Gebeliğe Hazırlık Kalbim çok ağrıyor artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Her adet dönemi yaklaştıkça kendimde belirti aramaktan çok yoruldum çok isyorum Anne olabilmeyi hele ki eşimin gözünden akan o baba olma özlemi ile akan yaşları gördükçe kalbim çok ağrıyor o hayallerini anlattıkça kalbime hancerler saplanıyor çünkü biliyorum bu ayda hamile değilim... Ya Rabbim sen burada ağlayarak yalvaran senden evlat diye avcunu açıp dileyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et bana ve eşimede eşimin gözlerini yaşlı boynunu bükük bırakma sen hepimize çifte bayram nasip et Rabbim senden dileniyorum çokca istiyorum Efendimizi araya katarak onun hürmetiyle istiyorum sevdiğin peygamberlerin duasıyla geldim kapına sen geri çevirme ellerimizi Allahım

amin amin amin Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah

canm ALLAHşu mubarek günlerde herkesin gönlündekini versin inşallah. okurken cok duygulandm tez zamanda hayrlı haberlerini burda okuruz inşaşşal. ne kdr süredir olmuyor bebişin

canm ALLAHşu mubarek günlerde herkesin gönlündekini versin inşallah. okurken cok duygulandm tez zamanda hayrlı haberlerini burda okuruz inşaşşal. ne kdr süredir olmuyor bebişin
canım benim amin inşallah yaklaşık 7 aydır canım yeni evliyiz ama benim FSH YÜKSELİYO ADET DÜZENSİZLİĞİ BAŞLADI

Ben de aynı durumdayım.Rabbim yardımcımız olsun. :-((

canım benim amin inşallah yaklaşık 7 aydır canım yeni evliyiz ama benim FSH YÜKSELİYO ADET DÜZENSİZLİĞİ BAŞLADI
canm uzulme aynı yerde çalştgm bir kadının 11 yıldır olmuyomuş hiç bir sorun olmamasına ragmen. üzülme 1 yıla kdr doktorlar bile normal bakıyor. bende 7 aylık evliyim ama bn sadece bu ay korunmama ragmen görüyosun meraktan çatlıyorum kadnlar olarak hepmz cok mersklıyız ve hemen istediğimize kavusmak istiyoruz: ) senin içinde dua edicem Allah sizede hemen nasip etsin yaşınız kaç bu arada merak ettim :)

Amin inşallah canım, yüreğinin yandığı belli rabbim elbet duyuyor bizi, o bir ananun evladını sevdiğinden daha çok seviyor kullarını, zamanı var demek ki elmizden gelen dua etmek ve rabbime sığınmak, mübarek günlerde rabbim isteyen herkesin kucaklarını boş koymasın inşallah

ayy canımsın inşallah seninde kesinleşir kuzum duaların için Allah razı olsun benim için dilediğin tüm güzellikler seninde olsun 25 kuzum doktorum ilerlerse durum erken menepoza gider demişti

Amin inşalllah kuzum amin Rabbim salih ve saliha evlatlar nasip etsin çifte bayram yaşayalım inşallah

ayy canımsın inşallah seninde kesinleşir kuzum duaların için Allah razı olsun benim için dilediğin tüm güzellikler seninde olsun 25 kuzum doktorum ilerlerse durum erken menepoza gider demişti
daha 25 miş hiç sıkma canını olur elbet ya :) takip edicem seni. inşallah güzel haberlerinide burda okuycaz. bnde 27 yasndaym

Amin inşalllah kuzum amin Rabbim salih ve saliha evlatlar nasip etsin çifte bayram yaşayalım inşallah
Amin canım inşallah, gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah, elhamdülillah hepimiz biliyoruz ki rabbim ol derse olur, beter imtihanlardan korusun inşallah rabbim, veripte almasın o daha zor, dua edelim inşallah

daha 25 miş hiç sıkma canını olur elbet ya :) takip edicem seni. inşallah güzel haberlerinide burda okuycaz. bnde 27 yasndaym
Ağzından bal akıyo kuzum inşallah :)) sen testi yeniledin mi bari senin güzel haberini alalım önce

Bu kadar umutsuz olmayın,bu kadar da kafanıza takmayın diycem ama mümkün değil maalesef
7 ay henüz çok geç değil doktorlar yaşınız 35 altıysa problem yoksa 1 yıl beklenilebileceğini söylüyolar
Sabır sabır sabır
Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun..

Amin canım inşallah, gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah, elhamdülillah hepimiz biliyoruz ki rabbim ol derse olur, beter imtihanlardan korusun inşallah rabbim, veripte almasın o daha zor, dua edelim inşallah
Aynen canım Allahım hiçbir anne babayı evladıyla sınamasın inşallah Allahım ol desin tüm isteyenlere Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…