- 16 Temmuz 2021
- 25
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi KalbiKirikKiz93
Selam kader arkadaslarim, nasilsiniz iyisinizdir insallah... beni soracak olursaniz hic iyi degilim. Burayi daha yeni kesifetim, yani nasil bir platforum oldugunu bilmiyorum. Umarim yanlizligimi birazda olsa gidericek insanlar cikar karsima.
Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.
22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.
Bilmiyorum budada vardir bir hayir, Allahim herseyin en iyisini bilir...
Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..
Allaha emanet olun!
Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.
22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.
Bilmiyorum budada vardir bir hayir, Allahim herseyin en iyisini bilir...
Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..
Allaha emanet olun!