Gebeliğe Hazırlık Kalbim çok ağrıyor artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzından bal akıyo kuzum inşallah :)) sen testi yeniledin mi bari senin güzel haberini alalım önce
hayr yeni test yapmkla kan testi yapmak arasndaym. kardeşimde diyo idrar testi yapsan yine silik çıksa yine süphe olcak git kan ver netleşsin dio mantklı gelio ama belki iş çıkşı gider kan testi ysptrırım :)

Her adet dönemi yaklaştıkça kendimde belirti aramaktan çok yoruldum çok isyorum Anne olabilmeyi hele ki eşimin gözünden akan o baba olma özlemi ile akan yaşları gördükçe kalbim çok ağrıyor o hayallerini anlattıkça kalbime hancerler saplanıyor çünkü biliyorum bu ayda hamile değilim... Ya Rabbim sen burada ağlayarak yalvaran senden evlat diye avcunu açıp dileyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et bana ve eşimede eşimin gözlerini yaşlı boynunu bükük bırakma sen hepimize çifte bayram nasip et Rabbim senden dileniyorum çokca istiyorum Efendimizi araya katarak onun hürmetiyle istiyorum sevdiğin peygamberlerin duasıyla geldim kapına sen geri çevirme ellerimizi Allahım
Amin

hayr yeni test yapmkla kan testi yapmak arasndaym. kardeşimde diyo idrar testi yapsan yine silik çıksa yine süphe olcak git kan ver netleşsin dio mantklı gelio ama belki iş çıkşı gider kan testi ysptrırım :)
Hayır kuzum bence yeni idrar testi yap sabah ilk idrarla yap ama daha net diyolar öyle eğer yine çizgi çıkarsa gidip kan verirsin kuzum yani sen bilirsin yinede yada her ikisini yap çünkü kan versen yarın ikide çıkar en azından sabah uyanınca biraz daha unudun olur

canım 7 ay çok kısa bir zaman. yazınızda yıllardır anne olamayan kadın özlemi var. doktorlar bile 1 seneden önce tedaviye başlamıyor.
1 senedir olmuyor diyin bi doktora gidin. bir sorun vardır belki

canım 7 ay çok kısa bir zaman. yazınızda yıllardır anne olamayan kadın özlemi var. doktorlar bile 1 seneden önce tedaviye başlamıyor.
1 senedir olmuyor diyin bi doktora gidin. bir sorun vardır belki
Canım FSHım yükseliyo benim tedavi görüyorum zaten

Rabbimin elbet bi bildiği vardır. Belkide senin sınavındır. Bende mesela 17 yasimda doğurduğum piskolojik sorunlar yasadim sadece cocuk dogurdugum icindegil yanlis anlasilmasin o zamanin sartlari cok yordu beni ustunden baya gecti her ay hamilemiyim acaba diye korku kapliyor beni benimde hiç ama hiç istemedigim bisey herzaman derim Rabbim isteyene versin insallah

Her adet dönemi yaklaştıkça kendimde belirti aramaktan çok yoruldum çok isyorum Anne olabilmeyi hele ki eşimin gözünden akan o baba olma özlemi ile akan yaşları gördükçe kalbim çok ağrıyor o hayallerini anlattıkça kalbime hancerler saplanıyor çünkü biliyorum bu ayda hamile değilim... Ya Rabbim sen burada ağlayarak yalvaran senden evlat diye avcunu açıp dileyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et bana ve eşimede eşimin gözlerini yaşlı boynunu bükük bırakma sen hepimize çifte bayram nasip et Rabbim senden dileniyorum çokca istiyorum Efendimizi araya katarak onun hürmetiyle istiyorum sevdiğin peygamberlerin duasıyla geldim kapına sen geri çevirme ellerimizi Allahım
aminn hayırlısı olsun inşallah herpimizin hakkında:110:

Back