• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi Kirik Kiz...

KalbiKirikKiz93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
25
29
3
31
Selam kader arkadaslarim, nasilsiniz iyisinizdir insallah... beni soracak olursaniz hic iyi degilim. Burayi daha yeni kesifetim, yani nasil bir platforum oldugunu bilmiyorum. Umarim yanlizligimi birazda olsa gidericek insanlar cikar karsima.

Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.

22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.

Bilmiyorum budada vardir bir hayir, Allahim herseyin en iyisini bilir...

Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..

Allaha emanet olun!

Selam kader arkadaslarim, nasilsiniz iyisinizdir insallah... beni soracak olursaniz hic iyi degilim. Burayi daha yeni kesifetim, yani nasil bir platforum oldugunu bilmiyorum. Umarim yanlizligimi birazda olsa gidericek insanlar cikar karsima.

Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.

22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.

Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..

Allaha emanet olun!
hoşgeldin aramıza

burda tüm kadınlar bir aileyiz.ismini kimliğini deşifre etmeden her sorununu anlatabilirsin.yardımcı olmaktan memnun oluruz
Buna cok sevindim. Sanalda olsa insanin birileriyle dertlesmeye cok ihtiyaci var. Tesekkur ederim :)

Buna cok sevindim. Sanalda olsa insanin birileriyle dertlesmeye cok ihtiyaci var. Tesekkur ederim :)
hollandaya eşim gitmişti çok ta beğenmişti.avrupadasın.işin de varsa çekme derim eşini anlaşamıyorsan.hayat o kadar kısa ki aslında.zaman su gibi akıyor.Evlat dışında kimse için mutsuz olmaya değmez

hollandaya eşim gitmişti çok ta beğenmişti.avrupadasın.işin de varsa çekme derim eşini anlaşamıyorsan.hayat o kadar kısa ki aslında.zaman su gibi akıyor.Evlat dışında kimse için mutsuz olmaya değmez
Orasi oyle... benim hayatim cok zorluklarla gecti.. allaha sukur elim ayam yerinde ama iste zorlaniyorum artik. Kacip gitmek istiyorum bu dunyadan sirf evlilimden dolayida degil.. hersey hayatimdaki hersey icin gecerli.

Allaha emanet olun!
Hoşgeldiniz herşeyde vardır bi hayır bi kapı kapanırsa başka bi kapı mutlaka açılır🤲🏻

Selam merve, tesekkur ederim! haklisin bende oyle diyordum baska insanlar icin neolucak bosan diye ama oyle kolay olmuyormus maalesef... hayirlisi :)

Bosanmiyorsaniz ikinizde beraber iliskinizi düzeltme yoluna girebilirsiniz (tabiki ortada siddet, aldatma gibi seyler yoksa)

Bosanmiyorsaniz ikinizde beraber iliskinizi düzeltme yoluna girebilirsiniz (tabiki ortada siddet, aldatma gibi seyler yoksa)
psikolojik şiddet ekonomik şiddette ağır geliyor kadınlara.aldatma fiziksel şiddet kadar yıpratıyor

Hosbulduk NikMeSeker, evet kasimda 6 olacak. Hayir calismiyorum evlenmeden once cok calistim amsterdamda yasiyordum ozamanlari is imkani coktu. Evlendikten sonra esimin kaldigi sehere tasindim orda is bulmak zor issizlik cok yani. Havo okudum evet. Ben sevgiye ac bir insanim ne annemden babamdan gordum ne ailemden ne arkadaslarimdan herzaman yanlizdim kimsem olmadi dogru durust hayatimda. Esim bunlari bile bile evlendi benimle ama bugune kadar bana hala benim istedigim miktarda hissetigim miktarda sevgi ilgi gostermedi. Ya simdi boyle yazilarak anlatamam belki duygularimi ama inan okudugun kadar basit degil benim icin. Benim bu dunyada tek istedigim sey sevilmek mutlu olmak. Ama bunu bugune kadar herkes benden esirgedi...

Selam Pamukannesi83, cok denedik maalesef olmuyor... vallah siddete oldu aldatmada oldu. Siddet derken ikimizde el kaldirmislimiz oldu birbirimize aldatmak konusundada evet kavgali animizda oda bende interneten yanlista olsa baskasiyla konusmuslumuz olmustur....

Back