• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbe iğne batması

damlaaababy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
15
1
1
21
Burda bir sürü konu açtım maalesef dertlerim bitmiyo kusura bakmayın doğru cevabı da kimseden alamıyorum geçiştiriyor herkes şimdi benim uzun süredir kalbime bişey saplanma hissi ve sızı oluyor kardiyolojiye gittim ekg ritim holter eko verdim bişey çıkmadı neden oluyor olabilir bunlar olunca panikliyorum kalbimde sorun var sanıyorum yaşam kalitem düşüyor endişe etmekten☹

Burda bir sürü konu açtım maalesef dertlerim bitmiyo kusura bakmayın doğru cevabı da kimseden alamıyorum geçiştiriyor herkes şimdi benim uzun süredir kalbime bişey saplanma hissi ve sızı oluyor kardiyolojiye gittim ekg ritim holter eko verdim bişey çıkmadı neden oluyor olabilir ☹
Psikolojik?

durup dururken neden psikolojik olsun ki tetikleyici bişey gerekmez mi
Kendi kendinizi açıklamışsınız zaten

Kendi kendinizi açıklamışsınız zaten
onlar olduğu için hastalık var sanıyorum ilk belirti oluyor sonra psikolojik olarak panikliyorum yani? ayrica o konuyu niye bu konunun altına etiket yaptınız istesem o konuyu açardım tekrar

onlar olduğu için hastalık var sanıyorum ilk belirti oluyor sonra psikolojik olarak panikliyorum yani? ayrica o konuyu niye bu konunun altına etiket yaptınız istesem o konuyu açardım tekrar
Çünkü sıfırdan sanki fizyolojik bi sorun gibi konu açmışsınız ama olmadığını eski sorunuzda açıklamışsınız zaten. Eski sorunuzu herkes görüyor kusura bakmayın gizli bi şeyse aklıma gelmedi

Back