- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- Konu Sahibi beerceestee
Merhaba fiyatlariniz hem.uygun hem cok guzel canan tanin eroinle danstan baska kitaplarida varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitap satisi yapiyor musunuz hala ?
Merhabalar tess serisi kitaplari ve grinin elli tonu serisi kitaplarina bakmak istiyorum hala satis yapiyor musunuz??özür dilerim arkadaşlar şu anda taşınma aşamasındayım satışlara devam edicem evet ve satış yapıcam kitaplar var daha yenilerde ekliycem...
evet kalanlar listesini bende bekliyorum.
sağlık olsun canım ya.kapışma yaşanacak aramızda sanırım :)
kitapları listeleyip foto ekliyorsun.kargo da anlaşmaya bağlı.bazan alıcı ödüyor.toplu alınmda falan satıcının ödediği de oluyor.listeleyin bakalım.kendinize konu açın ama.Bende kendi kitaplarımı burada satmayı planlıyorum satışı nasıl gerçekleştiriyorsunuz kargo ücreti kime ait?
Kitapların ücretini nasıl alıyorsunuz alıcıdan? Bu konulara çok uzağım sorularım saçma gelebilir ama merak ediyorum :)kitapları listeleyip foto ekliyorsun.kargo da anlaşmaya bağlı.bazan alıcı ödüyor.toplu alınmda falan satıcının ödediği de oluyor.listeleyin bakalım.kendinize konu açın ama.
hesap bilgilerinizi veriyorsunuz ve alıcı,hesabınıza yatırıyor.sizde kargoya veriyorsunuz.Kitapların ücretini nasıl alıyorsunuz alıcıdan? Bu konulara çok uzağım sorularım saçma gelebilir ama merak ediyorum :)
Kendime ait bir hesabım yok nasıl hesap açabilirim?Kitapların ücretini nasıl alıyorsunuz alıcıdan? Bu konulara çok uzağım sorularım saçma gelebilir ama merak ediyorum :)
Ptt ye gidip hesap actiricam demeniz yeterliKendime ait bir hesabım yok nasıl hesap açabilirim?
Çok teşekkür ederiimPtt ye gidip hesap actiricam demeniz yeterli
banka hesabınız da olur?Kendime ait bir hesabım yok nasıl hesap açabilirim?
Cnm özgürlüğün elli tonu satıldımıözür dilerim arkadaşlar şu anda taşınma aşamasındayım satışlara devam edicem evet ve satış yapıcam kitaplar var daha yenilerde ekliycem...