için onu görmemezlikten geliyorum. Bu sabahta 'Günaydinn' yazdi ama ben yine cevap vermedim. Insan bir sorar neyin var, derdin nedir ne oldu diye, ama nerdeee. Bu saate kadar hala bir sey yok.

Bu kadin onun eski sinif arkadasi degil, eski komsusu degil, tanidigi degil, bildigin eski tek gecelik bir iliski yasadigi kadin, ne demek tekrardan iletisime geçmek? Bu normal mi? Yoksa ben mi abartiyorum? Ne yapacagimi bilmiyorum. Onu seviyorum ve güveniyordumda ama sanki güvenim azaldi. Kalbimde kirik. Persembe aksamindan beri zaman durdu sanki benim için, kendimi aldatilmis gibi hissediyorum. Bazen 'Gerçi kötü bir sey yapacak olsa benide eklemezdi instagram hesabina' diyorum kendi kendime, iki dakika sonrada 'saçmalama kizim onun bu yaptiginin hiç bir açiklamasi yok' diyorum. Bana akil verin. Ne yapayim? Içimden whatsappten sövmek geliyor. Hatta bir ara kadinin simdiki kocasina ulasip (zor degil, is yerinin telefon numarasina ulasmam çok kolay), karisinin eskiden yedigi haltlari anlatmak bile geldi içimden, ama benim derdim o kadinla degil, sevgilimle. Sevgilim onu resmen koruyor ya da bana öyle geliyor. Lütfen bana ne yapmam gerektigi konusunda fikir verin resmen beyinim durdu, saglikli düsünemiyorum. Okuyan herkese çok çok çok tesekkürler!!

(Jale ismi uydurmasyondu, gerçek ismi degil :))

Meraba canım bence kadının eşiyle filan konuşup bu konuya çok fazla girme çünkü kadının hata yapmış olması senin sevgilini masumlaştırmıyor. sevgilinin tekrar o kadınla iletişime geçmesi bence çok masum değil. İlişkinizin ciddiyet durumunu bilmiyorum ama bu gibi konuların üstünde durmazsan daha büyük sorunlar yaşarsın bence. O yüzden sevgilinle konuşup bu yaptığından rahatsız olduğunu ve geçmişinden kopması gerektiğini söylemelisin diye düşünüyorum ben

cnm bole yapmaya devam et yani gunaydın mesajlarına fılan cevap verme.. sevgiline sövme ama anlasın kırgın oldugunu.. sonucta senınle bırlıkte eski defterlere donmesi cok kırıcı gercektende. böle devam et bakalm cnm zamana bırak o akıllanacaktır sana mutlaka sorucaktır neyin var dıye

Yaptıklarını normal göstermeye mi çalışıyor anlamadım. Aynı şeyi siz yapsaydınız kızacak mıydı, yoksa normal mi karşılardı. Onunla konuşup konuşmaması çok önemli değilse neden sizi kızdırmayı ve hatta kırmayı göze alıp eklemiş, hatta yorum yazmış o da şüpheli. Şahsen, hoşlanma boyutunun ötesinde bir olayı olabilir kadınla. Kırgınlığınızı sorduğunca açık bir dille dile getirmeyi deneyin. Vereceği cevaba (özür, vs) göre yolunuzu belirlersiniz.

Evli bir kadinla iliskiye girmis bir adam...

Mide kaldiracak gibi degil.

Ama midesi oyle genismis ki doyamamis demek ki hala firsat kolluyor.

Zaten cok kisa bir suredir berabermissiniz.

Ama o bunun farkinda degil anlasilan hala 'free' takilabiliyor...

Bu boyle susup tavir yapilarak cozulecek bir durum da degil ayrica.

Cocugun ne oldugu belli ya kabul edeceksiniz ya da cikartacaksiniz hayatinizdan.

Hangisinin mantikli oldugunu yazmaya gerek yok sanirim.

Ben senin yerinde olsam kuzum o instagram hesabını var ya ona yuttururum ne demek uzun zaman oldu bilmem ne. Bundan sana hayır gelmez bence kuzum yol yakınken dön daha fazla bağlanmadan.

Bence sen sevgilini affetmelisin.
Ne yapsın özlemiş Jale'yi.
Free ne de olsa neden şaapmasın?

Adamin niyeti belli kadin biraz yuz verse iletiime gececek. Isim olmaz demis bir de tabiki yalan isi olmazsa kadinin resimlerini begenmek nedir, yazmak nedir?

Kadinla iliski kursa kadin evli kocasi gorse? Ne cesaretle kadina yazabilmis sasirdim. Niyeti belli ve evli olmasi, iki cocuk vs onu dizginlememis ne yazik ki uzak dur bence

Eski tek gecelik bir ilişki yaşadığı kadınla tekrar iletişime girmesi üstelik kadın evlendiği halde hiç doğru bir davranış değil bunu diyeyim bir kere.Ki bu kadının eşi ceza evindeyken bu ilişki yaşanmış bu da hiç doğru değil...Amacını anlamadım ben açıkçası.

Ne diye onun fotoğrafını size göstermiş ki? Bu kadın evliydi biz birlikte olduk diye mi anlattı? Bence ne kadar hoşlansanız da ilk başta bile bile onunla sevgili olarak hatayı yapmışsınız.

Kıskanç bir kadın değilim, sahiplenirim ama öyle başının etini yemem. Ama kendimi senin yerine koydum da kafasında kırılmadık tabak çanak bırakmazdım :)

Şaka şaka :)

Bence yaptığı yanlış ve büyük saygısızlık. Sadakat duygusundan bihaber mi yaşıyor nedir. İlişkini sorgulamanı tavsiye ederim.

Bu ara herkese ayrılması yönünde yorum yazıyorum. :S Ama vallahi senin sevgilinde ağır kabahatli olanlardan. Yoksa kimse ayrılsın istemem yani. Ama dikkat et lütfen, yaptığı cidden yanlış.

Eskiden birlikte oldugu bir kadina tekrar yazmak; yaptigi masum degil ki amaci masum olsun.. Gül gibi sevgilisine iki kelime yanyana getirip msj yazmaya useniyor elin kadinlarina temennilerde bulunuyor tovbe Yarabbim ya. Bir de kirildigini anlamamasi mumkun degil umursamamasi ayri bir sorun..

Siz geçmişinde bu kadar mide bulandırıcı bir muhabbet kurduğunuz bir insanla nasıl sevgili oldunuz..Bana garip geldi doğrusu benim normal erkek arkadaşlarım birlikte oldukları kadınları bana anlatma gereği duymadılar sanırım.

Benimkiler gerek duymamayi bırak anlatmaya korkuyorlardi.
nasıl bir izlenim birakmissam artık.
Eşimin korkusu hala devam ediyor ısrarla evlendigimizde bakirdim diyor.

Son düzenleme:
Adamın mantıklı bir açıklaması bile yok. Yazıkdiyorum böyle erkeklere! Adam diyorum ama lafın gelişi, yanlış anlamayın yani...
Sevgilin varken ne demek ya yıllar önce beraber olduğun 2 çocuk annesi bir kadına yorum yap. Ne geniş bir midedir bu arkadaş.
27 yaşında ama 18 yaşında biri yapmaz şunu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…