Kalbim ateşler içinde yanıyor sanki

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Öteki konularımdan sevdiğim bir adam olduğunu az çok biliyorsunuzdur.
Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş. Beni sevmediğini bilsem çekip giderim. Ama biliyorum o da acı çekiyor.
O çok zor bir adam. Çok nazlıdır. Kapalı bir kutu gibi adeta.
İlk kez ona hislerimi söylediğimde 'emin misin, ben değilimdir bence o' demişti. İstediği herhangi bir şeyi yapmadığımda onu sevmediğimi düşünürdü. Haksız yere tavır yaptığında 2 hafta görüşmemiştim onunla, 'ne çabuk unuttun' diye yazmıştı.
Annesiyle olan durumdan sonra görüşmek istedi bir gün. O gün müsait değildim 'neyse zaten görüşüp ne yapacağız' gibi bir şey söyleyip, ertesi gün yine buluşma teklif etmişti.
Her an instagramda takılırdı annesiyle olan durumdan önce, şimdi bakıyorum pek girdiği ettiği yok.

Ne yapsam, ne etsem bilemiyorum. Onu gerçekten seviyorum, özlüyorum. Kalbimin acısını fiziksel olarak da hissediyorum.

Bana bir akıl verin hanımlar..

Annesinin sizinle sorunu ne ? Adam adam diyorsunuz ayrıca annesine yemin edip sizinle görüşmeyen biri var karşınızda ben adam filan göremedim. Hiç uğraşmayın bence sizin de yaşınız küçük büyük ihtimal. Sevginize layık bir adam çıkar elbet karşınıza.

Kimi seveceği ne annesi mi karar veriyor? Gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
Yakınlaştığımız anlaşılacak bir şekilde eve gitmişti. Annesi de bunu fark edince artık hangi düşünce ile bilmem bir daha o kızla görüşürsen ölümü gör gibi bir şekilde yemin ettirmiş. Sonra babası da annesiyle ufak bir tartırşma yaşamış. Abartıyorsun bu normal bir şey falan filan diye.

Kendini bile bile ateşe atma derim. Gecmiste yaşadım biliyorum. O ancak annesinin izin verdigi kişiyle birlikte olabilir.

Annesinin sizinle sorunu ne ? Adam adam diyorsunuz ayrıca annesine yemin edip sizinle görüşmeyen biri var karşınızda ben adam filan göremedim. Hiç uğraşmayın bence sizin de yaşınız küçük büyük ihtimal. Sevginize layık bir adam çıkar elbet karşınıza.
Annesiyle sorunu hanim kızımız çocuğun boynunu morartti anne gördü ve görüşmelerini yasakladı yemin ettirdi...çocuk tirsti anadan biraz aramadı ...sonra bunlar beraber oldular adam artık arayip sormuyordu en son . ..

İsteseydi seninle birlikte olurdu, isteyenin karşısında dünya duramaz.
Sen de istenmediğini kabullenemeyip kendine kılıflar falan uyduruyorsun.
Olmaz bu iş. Yıpratma kendini. Yaşın genç, aşkından ölmezsin merak etme.
Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?

X